Inscrie firma »
Asistenta tehnica

Asistenta tehnica

 

Prezentare Asistenta tehnica

International Truck Service (ITS)

De mai bine de 25 de ani serviciul DAF ITS reprezinta asistenta service pentru incidentele care survin la vehiculele DAF oriunde s-ar afla acestea in Europa. De la defectiuni pe traseu pana la asistenta personala pe timpul transportului, serviciul ITS este partenerul dumneavoastra de drum.

ITS lucreaza cu tehnicieni special pregatiti pentru interventii de urgenta la locul in care a avut loc incidentul. ITS asigura garantia platii si in consecinta soferul nu va trebui sa poarte bani in numerar asupra sa, EVW Holding preluand formalitatile de decontare intre firma beneficiara a serviciului si DAF Trucks N.V.

ITS asigura de asemenea asistenta in defectiunile ce implica semiremorcile. ITS asigura serviciul de transport alternativ in cazul in care defectiunea nu poate fi remediata la fata locului.

Reparatii ITS

Daca aveti probleme in strainatate, trebuie doar sa sunati 24 de ore din 24 de ore, 365 de zile din an la:

+31-(0)40-214 3000

ITS asigura reparatia sau service-ul de care aveti nevoie si asigura plata aferenta interventiei. Pentru aceasta, este extrem de important sa contactati Dealer-ul local DAF. Avand in vedere ca ITS nu opereaza cu carti de credit, Dealer-ul dumneavoastra local devine garantul platii. Nivelul garantiei depinde de nivelul reparatiei ce trebuie executata. Experienta ne-a invatat ca in afara programului de lucru obisnuit, este necesara pentru o diagnoza initiala sau o reparatie temporara o plata de 700 €. ITS va emite factura Dealerului Dumneavoastra local, care va achita costurile corespunzatoare si pe care le va factura mai departe solicitantului interventiei in regim ITS.

Apelantul serviciul ITS este clientul care solicita interventia. Prin urmare, responsabilitatea pentru calitatea si / sau costurile de reparatie nu este nici a EVW Holding si nici a organizatiei ITS, ci a dealerului DAF care executa lucrarea si a clientului care semneaza pentru receptia lucrarii.

Serviciul ITS este intermediat de catre Dealerul EVW Holding si nu garanteaza prin asumarea eventualelor erori ale dealerilor din afara tarii care efectueaza reparatiile. Costurile interventiilor in regim ITS urmand sa fie suportate integral de catre cel ce apeleaza la acest serviciu, indiferent de eventualele reclamatii ce s-ar putea ivi ulterior.

Piesele de schimb vechi

Daca dupa reparatie, doriti sa luati piesele vechi cu Dvs., sunteti liberi sa o faceti. Se recomanda sa faceti fotografii cu piesele inlocuite. Luati insa in considerare faptul ca, daca piesele in cauza fac parte din programul de schimb DAF (piese reconditionate), Dealerul local va trebui sa perceapa o taxa de depozitare. Daca vehiculul Dvs este inca in garantie la momentul reparatiei, si insistati in a retine piesele vechi, Dealerul Dumneavoastra DAF nu va putea face solicitarea garantiei in DAF Trucks.

Reparatii ITS in garantie

In situatia in care reparatiile ITS cad sub incidenta conditiilor generale de garantie a DAF Trucks N.V, va trebui sa faceti cunoscut faptul ca doriti sa apelati la conditiile de garantie atunci cand luati legatura cu punctul de Service si va fi nevoie sa faceti dovada valabilitatii garantiei, la Dealerul DAF (Manualul de garantie Europeana cu toate reviziile facute la zi conform prescriptiilor facute de producator).

In situatia in care Dealerul constata ca aceasta reparatie este un caz de garantie, in concordanta cu conditiile de garantie in vigoare ale DAF Trucks, atunci Dealerul DAF va acoperii parte din costurile implicate de reparatie in garantie si va emite factura doar pentru acele pozitii care nu sunt acoperite de garantie.

Detalii amanuntite privitoare la costuri care intra sau nu sub incidenta termenilor de garantie, sunt cuprinse in Manualul de Garantie livrat odata cu vehiculul fiecarui client (ex. de excluderi: piese consumabile; diferenta de tarif pentru manopera executata in afara timpului normal de lucru, Sambata, Duminica sau sarbatori legale; diagnoza DAVIE XD©, costuri telefonice, TAXI, etc.)

In cazul in care decizia asupra situatiei de garantie este luata la o data ulterioara, este posibil sa primiti o recalculatie ca urmare a respingerii totale sau partiale a reparatiei efectuate in perioada de garantie. Acesta este motivul pentru care o reparatie in regim ITS necesita o garantare integrala a platii pentru reparatia efectuata in garantie
PREZENTARE E**************
MEMBRU
GRATUIT
E**************
52 617 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
E**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Masini/Piese » Importatori

PRODUSE ASEMANATOARE CU ASISTENTA TEHNICA

Piese autocamioane DAFPiese autocamioane DAF
Piese autocamioane DAF
Piese Asigurarea unui service de calitate, de care clientul sa fie deplin multumit depinde in foarte mare masura de ...
Camioane DAF CFCamioane DAF CF
Camioane DAF CF
CF Multifunctional CF are dimensiunile exterioare ale cabinei compacte pentru o manevrabilitate excelenta in spatii ...
Camioane DAF XF 105Camioane DAF XF 105
Camioane DAF XF 105
Costuri operationale scazute, cea mai inalta satisfactie a soferului si fiabilitate au reprezentat criteriile principale ...
Camioane DAFCamioane DAF
Camioane DAF
Gama DAF Un camion pentru fiecare necesitate Fiecare domeniu de transport are cerinte specifice, motiv pentru care ...
Camioane DAF LFCamioane DAF LF
Camioane DAF LF
DAF LF - Conceput pentru distributie Distinsa cu premiul International Truck of the Year in 2002, seria DAF LF a ...
Service camioaneService camioane
Service camioane
Acordam in permanenta o mare importanta serviciilor de care clientul poate beneficia dupa achizitionarea masinii. In ...
Remorci si semiremorciRemorci si semiremorci
Remorci si semiremorci
Ca importator oficial al gamei complete de autocamioane DAF in Romania, EVW Holding este practic in masura sa furnizeze ...
Anvelope autocamioane si autoturismeAnvelope autocamioane si autoturisme
Anvelope autocamioane si autoturisme
Anvelope Departamentul Anvelope din cadrul EVW Holding SRL este specializat in comercializarea anvelopelor noi pentru ...
Camioane -finantareCamioane -finantare
Camioane -finantare
Servicii complete Din respect pentru clientul nostru preluam toate problemele legate de finantarea achizitiei: ...