Inscrie firma »
S************************ Prezentare firma Produsele firmei Contact
Rulouri exterioare

Rulouri exterioare

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Rulouri exterioare

Functia rulourilor exterioare nu este doar de a umbri, ci si de a izola cladirile. Acestea protejeaza fereastra de intemperii si obtureaza complet accesul luminii in incapere. In plus mai au rolul de a proteja impotriva patrunderii in incapere a hotilor si pot fi dotate cu accesorii de siguranta care sa nu permita in niciun fel ridicarea lor fortata din afara.

Modul de actionare se poate realiza in functie de dorintele clientilor: manuala cu banda-snur, electrica cu motor, sau cu automatizare (telecomanda).Sunt deosebit de rezistente la actiunea prelungita a soarelui si a factorilor de mediu si ofera o buna izolare termica si fonica. Prin montarea lor la distante cuprinse intre 4 si 7 cm de fereastra, se formeaza un strat izolator intre fereastra si mediul inconjurator. Astfel, costurile rulourilor vor fi amortizate in timp, deoarece caldura din interior nu se mai pierde.
Au calitatea de protectie fonica, studiile au aratat ca in cazul montarii profesionale - suprafetele de contact sunt perfect imbinate - se reduce zgomotul din afara cu pana la 10dB. Tipul de material din care sunt executate si calitatea acestuia asigura o stabilitate in timp deosebita, manevrabilitatea acestui tip de rulouri este deosebit de ridicata, asigurandu-se facilitatea de actionare chiar si pentru copii.

Dupa dorinta, se pot realiza sisteme de actionare complexe care sa asigure ridicarea/coborarea rulourilor programata in timp sau in functie de intensitatea radiatiei solare. Se realizeaza in doua variante constructive: cu lamele din PVC extrudat, cu camera izolanta de aer sau cu lamele din aluminiu umplute cu spuma de poliuretan.
Ambele variante sunt deosebit de rezistente la actiunea prelungita a soarelui si a factorilor de mediu oferind o buna izolare termico-fonica.
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
12 981 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Accesorii si materiale auxiliare pentru amenajari

PRODUSE ASEMANATOARE CU RULOURI EXTERIOARE

Usa de garajUsa de garaj
Usa de garaj
Productie: Alukon, Germania. Deschiderea/inchiderea se realizeaza prin rularea covorului de lamele pe ax. Lamela este ...
Plase de insectePlase de insecte
Plase de insecte
Plasele de insecte produse de firma noastra pot fi mobile (cu balamale pe profil de aluminiu) sau fixe, in functie de ...
Jaluzele orizontaleJaluzele orizontale
Jaluzele orizontale
Adaugarea ultimelor retusuri unei camere poate reprezenta o dilema! Moderne, accesibile si practice, jaluzele ...
Jaluzele verticaleJaluzele verticale
Jaluzele verticale
Practice, adaptabile si moderne, jaluzelele verticale ofera control asupra filtrarii luminii soarelui Cauti o cale ...
Jaluzele din bambus si lemnJaluzele din bambus si lemn
Jaluzele din bambus si lemn
Stil, clasa, calitate si performanta sunt principalele cuvinte pentru a descrie linia noastra de jaluzele din bambus si ...