Inscrie firma »
Combina Cosmetica CSD 11 functii

Combina Cosmetica CSD 11 functii

1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Combina Cosmetica CSD 11 functii

Gandita special pentru a oferi maximum de performanta si fiabilitate, combina CSD este instrumentul absolut necesar oricarui salon in care se realizeaza tratamente faciale.
Cele 11 functii ale combinei sint:

Ultrasunet - Cu ajutorul ultrasunetelor se obtine stimularea pielii umane, accelerarea metabolismului, imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice, se activeaza in profunzime celulele si se imbunatateste sistemul imunitar. Este indicat tenului matur , pigmentat, la accnee precum si la calmarea nervilor datorita efectului analgezic al ultrasunetelor.
Electroderm - Prin folosirea unui electrod tubular de sticla se produce un curent de frecventa inalta care ajuta la calmarea nervilor si are functie analgezica, produce ozon pentru sterilizare, poate ajuta la vindecarea ranilor si inchiderea porilor, imbunatateste secretia, valoarea pH-ului, pielea tinzand spre neutralitate,accelereaza circulatia sangelui si imbunatateste metabolismul,are efecte anti-age si confera fermitate.
Spray si Vacum - O combinare valoroasa a doua functii, intai se realizeaza vacumarea care curata suprafata de resturi si sebum si ajuta la procesul de curatare,apoi pulverizatorul va permite sa acoperiti usor pielea cu lotiuni sau substante hidratante.Aceste functii :absorb cosurile, mizeria si cuticulele, accelereaza circulatia sangvina, detoxifica pielea, aplicandu-se in special in zona "T",pulverizeaza lotiuni, poate stimula secretia hipofizei crescand cantitatea de hormoni.
Galvanic + Ionoderm - Ionii galvanici imbunatatesc capacitatea moleculelor active de a penetra suprafata pielii. Beneficiile sunt multiple si variate: marirea capacitatii de absorbtie a pielii, reducerea ridurilor si normalizarea pielii. a
Vapofor + Ozon - Accelereaza circulatia sangelui si imbunatateste hidratarea celulara,deschide porii si curata in profunzime,reduce inflamatiile si sterilizeaza ranile.
Perie - Utilizarea periei rotative cu viteza mare se face pentru curatarea fetei pentru ameliorarea pielii prin reducerea petelor, ridurilor si suprafetelor imbatranite, realizeaza o stimulare delicata in siguranta, oferind clientei un ten luminos fara ranirea pielii.
Spot Remover - Dispozitivul de indepartare a petelor la frecventa mare foloseste efectul de coagulare sub influenta electricitatii cu frecventa mare, ducand la necrozarea celulelor epidermice, indepartand astfel instantaneu toate tipurile de pete de pe fata si piele, cum ar fi pete de batranete, pistrui, bubite, tatuaje, alunite, etc. Efectul este vizibil fara a produce sangerari sau cicatrice.
Lampa Wood - Pentru o analiza avansata a pielii prin folositi acest dispozitiv. Are capacitatea de identificare a tipurilor de piele ce coexista pe fata unui individ. Bolile de piele si problemele pot fi detectate usor folosind acest dispozitiv. Dispozitivul foloseste lumina ultravioleta pentru iluminarea zonelor cu imperfectiuni sau foarte uscate de pe pielea clientei
Lupa - Lampa de amplificare include o lupa refractanta superioara si un sistem de iluminare incorporat ce permite examinarea pielii in detaliu.
PREZENTARE B*********
MEMBRU
GRATUIT
B*********
168 900 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
B*********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: echipare salon - cosmetice profesionale - machiaj profesional

PRODUSE ASEMANATOARE CU COMBINA COSMETICA CSD 11 FUNCTII

Combina Cosmetica CSD - 11 FunctiiCombina Cosmetica CSD - 11 Functii
Combina Cosmetica CSD - 11 Functii
Gandita special pentru a oferi maximum de performanta si fiabilitate, combina CSD este instrumentul absolut necesar ...
Electrostimulator CSDElectrostimulator CSD
Electrostimulator CSD
Este instrumentul perfect de infrumusetare corporala ce poate dizolva grasimea corpului in orice zona s-ar situa ...
Ultrasonic Profesional CSDUltrasonic Profesional CSD
Ultrasonic Profesional CSD
Profesional Ultrasonic CSD este un aparat de ultrasunet corporal si facial . Ultrasunetele creeaza MICRO-VIBRATII ...
Profesional Ultrasonic CSDProfesional Ultrasonic CSD
Profesional Ultrasonic CSD
Profesional Ultrasonic CSD este un aparat de ultrasunet corporal si facial . Ultrasunetele creeaza MICRO-VIBRATII ...
ElectroStimulator 20 padsElectroStimulator 20 pads
ElectroStimulator 20 pads
1. Electrostimulatorul CSD 20 pads Este instrumentul perfect de infrumusetare corporala ce poate dizolva grasimea ...
Pate d'Uva -200ml/ 50mlPate d'Uva -200ml/ 50ml
Pate d'Uva -200ml/ 50ml
Crema antirid care combina actiunea acizilor alfa hidroxilici (Lactic si Glicolic), a vitaminei E si a polifenolilor, ...
KIT TRATAMENT PROFESIONAL CELL ACTIVE CU CELULE STEAMKIT TRATAMENT PROFESIONAL CELL ACTIVE CU CELULE STEAM
KIT TRATAMENT PROFESIONAL CELL ACTIVE CU...
Kitul Cell Active este destinat realizarii unui tratament facial profesional complex ca si efecte dar facil de realizat ...
Daily UV SPF 40 - 40mlDaily UV SPF 40 - 40ml
Daily UV SPF 40 - 40ml
Actiunea de albire a pielii se realizeaza: Incercand sa oprim aparitia de noi pete: prin protectie solara ridicata ...
Profesional FAT SCALE CSDProfesional FAT SCALE CSD
Profesional FAT SCALE CSD
Profesional FAT SCALE este un cantar profesional usor de utilizat cu afisare electronica. Dupa introducerea ...