Inscrie firma »
Teren - lot pentru constructie casa - tartasesti

teren - lot pentru constructie casa - tartasesti

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare teren - lot pentru constructie casa - tartasesti

In zona Tartasesti, in apropierea Codrilor Vlasiei, pe drumul vechi al Pitestiului si al Targovistei, langa o vatra a unui sat molcom, cochet si curat, la 300 ml de utilitati si la 700 ml de o superba padure de tei, se ofera spre vanzare 15 loturi de teren a aprox 600mp fiecare (20mlx29,5ml).

Suprafata de 600mp a unui lot este suficienta, ea oferind posibilitatea executarii unei constructii dupa personalitatea dumneavoastra. Nu doar se vinde terenul ci vi se pregateste un nou stil de viata.

Familia dumneavoastra se va bucura de ample spatii verzi, iar copiii dumneavoastra vor avea loc de joaca intr-un mediu ozonat.

Accesul la terenul parcelat se face elegant, pe sosea asfaltata cu 4 benzi, nou construita cu fonduri SAPARD. De la sosea, terenul se afla la 600 ml in linie dreapta (sau 1 km prin vatra satului, sosea cimentata nou). Departe de zgomotul strazii, cu potential mare de dezvoltare al zonei, puteti construi casa visurilor dumneavoastra incepand de maine.

Terenul este situat in intravilanul Comunei Tartasesti si are incadrarea "curti-constructii". Facilitati ale zonei: curent, gaze, proiect zonal de canalizare aprobat.

Nu mai are rost sa incercati sa gasiti o oferta mai buna, deoarece pe langa cele de mai sus ne-am gandit si la pret - va propunem 30 EURO/mp - 45 EURO/mp in functie de distanta fata de strada.

Loturile in sine reprezinta o reala investitie. Comparativ cu pretul de la 15 km distanta (adica Bucuresti, Cartierul Primaverii), unde un mp costa 3500 EURO, aici se plateste PE UN LOT undeva intre 18.000 EURO - 27.000 EURO, astfel ca achizitia a doua sau mai multor loturi constituie o afacere.

In viitorul apropiat, pe formula cresterii nevoii de constructie in zonele nepoluate din jurul Bucurestiului, apreciem ca pretul din aceasta zona se va echilibra fata de cel din oras. Cu siguranta ca nu va creste pana la media aritmetica, dar pretul terenului in zona este mult prea mic in comparatie cu potentialul de care da dovada. De asemenea este de asteptat ca in zona Codrilor Vlasiei sa se dezvolte o puternica zona de vile, context in care pretul zonei in maxim doi ani urmand a se inzeci.

Recomandam cu caldura investitia intr-un lot situat in aceasta pozitie. Se pot cumpara si mai multe loturi, reusindu-se prin unificare, sa se obtina un spatiu mai generos ...
PREZENTARE T***********
MEMBRU
GRATUIT
T***********
15 791 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: - -

PRODUSE ASEMANATOARE CU TEREN - LOT PENTRU CONSTRUCTIE CASA - TARTASESTI

VILAVILA
VILA
Vila-Cernica:izolata termic,constructie la rosu(260mp).Are la parter:living si bucatarie(suprafata totala 126mp=amprenta ...
VILAVILA
VILA
CORBEANCA-PETRESTI VILA P+1 5 CAMERE,SUPRAFATA CONSTRUITA 190 MP,SUPRAFATA TEREN 411 MP.VILA SE VINDE LA CHEIE.TERMEN DE ...
Spatiu birouriSpatiu birouri
spatiu birouri
Inchiriere spatiu comercial/birouri pe Soseaua Oltenita. Certificat de urabnism P+4,la nivelul 1 se afla Banca ING,iar ...
Teren - ClinceniTeren - Clinceni
Teren - Clinceni
Teren Clinceni, 6700mp, intravilan, planul 2. Pret: 20E/mp. ...
2 CAMERE2 CAMERE
2 CAMERE
DRISTOR METROU 2 CAMERE CONFORT 1 SEMI 6/10 RENOVAT RECENT,PARCHET TERMOPAN INSTALATII SANITATA SI ELECTRICA NOUA ...

TEREN - LOT PENTRU CONSTRUCTIE CASA - TARTASESTI ESTE LISTAT IN: