Inscrie firma »
Tamplarie pvc - KMG

tamplarie pvc - KMG

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare tamplarie pvc - KMG

Firma noastra va pune la dispozitie cele mai accesibile sisteme de tamplarie PVC din punct de vedere al raportului calitate/pret, realizate cu profile KMG cu 4 camere si feronerie GU BKS.

Vitrarea se face cu geam termopan de 24mm, cu lipire la cald si poate fi de 5 tipuri, in functie de nevoia clientului: float-16-float, float-16-lowe, float-16-reflexiv, float-16-crizee si float-16-sablat.

Profilul KMG iti ofera o gama de 3 culori ce se potrivesc perfect cu interiorul casei d-voastra: alb mahon stejar auriu

Profilul KMG (KRAUSS MAFFEI and GREINER) este un proiect realizat cu tehnologie austriaca intre firma Greiner Extrusiontechnik si firma germana Krauss Maffei. Firma Krauss Maffei cu sediul in Munich, Germania este unul dintre primii producatori la nivel mondial de extrudere si materiale de protectie echipate cu cel mai modern sistem de control, computerizat, "C4 Steurung".

Calitatea profilului consta in: reducerea pierderilor de energie cu 37%, conductivitatea termica este 1,2 W/m2K. Sunt rezistente la lovituri de 3Kg/cm, la o temperatura ambientala de 23 grade C, standarde europene de luciu a suprafetei. Este un profil ecologic ce nu contine plumb, retentia apei este de sub 0,1% datorita garniturii duble si orificiilor speciale de inlaturare a apei, izolarea fonica este foarte ridicata, drept pentru care sistemele de PVC - KMG sunt folosite la construirea spitalelor, scolilor si cladirilor pentru birouri.

Sistemele inteligente de feronerie GU BKS sunt produse de catre Grupul de Intreprinderi Gretsch-Unitas din Germania cunoscute pe plan mondial.

La cerere sistemele pot fi prevazute si cu plasa insecte, care poate fi tip rulou pe ghidaje de aluminiu, sau tip cadru cu deschidere in exterior.
PREZENTARE V************
MEMBRU
GRATUIT
V************
9 699 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
V************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Tamplarie si profile din Aluminiu si PVC