Inscrie firma »
ISale

iSale

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare iSale

Aplicatie destinata intreprinderilor mici si mijlocii cat si corporatiilor mari,pentru fiecare dintre acestea oferind un real suport indesfasurarea si previzionarea activitatii de vanzari.Procesul de implementare este rapid,rezultand o aplicatie simplu de folosit si de acceptat de catre angajati.Aplicatia coordoneaza simultan activitatea departamentelor de VANZARI,COMERCIAL,TEHNIC si FINANCIAR,oferind raportari in timp real si previziuni financiare si comerciale. Structurata pe module, Aplicatia ofera in modulul Vanzari un sistem de raportari zilnice si de proiect, urmareste statusul proiectelor si agenda zilnica, realizeaza statistici in vanzari si calculeaza retributiile lunare ale agentilor in functie de activitatea lor si realizeaza previziuni in activitatea de vanzari.

In modulul Comercial, aplicatia administreaza sistemul de ofertare, contractare si urmarire client.

In modulul Tehnic este urmarit intreg fluxul tehnologic adaptat productiei de tamplarie PVC si Aluminiu, incepand cu faza masuratorilor si terminand cu predarea si montarea produsului finit.

In fine, modulul Financiar optimizeaza partea financiara a departamentului de vanzari, urmarind situatia clientilor si furnizorilor din punct de vedere financiar, calculand profitabilitatea si generand previziuni financiare.

Aplicatia poate fi achizitionata sub forma intregului pachet software, cu licente de utilizare pentru fiecare computer siserver propriu.Suportul tehnic este asigurat lunar pe baza unui contract de mentenanta. Consultanta pentru configurare si implementarea proceselor de business, training pentru utilizatori, backup,suport 24/7, intretinere infrastructura si asistenta online sunt incluse in serviciul de mentenanta.'

Aplicatia se poate inchiria pe baza de abonament lunar in functie de numarul de utilizatori ce au acces la functionalitatile aplicatiei, clientii beneficiind in acelasi timp si de backup, suport 24/7, intretinere infrastructura si asistenta online.

**Aplicatia software a fost configurata pentru a fi utilizata de catre firmele producatoare de tamplarie PVC si Aluminu.Modulul tehnic poate fi insa adaptat oricarui tip de productie conform cu obiectul de activitate al firmei dumneavoastra.
PREZENTARE I**************
MEMBRU
GRATUIT
I**************
5 367 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
I**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Proiectare Software

PRODUSE ASEMANATOARE CU ISALE

IFinIFin
iFin
Aplicatie ce permite importul bazelor de date din sistemul ERP sau din programele financiare implementate in cadrul ...
I-CrmI-Crm
i-Crm
Aplicatia i-CRM este destinata atat intreprinderilor mici si mijlocii cat si corporatiilor mari, pentru fiecare din ...
ICrmICrm
iCrm
Aplicatia i-CRM este destinata atat intreprinderilor mici si mijlocii cat si corporatiilor mari, pentru fiecare din ...
IComICom
iCom
Aplicatie ce ofera o solutie completa pentru implementarea si managementul unui sistem de vanzari sau de distributie ...
IDocIDoc
iDoc
Aplicatie ce sta la baza dezvoltarii unei retele de intranet.Cuprinde module de document management,comunicare ...
ISALE - PRODUSE SIMILARE