Inscrie firma »
B*************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
China - Acasa la Shaolin

China - Acasa la Shaolin

1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare China - Acasa la Shaolin

China - Acasa la Shaolin

BUCURESTI-BEIJING-XIAN-LUOYANG-SHANGHAI-SUZHOU-SHANGHAI-BUCURESTI
15.05 - 28.05.2007 (14 zile)

ZIUA 1, 2: Bucuresti - Beijing
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henry Coanda pentru imbarcare in cursa cu destinatia Beijing. Sosire a doua zi in Beijing. Transfer. Dupa masa si odihna, se viziteaza Templul Cerului (construit complex arhitectural ce se intinde pe o imensa suprafata, realizat in timpul dinastiei Ming (1420), unde imparatul se ruga pentru recolte imbelsugate in imperiul sau). Cina si cazare la hotel 4*.

ZIUA 3: Beijing
Mic dejun. Dimineata se merge la Marele Zid (zona Badaling, structura imensa ce se intinde pe o lungime de peste 6.000 km si strabate 5 provincii, ridicata in scop de aparare). Pranz la restaurant. Dupa amiaza se viziteaza Palatul de Vara (cea mai bine conservata gradina imperiala, resedinta pe care faimoasa imparateasa Cixi a construit-o din fondurile destinate initial flotei imperiale). Cina si cazare la hotel 4*.

ZIUA 4: Beijing
Mic dejun. Program liber pentru plimbare si cumparaturi. Pranz la restaurant. Program liber pentru plimbare si cumparaturi. Cina si cazare la hotel 4*.

ZIUA 5: Beijing
Mic dejun. Se viziteaza celebra Piata Tiananmen (cea mai mare piata din lume, inima orasului Beijing si a puterii politice chineze). De aici se patrunde in Palatul Imperial din timpul dinastiilor Ming si Qing (cunoscut sub numele de Orasul Interzis, pentru ca in el nu aveau acces muritorii de rand). Pranz la restaurant. Dupa amiaza, program liber pentru plimbare si cumparaturi (zona comerciala Wang Fu Jing). Cina. Transfer la gara pentru imbarcare in trenul cu destinatia Xian (cuseta de dormit de 4 persoane, cu aer conditionat).

ZIUA 6: Xian
Mic dejun. Dimineata una dintre descoperirile arheologice remarcabile ale secolului XX, Armata de Teracota a Imparatului Qin Shi Huang, unificatorul Chinei. Apoi se viziteaza Muzeul Shaanxi (se pot admira celebrele portelanuri in trei culori, precum si alte exponate ale culturii stravechi din China). Pranz la restaurant. Dupa amiaza se viziteaza complexul arhitectural Pagoda Gastii Salbatice (locul de unde s-a raspandit budismul in China). Ziua se incheie in "Paradisul Dinastiei Tang" (parc cultural ce ofera o imagine perfecta a grandorii, prosperitatii si stralucirii culturii chineze in timpul dinastiei Tang). Cina si cazare la hotel 4*.

ZIUA 7: Xian - Luoyang
Mic dejun. Se viziteaza Marea Moschee (cea mai bine conservata din China, exemplu de imbinare a arhitecturii islamice cu cea chineza din dinastia Tang). Se face transfer cu trenul in Luoyang. Cina si cazare la hotel 4*.

ZIUA 8: Luoyang
Mic dejun. Dimineata se viziteaza Grotele Longmen (la cca 12 km de orasul Luoyang ,pe panta unui deal de-a lungul raului Yi, pe o distanta de peste un km, se intinde unul dintre cele 3 mari tezaure de sculptura in piatra ale Chinei, inscris din anul 2000 pe lista mostenirilor culturale UNESCO: mii de pesteri si firide, statui si basoreliefuri ale divinitatilor budiste cu dimensiuni de la 2 cm la 20 de metri, cateva zeci de pagode, dintre cele mai vechi au o vechime de 1500 de ani). Pranz la restaurant. Dupa amiaza se viziteaza Muzeul mormintelor vechi (singurul de acest gen din China unde pe o suprafata de cca 10.000 m.p sunt reconstruite peste 25 de morminte din diferite dinastii,cu specificul lor arhitectural.). Cina si cazare la hotel 4*.

ZIUA 9: Luoyang
Mic dejun. Se viziteaza Templul Shaolin (leaganul Budismului chinezesc de tip Zen si al artelor martiale Shaolin). Pranz la restaurant. Dupa amiaza se viziteaza Templul Calului Alb (cu o arhitectura antica ramasa intacta aproape 2000 de ani, locul unde au poposit pt prima oara, in sec I, aduse de emisari ai imparatului chinez si de 2 calugari indieni, cartile sfinte ale invataturii budiste). Cina si cazare la hotel 4*.

ZIUA 10: Luoyang - Shanghai
Mic dejun. Se face transferul la aeroport pentru imbarcare in cursa cu destinatia Shanghai. Transfer. Pranz la restaurant. Dupa amiaza se viziteaza Muzeul Shanghai (mare muzeu de arta chineza stravechece adaposteste colectii de arta din diferite domenii precum: pictura, jaduri, mobila, bijuterii, sigilii etc., donate de colectionari particulari). Vizita la Gradina Yuyuan (gradina clasica cu o vechime de peste 400 de ani, realizata in sec. al XVI - lea de un demnitar pentru parintii sai batrani). Cina si cazare la hotel 4*.

ZIUA 11: Shanghai - Suzhou - Shanghai
Mic dejun. Se merge cu autocarul la Suzhou (oras al gradinilor si canalelor, supranumit Venetia Orientului). Se viziteaza Gradina Administratorului Umil (cea mai mare gradina privata din Suzhou si cea mai reprezentativa pentru gradinile clasice chinezesti din dinastia Ming). In continuare se viziteaza Muzeul Matasii (vechi atelier unde se produceau odinioara vestitele broderii de matase). Pranz la restaurant. Dupa amiaza, se viziteaza complexul arhitectural Colina Tigrului (cu faimoasa pagoda din secolul al X-lea, devenita simbol al orasului Suzhou). Intoarcere in Shanghai. Cina si cazare la hotel 4*.

ZIUA 12: Shanghai
Mic dejun. Se merge la Turnul TV "Perla Orientului" (simbolul modern al orasului, cel mai mare turn de televiziune din Asia - locul 3 in lume). Pranz la restaurant. Dupa amiaza se viziteaza Templul lui Buddha de Jad (faimos templu budist, construit pentru a pastra doua statui de jad ale lui Buddha aduse din Burma). Plimbare si cumparaturi pe Strada Nanjing (cea mai mare strada comerciala din Shanghai). Cina si cazare la hotel 4*.

ZIUA 13: Shanghai
Mic dejun. Program liber pentru plimbare si cumparaturi. Pranz la restaurant. Program liber pentru mancare si cumparaturi. Cina si cazare la hotel 4*.

ZIUA 14: Shanghai - Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare in avionul cu destinatia Bucuresti. Sosire la Bucuresti.

Pretul include:
- bilet de avion Bucuresti - Beijing - Shanghai - Bucuresti;
- bilet de avion Luoyang - Shanghai;
- 11 nopti cazare in camera dubla la hoteluri de 4*;
- 1 noapte cazare in tren (cuseta 4 persoane) la clasa I;
- pensiune completa;
- transfer cu autocar si tren;
- biletele de intrare la obiectivele mentionate in program;
- ghid local vorbitor de limba engleza;
- insotitor de grup roman (vorbitor de limba chineza).

Pretul nu include:
- taxele de aeroport (200 euro / persoana);
- taxa de viza (60 ron / persoana);
- asigurarea medicala (38,20 ron / persoana);
- asigurarea storno (optionala);
- bacsisuri pentru ghizi si soferi (30 euro / persoana);
- alte servicii nespecificate in program;
- excursii optionale;
- supliment camera single (380 euro / persoana).

Termeni si conditii de inscriere:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data inceperii excursiei;
- avans la inscriere: 30%.

Acte necesare pentru viza:
- o fotografie tip pasaport;
- copie dupa cartea de identitate;
- pasaport valabil 6 luni de la data plecarii.

Data limita de inscriere: 3 saptamani inainte de data plecarii.
Data limita de achitare integrala a excursiei: 3 saptamani inainte de data plecarii.
PREZENTARE B***************************
MEMBRU
GRATUIT
B***************************
14 872 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
B***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Turism/Sport/Divertisment » Agentii de turism

PRODUSE ASEMANATOARE CU CHINA - ACASA LA SHAOLIN

CUBA LindaCUBA Linda
CUBA Linda
CUBA Linda Perioada: 10.05 - 21.05.2007 (12 zile / 10 nopti) Ziua 1 (10.05) BUCURESTI - HAVANA Intalnire cu ...
Incredibila aventura in Nepal - Expeditie in HimalayaIncredibila aventura in Nepal - Expeditie in Himalaya
Incredibila aventura in Nepal - Expediti...
Data de plecare : Duminica 29 Iulie Ziua 1 Plecare spre Nepal. Intalnire pe aeroport cu reprezentantul ...

CHINA - ACASA LA SHAOLIN ESTE LISTAT IN: