Inscrie firma »
Consultanta in comert electronic

Consultanta in comert electronic

Telefon: click aici0745289593
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Persona Contact:
Liviu Taloi
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Consultanta in comert electronic

Nu tot ce zboara se mananca. Si nu tot ce se comunica in presa se bazeaza pe fapte reale.

Este o impresie falsa creata de multi dintre cei ce comunica in presa cifre despre comertul electronic, ca poti crea un magazin online cu doar 1000 de euro, sau chiar cu 500 de euro. Nimic nu este mai fals decat aceasta afirmatie! Sigur ca intotdeauna poti vorbi cu un student la IT, sau un cunoscut al tau student la umane dar care este pasionat de PHP si MySQL sa-ti faca un site de comert electronic. Ti-l face si pentru mai putin de 500 de euro. Intrebarea este alta: e oare site-ul in sine un instrument suficient pentru a vinde produse online?
De ce este nevoie de consultanta? Tocmai pentru a raspunde la intrebarile pe care nu stii sa ti le pui.

SiteAudit ofera consultanta completa, incepand inca din faza de proiect de lansare a unui magazin online, si terminand cu politica de comunicare si promovare a companiei. Consultantii nostri va stau alaturi in tot procesul de lansare, de executie, si de utilizare a unui site de comert electronic. Impreuna gasim solutii pentru finantare, cautam solutii potrivite pentru fiecare etapa astfel incat sa nu depaseasca bugetele stabilite.

Facem impreuna un plan de afaceri, estimam impreuna o evolutie a vanzarilor bazata pe experienta noastra si pe tendinta pietei, anticipam momentele in care compania dumneavoastra va avea nevoie de dezvoltare ca si resurse umane.

Facem impreuna angajarile, punem la punct departamentele si stabilim procedurile de lucru intre aceste departamente. Apoi ne gandim la sistemul informatic, la cerintele acestuia, la costurile de implementare, la costurile de intretinere si gasim impreuna o solutie potrivita pentru bugetul dumneavoastra.

Studiem impreuna concurenta, ne gandim la o strategie de marketing, identificam ceea ce face din magazinul dumneavoastra online un magazin deosebit de celelalte 800 de magazine existente deja pe piata. Si nu in ultimul rand comunicam cu presa si cu potentialii clienti aceasta strategie, promovam magazinul in mediile cu impact mare pentru vazarile online.

Cat costa serviciul de consultanta?

Raspunsul este foarte simplu. Costa atat cat trebuie sa coste, fiind vorba de timpul consumat de SiteAudit.ro pentru a va oferi raspunsurile la intrebarile dumneavoastra. Ar putea sa coste 50 de euro, daca este vorba de un raspuns simplu la o intrebare banala, sau ar putea costa cateva mii de euro atunci cand vorbim de zile sau luni de consultanta.

Putem sa ne vedem la o cafea sau la sediul dumneavoastra, sa facem transferul de cunostinte necesare pe parcursul a catorva intalniri, dar in acelasi timp, putem sa semnam un contract pe un termen mai indelungat, 3 - 12 luni, sau mai mult, si sa stabilim un criteriu de performanta pe baza caruia ne veti achita valoarea serviciilor.
PREZENTARE Web Audit SRL
LIGHT
MEMBER
Web Audit SRL
7 180 accesari
Persoana de contact: Liviu Taloi
Adresa postala: Al. Ghibu Onisifor 3
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0745289593
Fax: 0213450031
Website:

Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Comert Electronic

PRODUSE ASEMANATOARE CU CONSULTANTA IN COMERT ELECTRONIC

Consultanta in publicitate onlineConsultanta in publicitate online
Consultanta in publicitate online
Am sa incep cu o intrebare: tu, ca mic antreprenor care ai deschis un magazin online acum cateva zile, iti permiti sa ...
Audit de site - Evaluarea independenta a unui siteAudit de site - Evaluarea independenta a unui site
Audit de site - Evaluarea independenta a...
Pledoarie adresata companiilor ce administreaza site-urile de comert electronic. Un evaluator independent stie sa puna ...