Inscrie firma »
Revelion Paris

Revelion Paris

Telefon: click aici021.255.19.33
Persona Contact:
Negrila Constantin
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Revelion Paris

Revelion Paris
Principalele Atractii Turistice

Turnul Eiffel - este poate cel mai vizitat monument din lume, o constructie moderna, ce infrunta viitorul incarcata de parfumul clasic al titlului de simbolul Parisului, oferind o priveliste care iti taie respiratia.

Catedrala Notre Dame - capodopera a stilului architectural gotic, cu celebrele sculpturi si vitralii, este o adevarata sarbatoare pentru suflet, deopotriva artistica si religioasa.

Muzeul Luvru - avand o semnificatie istorica si culturala cu totul deosebita, adaposteste comori cu o imensa valoare, care modifica spiritual pentru totdeauna vizitatorul curios ce ii trece pragul, oferindu-i in dar mostenirea artistica nepretuita a trecutului.

Palatul Versailles cu gradinile sale - contureaza fresca stilului de viata complex, luxos si stralucitor, incarcat de aventuri, romantism si intriga al nobilimii franceze, aducand in prezent ecouri ale epocii de glorie a Regelui Soare - Ludovic al XIV-lea.

Champs Elysees - una dintre cele mai celebre strazi din lume, cu cinematografe, cafenele la strada si boutique-uri de lux, purtand numele Campiilor Elizee - taramul binecuvantatilor din mitologia greaca - creioneaza romantismul si spiritul artistic ce definesc orasul luminilor. Este marginit de Place de Concorde, cu faimosul Obelisk si Place Charles de Gaulle, ce gazduieste Arcul de Triumf - impunator simbol al victoriei, centrul razelor - bulevardele principale ale Parisului.

Pitorescul Montmartre, coloratul Quartier Latin, eleganta Opera, spectaculosul Moulin Rouge sau boutique-urile chic de pe celebra Rue de Rivoli recreaza aura magica a legendarei joie de vivre pariziene, captand esenta acestui oras unic.

Disneyland, o lume a bucuriei pentru cei mici si pentru cei mari deopotriva, da viata personajelor de poveste ce incanta copilaria si ofera clipe de neuitat pe taramul fanteziei.
PREZENTARE Jeka Turism
LIGHT
MEMBER
Jeka Turism
25 819 accesari
Persoana de contact: Negrila Constantin
Adresa postala: Aleea Textilistilor Nr.1 Bl.MY1 Ap.13-14 Sector 3 Bucuresti
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 021.255.19.33
Fax: 021.255.19.34
Website:

Categorie principala:
Turism/Sport/Divertisment » Agentii de turism

PRODUSE ASEMANATOARE CU REVELION PARIS

Revelion VienaRevelion Viena
Revelion Viena
Revelion Viena Principalele Atractii Turstice Resedinta imperiala timp de 6 secole, purtand amprenta luxului si ...
Revelion BudapestaRevelion Budapesta
Revelion Budapesta
Revelion Budapesta Principalele Atractii Turistice Budapesta - capitala ce se intinde pe ambele maluri ale ...
Revelion PragaRevelion Praga
Revelion Praga
Revelion Praga Principalele Atractii Turistice Praga, orasul de aur sau orasul celor o mie de turnuri, o ...