Inscrie firma »
G********************************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Taiere de regenerare pomi fructiferi foarte mari (inaltime peste 4 metri)

Taiere de regenerare pomi fructiferi foarte mari (inaltime peste 4 metri)

Tip produs: tuns fructiferii | taierea fructiferilor | taierea vitei de vie
Producator: Garden Services SRL Bucuresti
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Taiere de regenerare pomi fructiferi foarte mari (inaltime peste 4 metri)

Pretul pentru taierile pomilor fructiferi include manopera si consumurile de combustibil pentru echipamente, ferastraie mecanice si dispozitive de taiere a crengilor, fara gruparea si maruntirea resturilor vegetale si a lemnului rezultate. Optional se poate comanda incarcarea si transportul resturilor.


Taierile de intinerire si regenerare a pomilor fructiferi:
Taierile de intinerire si regenerare aplicate pomilor fructiferi dau rezultate bune atunci cand coroana pomilor se reduce considerabil, si se recomanda ca taierile pomilor fructiferi pentru intinerire si regenerare sa se execute in perioada de repaus vegetativ. Taierile de regenerare pentru pomii fructiferi mari sunt esentiale pentru refacerea capacitatii de fructificare a acestora. Aceasta operatiune este realizata de gradinari calificati, echipati cu toate instrumentele necesare, cum ar fi foarfece, ferastraie si alte echipamente. Taierile de regenerare sunt importante pentru mentinerea echilibrului fiziologic al pomilor batrani si refacerea/intinerirea incarcaturii cu muguri floriferi. Acestea ajuta la echilibrarea vegetatiei dintre baza si varf si sunt esentiale in cazul pomilor fructiferi batrani, care inregistreaza un declin al cresterii si productiei odata cu inaintarea in varsta. Taierea de intinerire sau regenerare poate fi o solutie eficienta in acest caz.
Intretinerea pomilor fructiferi presupune reducerea coronamentului si intinerirea semischeletului pentru a obtine randamentul dorit. Este recomandat sa se efectueze taierile in perioada de repaus sau in primavara tarzie in cazul in care pomii au fost afectati de ger.


Taierile \"in verde\" sunt o metoda eficienta pentru pomii fructiferi precum ciresul sau piersicul, efectuate dupa culesul fructelor. In aceasta perioada, se pot efectua si lucrarile obisnuite din livada si stropirile fundamentale, care vor influenta recoltele viitoare.

PREZENTARE G*********************************************
MEMBRU
GRATUIT
G*********************************************
889 991 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
G*********************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: amenajari gradini - gazon rulou - rulouri de gazon

PRODUSE ASEMANATOARE CU TAIERE DE REGENERARE POMI FRUCTIFERI FOARTE MARI (INALTIME PESTE 4 METRI)

Taieri de fructificare pomi fructiferi mari (inaltime 3 - 4 metri)Taieri de fructificare pomi fructiferi mari (inaltime 3 - 4 metri)
Taieri de fructificare pomi fructiferi m...
Pretul afisat pentru taierile pomilor fructiferi include manopera si consumurile de combustibil pentru echipamente, ...
RON 33.32
Taiere de intretinere si fructificare la pomi fructiferi medii (inaltime 2-3 metri)Taiere de intretinere si fructificare la pomi fructiferi medii (inaltime 2-3 metri)
Taiere de intretinere si fructificare la...
Tariful pentru tunsul pomilor fructiferi include manopera si consumurile de combustibil pentru echipamente, fierastraie ...
RON 20.23
Taiere de regenerare pomi fructiferi foarte mari (inaltime peste 4 metri)Taiere de regenerare pomi fructiferi foarte mari (inaltime peste 4 metri)
Taiere de regenerare pomi fructiferi foa...
Pretul pentru taierile pomilor fructiferi include manopera si consumurile de combustibil pentru echipamente, ...
RON 62
Taieri de regenerare pomi fructiferi mari (inaltime 3 - 4 metri)Taieri de regenerare pomi fructiferi mari (inaltime 3 - 4 metri)
Taieri de regenerare pomi fructiferi mar...
Pretul afisat pentru taierile pomilor fructiferi include manopera si consumurile de combustibil pentru echipamente, ...
Taiere vita de vie si livezi de pomi fructiferi (tarif taieri pomi si vita pe om x ora de manopera)Taiere vita de vie si livezi de pomi fructiferi (tarif taieri pomi si vita pe om x ora de manopera)
Taiere vita de vie si livezi de pomi fru...
Taierile de formare ale coroanei pomilor fructiferi:Odata cu plantarea pomilor fructiferi tineri, in functie de forma pe ...
RON 31
Taiere livezi, trandafiri, arbusti fructiferi si vita de vie (tarif pe om x ora de manopera)Taiere livezi, trandafiri, arbusti fructiferi si vita de vie (tarif pe om x ora de manopera)
Taiere livezi, trandafiri, arbusti fruct...
Taierile de formare ale coroanei pomilor fructiferi: Odata cu plantarea pomilor fructiferi tineri, in functie de ...
RON 92.82
Taieri de formare, intretinere si fructificare la pomii fructiferi mici (inaltime 2 metri)Taieri de formare, intretinere si fructificare la pomii fructiferi mici (inaltime 2 metri)
Taieri de formare, intretinere si fructi...
Pretul pentru taierile pomilor fructiferi include manopera si consumurile de combustibil pentru echipamente, fierastraie ...
RON 9.52
Taieri de formare, intretinere si fructificare la pomii fructiferi mici (inaltime 2 metri)Taieri de formare, intretinere si fructificare la pomii fructiferi mici (inaltime 2 metri)
Taieri de formare, intretinere si fructi...
Pretul pentru taierile pomilor fructiferi include manopera si consumurile de combustibil pentru echipamente, ...
Taiere de intretinere si fructificare la pomi fructiferi medii (inaltime 2 - 3 metri)Taiere de intretinere si fructificare la pomi fructiferi medii (inaltime 2 - 3 metri)
Taiere de intretinere si fructificare la...
Tariful pentru tunsul pomilor fructiferi include manopera si consumurile de combustibil pentru echipamente, ...

TAIERE DE REGENERARE POMI FRUCTIFERI FOARTE MARI (INALTIME PESTE 4 METRI) ESTE LISTAT IN: