Inscrie firma »
G********************************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Pomi fructiferi gutui Bereczki, in ghiveci de 5l

Pomi fructiferi gutui Bereczki, in ghiveci de 5l

Tip produs: gutui | fructiferi gutui | pomi fructiferi gutui
Producator: Garden Services SRL Bucuresti
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Pomi fructiferi gutui Bereczki, in ghiveci de 5l

Gutuiul, cunoscut stiintific sub denumirea Cydonia Oblonga, este un pom fructifer si un portaltoi pentru par, apartinand familiei Rosaceae, grupului pomicol. Acest pom fructifer poate atinge inaltimi de 4 - 6 m si diametre de 3 - 4.5 m.
Prefera locurile insorite si solurile profunde, fertile si bine drenate, adaptandu-se bine si pe soluri lutoase, argiloase, luto-nisipoase, chiar si aluviale, inclusiv cele cu umiditate ridicata. Gutuiul este iubitor de apa si se dezvolta optim in temperaturi cuprinse intre 7 si 30 de grade Celsius. Taierile la gutui se efectueaza primavara devreme, putandu-se realiza si taieri in verde, prin ciupiri. Utilizarea masticului de taiat/altoit pentru evitarea unor boli grave este recomandata. Pomul intra pe rod in al 2-lea sau 3-lea an de la plantare si este rezistent atat la inghet, cat si la boli.
Gutuile, cu forma piriforma, sferica sau invers-ovoida, au o coaja pufoasa \"viloasa\", de culoare galbena, verde sau verde-galbuie. Pulpa este alb-galbuie, crocanta, potrivit de suculenta, avand un gust acidulat-dulce, cu putine sclereide, slab astringenta si o puternica aroma. Cavitatea seminala este mare.
Gutuiul Bereczki, originar din Ungaria si obtinut in anul 1883, este un pom viguros, autofertil, excelent polenizator, cu coroana sferica. Fructele, mari (225-900g), au o forma larg piriforma si se recolteaza in octombrie, putand fi pastrate pana in ianuarie, fiind consumate fie in stare proaspata, fie prelucrate industrial.

PREZENTARE G*********************************************
MEMBRU
GRATUIT
G*********************************************
889 462 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
G*********************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: amenajari gradini - gazon rulou - rulouri de gazon

PRODUSE ASEMANATOARE CU POMI FRUCTIFERI GUTUI BERECZKI, IN GHIVECI DE 5L

Pomi fructiferi Gutui Bereczki. Puieti fructiferi altoiti.Pomi fructiferi Gutui Bereczki. Puieti fructiferi altoiti.
Pomi fructiferi Gutui Bereczki. Puieti f...
Pom fructifer cu crestere viguroasa.Plantele au radacinile ambalate in pungi etichetate, care permit mentinerea ...
RON 24.8
Pomi fructiferi Gutui Bereczki la ghiveci. Puieti fructiferi altoiti.Pomi fructiferi Gutui Bereczki la ghiveci. Puieti fructiferi altoiti.
Pomi fructiferi Gutui Bereczki la ghivec...
Pom cu crestere viguroasa, formeaza o coroana aproape sferica, are lastari pubescenti, bruni-rosiatici. Frunzele sunt ...
RON 37.2
Taiere de intretinere si fructificare la pomi fructiferi medii (inaltime 2-3 metri)Taiere de intretinere si fructificare la pomi fructiferi medii (inaltime 2-3 metri)
Taiere de intretinere si fructificare la...
Tariful pentru tunsul pomilor fructiferi include manopera si consumurile de combustibil pentru echipamente, fierastraie ...
RON 20.23
Taiere vita de vie si livezi de pomi fructiferi (tarif taieri pomi si vita pe om x ora de manopera)Taiere vita de vie si livezi de pomi fructiferi (tarif taieri pomi si vita pe om x ora de manopera)
Taiere vita de vie si livezi de pomi fru...
Taierile de formare ale coroanei pomilor fructiferi:Odata cu plantarea pomilor fructiferi tineri, in functie de forma pe ...
RON 31
Taiere livezi, trandafiri, arbusti fructiferi si vita de vie (tarif pe om x ora de manopera)Taiere livezi, trandafiri, arbusti fructiferi si vita de vie (tarif pe om x ora de manopera)
Taiere livezi, trandafiri, arbusti fruct...
Taierile de formare ale coroanei pomilor fructiferi: Odata cu plantarea pomilor fructiferi tineri, in functie de ...
RON 92.82
Taieri de formare, intretinere si fructificare la pomii fructiferi mici (inaltime 2 metri)Taieri de formare, intretinere si fructificare la pomii fructiferi mici (inaltime 2 metri)
Taieri de formare, intretinere si fructi...
Pretul pentru taierile pomilor fructiferi include manopera si consumurile de combustibil pentru echipamente, fierastraie ...
RON 9.52
Taieri de formare, intretinere si fructificare la pomii fructiferi mici (inaltime 2 metri)Taieri de formare, intretinere si fructificare la pomii fructiferi mici (inaltime 2 metri)
Taieri de formare, intretinere si fructi...
Pretul pentru taierile pomilor fructiferi include manopera si consumurile de combustibil pentru echipamente, ...
Taiere de intretinere si fructificare la pomi fructiferi medii (inaltime 2 - 3 metri)Taiere de intretinere si fructificare la pomi fructiferi medii (inaltime 2 - 3 metri)
Taiere de intretinere si fructificare la...
Tariful pentru tunsul pomilor fructiferi include manopera si consumurile de combustibil pentru echipamente, ...
Meri soiul Florina la ghivece. Pomi fructiferi puieti altoiti.Meri soiul Florina la ghivece. Pomi fructiferi puieti altoiti.
Meri soiul Florina la ghivece. Pomi fruc...
Pomi fructiferi viguosi, ramificati, cu rezistenta la boli si intemperii. Productivitate constanta (30-40 tone la ...
RON 37.2

POMI FRUCTIFERI GUTUI BERECZKI, IN GHIVECI DE 5L ESTE LISTAT IN: