Inscrie firma »

model lista de plata - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre model lista de plata
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Model de cerere reconventionala

MODEL DE CERERE RECONVENTIONALA


, lista cu numele si domiciliul martorilor propusi, chitanta ce atesta plata taxei...MODEL DE CERERE RECONVENTIONALA Instanta Sectia Dosar nr. / Termen... acestuia la plata cheltuielilor de judecata. Motivele cererii sunt urmatoarele ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Model de cerere de chemare in judecata

MODEL DE CERERE DE CHEMARE IN JUDECATA


: - obligarea paratului la [4]_ - obligarea paratului la plata cheltuielilor de judecata..., copii inscrisuri pentru parat certificate pentru conformitate, lista cu numele... martorilor propusi si adresele acestora, chitanta de plata a taxei judiciare de timbru ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Tigla metalica cu acoperire de piatra naturala gerard shake

Tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Gerard Shake


. DESCRIERE model GERARD Shake: * Profil plat, curat, ce da o doza de caracter....finaldistribution.ro. Preturile afisate sunt preturi de lista si nu contin TVA. Colonistii europeni... model GERARD Shake: - dimensiune modul 1250 x 370 mm - acoperire / mp = 2 ... »

Pret: 8.66 EUR
Buyer Member 11 ani
Prahova
 Tigla metalica cu acoperire de piatra naturala gerard shingle

Tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Gerard Shingle


de piatra naturala. DESCRIERE model GERARD Shingle: * Profil plat, cu aspect....finaldistribution.ro. Preturile afisate sunt preturi de lista si nu contin TVA. Utilizate pentru... model GERARD Shingle: - dimensiune modul 1260 x 370 mm; - acoperire / mp = 2 ... »

Pret: 8.66 EUR
Buyer Member 11 ani
Prahova
 Trusa de cale ppo-83

TRUSA DE CALE PPO-83


, de inalta calitate. Etalon de lucru si reglare pentru productie. Model: 25049031... PRET LISTA: 351.4 EUR+TVA Conditii comerciale: 1.Preturile sunt exprimate... in EURO si nu contin T.V.A. Plata se efectueaza la cursul B.N.R. din data facturarii ... »

Pret: 351.4 EUR
Gold Member 11 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Ciocan pneumatic de forja ph-6000

Ciocan pneumatic de forja PH-6000


elemenelor pentru grilaje, a manerelor, la modelarea marginilor de bare si amprentare... pentru capetele ciocanului si nicovalei. PRET LISTA: 7760 EUR+TVA Conditii... comerciale: 1.Preturile sunt exprimate in EURO si nu contin T.V.A. Plata se efectueaza ... »

Pret: 7760 EUR
Gold Member 11 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Ciocan pneumatic de forja ph-4000

Ciocan pneumatic de forja PH-4000


grilaje, a manerelor, la modelarea marginilor de bare si amprentare precum... capetele ciocanului si nicovalei. PRET LISTA: 6280 EUR+TVA Conditii comerciale...: 1.Preturile sunt exprimate in EURO si nu contin T.V.A. Plata se efectueaza ... »

Pret: 6280 EUR
Gold Member 11 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Ciocan pneumatic de forja ph-3400 (proma-cehia)

Ciocan pneumatic de forja PH-3400 (PROMA-CEHIA)


utilizat la executarea elemenelor pentru grilaje, a manerelor, la modelarea marginilor..., pozitii de lucru interschimbabile pentru capetele ciocanului si nicovalei. PRET LISTA... contin T.V.A. Plata se efectueaza la cursul B.N.R. din data facturarii. 2.Dupa ... »

Pret: 5790 EUR
Gold Member 11 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Model de cerere de interventie în interes

MODEL DE CERERE DE INTERVENTIE ÎN INTERES PROPRIU


] - obligarea la plata cheltuielilor de judecata. Motivele cererii sunt urmatoarele... parti certificate pentru conformitate, lista cu numele si adresele martorilor... propusi, chitanta ce atesta plata taxei judiciare de timbru în cuantum de ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Model de întâmpinare la cererea de

MODEL DE ÎNTÂMPINARE LA CEREREA DE CHEMARE ÎN JUDECATA


actiunea/sa admiteti în parte); - sa obligati reclamantul la plata... conformitate, pentru reclamant, lista cu numele si domiciliul martorilor. Semnatura ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Autosoft asloc-program de calcul intretinere si evidenta pentru

AUTOSOFT ASLOC-PROGRAM de calcul intretinere si evidenta pentru ASOCIATII de LOCATARI/ PROPRIETARI


aplicate de asociatie). Au fost introduse modelele de lista definite de lege, modelul... personalizarii modelului de lista dorit sau a unui model predefinit, astfel ca utilizatorul... penalitati aplicate de asociatie; tipuri incasari/ plati; * evidenta restantieri ... »
Oferit de:AUTOSOFT
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Autosoft salarii-program destinat salarizarii-demo pe site-ul nostru

AUTOSOFT SALARII-PROGRAM DESTINAT SALARIZARII-demo pe site-ul nostru


odihna, - liste prezenta, sporuri, CAR, rate, - nomenclatoare de functii... angajatului), programul poate fi configurat sa se poata calcula salariile dupa modelul..., diverse raportari pentru acordarea salariilor (avans sau lichidare). - state de plata ... »
Oferit de:AUTOSOFT
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Masini de sanfrenat tevi portabile et1 (lefon)

Masini de sanfrenat tevi portabile ET1 (LEFON)


de sanfrenat tevi portabile ET1 (LEFON) PRET LISTA : 2793 EURO+TVA PRET PROMOTIE: 1995... Putere utila motor 1020 W Greutate 9 kg Avantajele modelelor ET/EV: 1. Instalare....Preturile sunt exprimate in EURO si nu contin T.V.A. Plata se efectueaza la cursul B ... »

Pret: 2394 EUR
Gold Member 11 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Stand testare frana motociclete saxon b30a

Stand testare frana motociclete Saxon B30A


emiterii facturii. LISTA DE PRETURI (fara T.V.A.) Stand testare frane model B 30... zile de la comanda ferma. MODALITATE DE PLATA: - in Lei, la cursul B.N.R. din data ... »

Pret: 7955 EUR
 Menghina dreptunghiulara 35/80

MENGHINA DREPTUNGHIULARA 35/80


rotitor. PRET LISTA: 31,63 EUR+TVA Model: 25001500 Proma Machinery furnizor...Denumire produs: Menghina dreptunghiulara Acest model este echipat cu suport....V.A. Plata se efectueaza la cursul B.N.R. din data facturarii. 2.Dupa ce trimiteti ... »

Pret: 31 EUR
Gold Member 11 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Fender classic player ‘60s stratocaster - chitara electrica

Fender Classic Player ‘60s Stratocaster - chitara electrica


a "dream list" of specs, and this customized '60s-style Stratocaster...; fingerboard radius Model Name... Classic Player ‘60s Stratocaster® Model Number ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Fender classic player baja telecaster - chitara electrica

Fender Classic Player BAJA Telecaster - chitara electrica


a "dream list" of specs, and this customized '50s-style Telecaster.... Model Name Classic Player Baja Telecaster® Model... Knobs, “Custom Shop Designed” Neck Plate, 4-Way + 2-Way S-1 ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Dezvoltati-va afacerea pe internet!

Dezvoltati-va afacerea pe internet!


Este formata din 1-2 pagini, serveste deseori ca model publicitar si vizeaza... - cos de cumparaturi - catalog virtual de produse - Plata prin carti de credit...-mail, forum, director web, motor de cautare, plati online: cumparaturi sau plati de taxe ... »
Buyer Member 9 ani
Sibiu
 Ezee absolute

EZee Absolute


Zee Absolute vine in spijinul acestor proprietati cu un nou model de folosire a licentei... completate automat in ecranul de rezervare - Cautare in lista de rezervari pe o singura... Front Office / Housekeeping - Day Use sau Late Check-out cu posibilitati de plati ... »
Oferit de:SC DABISS SRL
Buyer Member 5 ani
Constanta
 Masina de slefuit lemn bkc-305

MASINA DE SLEFUIT LEMN BKC-305


fi prelucrate diverse materiale. PRET LISTA: 206.51 EURO+TVA PRET PROMOTIE...: 165 EURO+TVA Model: 25350305 Proma Machinery furnizor important de masini....Preturile sunt exprimate in EURO si nu contin T.V.A. Plata se efectueaza la cursul B ... »
Gold Member 11 ani
Bucuresti
 Cap divizor dhv-130

CAP DIVIZOR DHV-130


Dimensiunea ambalaj 470 x 350 x 360 mm PRET LISTA: 1090,05 EUR+TVA Model: 25049018... exprimate in EURO si nu contin T.V.A. Plata se efectueaza la cursul B.N.R. din data ... »

Pret: 1090 EUR
Gold Member 11 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Echer dreptunghiular 100 x 70

ECHER DREPTUNGHIULAR 100 X 70


de 90 de grade. PRET LISTA: 21,72 EUR+TVA Model: 25050303 Proma Machinery... exprimate in EURO si nu contin T.V.A. Plata se efectueaza la cursul B.N.R. din data ... »

Pret: 21 EUR
Gold Member 11 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Nivela laser cu cap rotativ lvr-1

NIVELA LASER CU CAP ROTATIV LVR-1


cu reteaua electrica - livrat in cutie tip valiza PRET LISTA: 108,67 EUR...+TVA Model: 25000400 Proma Machinery furnizor important de masini-unelte, utilaje...: 1.Preturile sunt exprimate in EURO si nu contin T.V.A. Plata se efectueaza ... »

Pret: 108 EUR
Gold Member 11 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Set dispozitive de masurat (5 buc)

SET DISPOZITIVE DE MASURAT (5 BUC)


,01) Rigla de precizie 75 mm Echer 100x70 mm PRET LISTA: 47,36 EUR+TVA Model... exprimate in EURO si nu contin T.V.A. Plata se efectueaza la cursul B.N.R. din data ... »

Pret: 47 EUR
Gold Member 11 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Subler cu afisaj digital 150/dk

SUBLER CU AFISAJ DIGITAL 150/DK


Diviziune 0,01 mm PRET LISTA: 30,49 EUR+TVA Model: 25030203 Proma Machinery... exprimate in EURO si nu contin T.V.A. Plata se efectueaza la cursul B.N.R. din data ... »

Pret: 30 EUR
Gold Member 11 ani
Bucuresti
Comanda acum
64 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"model lista de plata" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea