Inscrie firma »

model lista de plata - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre model lista de plata
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Tigla metalica cu acoperire de piatra naturala gerard shake

Tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Gerard Shake


. DESCRIERE model GERARD Shake: * Profil plat, curat, ce da o doza de caracter....finaldistribution.ro. Preturile afisate sunt preturi de lista si nu contin TVA. Colonistii europeni... cu piciorul; * Aplicabilitate la panta de minimum 15 grade. Caracteristici tehnice model ... »

Pret: 8.66 EUR
Buyer Member 10 ani
Prahova
 Tigla metalica cu acoperire de piatra naturala gerard shingle

Tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Gerard Shingle


naturala. DESCRIERE model GERARD Shingle: * Profil plat, cu aspect asemanator placilor....finaldistribution.ro. Preturile afisate sunt preturi de lista si nu contin TVA. Utilizate pentru acoperisuri... de minimum 15 grade (ideal peste 30 grade). Caracteritici tehnice model GERARD Shingle ... »

Pret: 8.66 EUR
Buyer Member 10 ani
Prahova
 Trusa de cale ppo-83

TRUSA DE CALE PPO-83


, de inalta calitate. Etalon de lucru si reglare pentru productie. Model: 25049031 PRET... LISTA: 351.4 EUR+TVA Conditii comerciale: 1.Preturile sunt exprimate in EURO si nu... contin T.V.A. Plata se efectueaza la cursul B.N.R. din data facturarii. 2.Dupa ... »

Pret: 351.4 EUR
Gold Member 10 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Ciocan pneumatic de forja ph-6000

Ciocan pneumatic de forja PH-6000


grilaje, a manerelor, la modelarea marginilor de bare si amprentare precum... capetele ciocanului si nicovalei. PRET LISTA: 7760 EUR+TVA Conditii comerciale: 1....Preturile sunt exprimate in EURO si nu contin T.V.A. Plata se efectueaza la cursul B ... »

Pret: 7760 EUR
Gold Member 10 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Ciocan pneumatic de forja ph-4000

Ciocan pneumatic de forja PH-4000


grilaje, a manerelor, la modelarea marginilor de bare si amprentare precum... capetele ciocanului si nicovalei. PRET LISTA: 6280 EUR+TVA Conditii comerciale: 1....Preturile sunt exprimate in EURO si nu contin T.V.A. Plata se efectueaza la cursul B ... »

Pret: 6280 EUR
Gold Member 10 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Ciocan pneumatic de forja ph-3400 (proma-cehia)

Ciocan pneumatic de forja PH-3400 (PROMA-CEHIA)


elemenelor pentru grilaje, a manerelor, la modelarea marginilor de bare si amprentare... pentru capetele ciocanului si nicovalei. PRET LISTA: 5790 EUR+TVA Conditii... comerciale: 1.Preturile sunt exprimate in EURO si nu contin T.V.A. Plata se efectueaza ... »

Pret: 5790 EUR
Gold Member 10 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Model de cerere reconventionala

MODEL DE CERERE RECONVENTIONALA


MODEL DE CERERE RECONVENTIONALA Instanta Sectia Dosar nr. / Termen la data... dispuneti obligarea reclamantului la [4]_, precum si obligarea acestuia la plata... pârât, certificate pentru conformitate, lista cu numele ... »
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Model de cerere de chemare in judecata

MODEL DE CERERE DE CHEMARE IN JUDECATA


: - obligarea paratului la [4]_ - obligarea paratului la plata cheltuielilor de judecata... pentru parat certificate pentru conformitate, lista cu numele martorilor propusi... si adresele acestora, chitanta de plata a taxei judiciare de timbru in cuantum de ... »
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Model de cerere de interventie în interes

MODEL DE CERERE DE INTERVENTIE ÎN INTERES PROPRIU


, lista cu numele si adresele martorilor propusi, chitanta ce atesta plata taxei...: - sa obligati reclamantul/pârâtul [3] la_; [4] - obligarea la plata... (de pilda obligarea pârâtului Ia plata unor despagubiri), dar ... »
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Model de întâmpinare la cererea de

MODEL DE ÎNTÂMPINARE LA CEREREA DE CHEMARE ÎN JUDECATA


în parte); - sa obligati reclamantul la plata cheltuielilor de judecata... reclamant, lista cu numele si domiciliul martorilor. Semnatura, Domului Presedinte ... »
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Autosoft asloc-program de calcul intretinere si evidenta pentru

AUTOSOFT ASLOC-PROGRAM de calcul intretinere si evidenta pentru ASOCIATII de LOCATARI/ PROPRIETARI


aplicate de asociatie). Au fost introduse modelele de lista definite de lege, modelul... personalizarii modelului de lista dorit sau a unui model predefinit, astfel ca utilizatorul... penalitati aplicate de asociatie; tipuri incasari/ plati; * evidenta restantieri ... »
Oferit de:AUTOSOFT
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Autosoft salarii-program destinat salarizarii-demo pe site-ul nostru

AUTOSOFT SALARII-PROGRAM DESTINAT SALARIZARII-demo pe site-ul nostru


odihna, - liste prezenta, sporuri, CAR, rate, - nomenclatoare de functii... angajatului), programul poate fi configurat sa se poata calcula salariile dupa modelul..., diverse raportari pentru acordarea salariilor (avans sau lichidare). - state de plata ... »
Oferit de:AUTOSOFT
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Ciocan pneumatic de forja ph 5000 (proma-cehia)

Ciocan pneumatic de forja PH 5000 (PROMA-CEHIA)


elemenelor pentru grilaje, a manerelor, la modelarea marginilor de bare si amprentare... pentru capetele ciocanului si nicovalei. PRET LISTA: 7120 EUR+TVA PRET PROMOTIE...þie Conditii comerciale: 1.Preturile sunt exprimate in EURO si nu contin T.V.A. Plata se ... »

Pret: 6590 EUR
Gold Member 10 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Masini de sanfrenat tevi portabile et1 (lefon)

Masini de sanfrenat tevi portabile ET1 (LEFON)


Masini de sanfrenat tevi portabile ET1 (LEFON) PRET LISTA : 2793 EURO+TVA PRET... 110/220v Putere utila motor 1020 W Greutate 9 kg Avantajele modelelor ET/EV: 1... sunt exprimate in EURO si nu contin T.V.A. Plata se efectueaza la cursul B ... »
Gold Member 10 ani
Bucuresti
 Stand testare frana motociclete saxon b30a

Stand testare frana motociclete Saxon B30A


facturii. LISTA DE PRETURI (fara T.V.A.) Stand testare frane model B 30 A cu afisare... de la comanda ferma. MODALITATE DE PLATA: - in Lei, la cursul B.N.R. din data emiterii ... »

Pret: 7955 EUR
 Fender classic player ‘60s stratocaster - chitara electrica

Fender Classic Player ‘60s Stratocaster - chitara electrica


a "dream list" of specs, and this customized '60s-style Stratocaster...; fingerboard radius Model Name Classic Player... ‘60s Stratocaster® Model Number 014-1100-(Color ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Fender classic player baja telecaster - chitara electrica

Fender Classic Player BAJA Telecaster - chitara electrica


a "dream list" of specs, and this customized '50s-style Telecaster.... Model Name Classic Player Baja Telecaster® Model Number...;Custom Shop Designed” Neck Plate, 4-Way + 2-Way S-1 Switching, Synthetic ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Menghina dreptunghiulara 35/80

MENGHINA DREPTUNGHIULARA 35/80


rotitor. PRET LISTA: 31,63 EUR+TVA Model: 25001500 Proma Machinery furnizor...Denumire produs: Menghina dreptunghiulara Acest model este echipat cu suport....V.A. Plata se efectueaza la cursul B.N.R. din data facturarii. 2.Dupa ce trimiteti ... »

Pret: 31 EUR
Gold Member 10 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Masina de indoit compacta ko-200

MASINA DE INDOIT COMPACTA KO-200


Denumire produs: Masina de indoit compacta KO 200 PRET LISTA: 140.91 EURO... indoite din otel cu duritate medie profil plat 8 × 32 mm, 6 × 50 mm... profil rectangular 5 × 32 mm Pentru un model de 12 mm folositi matrita 3 ... »
Gold Member 10 ani
Bucuresti
 Dezvoltati-va afacerea pe internet!

Dezvoltati-va afacerea pe internet!


formata din 1-2 pagini, serveste deseori ca model publicitar si vizeaza un anumit grup... - catalog virtual de produse - Plata prin carti de credit - transfer bancar - eliberare... de cautare, plati online: cumparaturi sau plati de taxe. Caracteristic unui Portal este ... »
Buyer Member 8 ani
Sibiu
 Strung cnc industrial lcc8001500 (zmm-bulgaria)

Strung CNC industrial LCC8001500 (ZMM-BULGARIA)


modelele cu turela (mm): 750 Dimensine maxima peste sania transversala (mm) 490... termochimic PRET LISTA: 62500 EURO fara TVA Conditii comerciale: 1.Preturile sunt... exprimate in EURO si nu contin T.V.A. Plata se efectueaza la cursul B.N.R. din data ... »

Pret: 62500 EUR
Gold Member 10 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Strung cnc industrial lcc8003000 (zmm-bulgaria)

Strung CNC industrial LCC8003000 (ZMM-BULGARIA)


modelele cu turela (mm): 750 Dimensine maxima peste sania transversala (mm) 490... PRET LISTA: 72000 EURO fara TVA Conditii comerciale: 1.Preturile sunt exprimate... in EURO si nu contin T.V.A. Plata se efectueaza la cursul B.N.R. din data facturarii ... »

Pret: 72000 EUR
Gold Member 10 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Masina de slefuit combinata bp-152p

MASINA DE SLEFUIT COMBINATA BP-152P


Denumire produs: MASINA DE SLEFUIT COMBINATA BP-152P RET LISTA: 699.17 EURO... motorului IP 54 Greutate 90 kg Model: 25702152 Proma Machinery furnizor important... ! Conditii comerciale: 1.Preturile sunt exprimate in EURO si nu contin T.V.A. Plata se ... »
Gold Member 10 ani
Bucuresti
 Palan manual cu lant rz-23

Palan manual cu lant RZ-23


de ridicare 3 m RZ-23 PRET LISTA: 94,21 EUR+TVA Model: 25002030 Proma Machinery... exprimate in EURO si nu contin T.V.A. Plata se efectueaza la cursul B.N.R. din data ... »

Pret: 94 EUR
Gold Member 10 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Subler de adancime cu afisaj digital 200/d

SUBLER DE ADANCIME CU AFISAJ DIGITAL 200/D


(PROMA-CEHiA) PRET LISTA: 39,18 EUR+TVA PRET PROMOTIE: 19 EUR+TVA Preturile sunt... DISPONIBIL. Ne rezervam dreptul de a face schimbari in promotie Model: 25040702 Proma... exprimate in EURO si nu contin T.V.A. Plata se efectueaza la cursul B.N.R. din data ... »

Pret: 19 EUR
Gold Member 10 ani
Bucuresti
Comanda acum
60 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"model lista de plata" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea