Inscrie firma »
T*************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Tableta ASUS TF201-1I055A, 1.3GHz, Super IPS+ LCD Capacitive Touchscreen 10.1", 32GB

Tableta ASUS TF201-1I055A, 1.3GHz, Super IPS+ LCD Capacitive Touchscreen 10.1", 32GB

Tip produs: 1 3ghz | super ips lcd capacitive touchs | 32gb
 

Prezentare Tableta ASUS TF201-1I055A, 1.3GHz, Super IPS+ LCD Capacitive Touchscreen 10.1", 32GB

Uimitor si frumos. Cuplat si amorsat la perfectie


Finisajul metalic al ultra-usorului si ultra-suplului Transformer Prime intocmeste un nou benchmark in arta designului de tablete. Cu doar 8,3 mm grosime si cantarind doar 586 g, Transformer Prime redefineste regulile vietii mobile fiind super usor de transportat.



Prima tableta din lume cu CPU quad-core. Cea mai puternica tableta din toate timpurile


Motorizat de primul procesor Quad-core NVIDIA Tegra 3, Transformer Prime navigheaza internetul si ruleaza videoclipuri 1080p HD la viteze de neimaginat. Timpul de raspuns mai bun si performanta imbunatatita din timpul proceselor multitasking il fac pe Transformer Prime un bolid al divertismentului mobil.


Camera foto de 8MP cu auto-focus , flash LED, senzor CMOS back-illuminated si design cu deschidere larga pentru a capta clar orice moment


Transformer Prime este echipat cu un sensor CMOS avansat cu design cu deschidere larga care asigura mai multa expunere la lumina si abilitatea de a defocaliza fundalul si a accentua subiectul fotografiat, realizand astfel fotografii clare si luminoase.

Camera foto de 8MP cu auto-focus , flash LED, senzor CMOS back-illuminated si design cu deschidere larga pentru a capta clar orice moment


Transformer Prime este echipat cu un sensor CMOS avansat cu design cu deschidere larga care asigura mai multa expunere la lumina si abilitatea de a defocaliza fundalul si a accentua subiectul fotografiat, realizand astfel fotografii clare si luminoase. Cu funtia de auto-focus rapid si designul de imbunatatire a culorii Transformer Prime poate capta o imagine clara plina de culori vii.



Transforma-l intr-un notebook cu statia docking cu tastatura QWERTY chiclet si 18 ore* de autonomie a bateriei
Recunoaste! Iti lipseste atingerea si senzatia oferita de o tastatura QWERTY. The Transformer Prime iti ofera alegerea pentru ca tu sa te bucuri atat de modul notebook, cat si de cel de tableta prin dock-ul optional cu tastatura. Dock-ul mobil ofera o tastatura completa QWERTY cu touchpad si port USB si in acelasi timp extinde durata bateriei cu pana la 18 ore pentru computing pe toata durata zilei. *Viata bateriei este masurata cu modul de economisire a energiei (Power Saving Mode), ruland videoclipuri la 720p, luminozitate: 60nits si sunet mediu prin casti.
Sunet suprem oferit de tehnologia SonicMaster

Acordat de catre echipa ASUS Golden Ears, sunetul lui Transformer Prime este oferit cu cele mai fidele protocoale si codecuri de procesare, constructie superioara a difuzoarelor cu camera de rezonanta mare pentru delectare audio de neuitat.



Gaming peste limitele normale ale tabletelor. Performanta maxima 3D

Efectele avansate de sclipire a suprafetei apei, texturile realiste si afisarea materialelor, efectele de miscare, de splash ale camerei si alte actiuni 3D au fost adaugate lui Transformer Prime. Aceasta ofera grafica 3D superba nemaivazuta pana acum pe o tableta.

Android Market si acces la retelele sociale Peste 500.000 de aplicatii sunt disponibile pe Android Market pentru a face experienta pe tableta mult mai placuta. Mai ai acces si la diferite retele sociale precum Facebook si Twitter.

Tehnologie exclusiva ASUS " Power Saving Mode

Atunci cand calatoresti pentru un timp indelungat pot initializa \"Power Saving Mode\" pentru a extinde durata bateriei

Ecranul Super IPS+ ofera imagini vii atunci cand esti in miscare

Un ecran IPS realizat din sticla rezistenta Corning Gorilla poate fi urmarit la un unghi 178° oferind astfel o imagine mult mai clara si culori mult mai realiste.

SuperNote " super aplicatie pentru mai mult decat simple notite

SuperNote este o aplicatie versatila de luat notite care lasa utilizatorii sa noteze lucruri printr-o multitudine de optiuni, printre care se numara tastatura, input cu degetul, fotografie sau captura video sau audio.



Reviste, si carti: continut bogat pentru utilizare zilnica

Pe langa muzica si videoclipurile oferite de MyCloud, Transformer Prime mai ofera posibilitatea de ati cumpara ziare prin Press Reader, reviste de la Zinio si carti de la Amazon Kindle. Cu Transformer Prime poti sa arunci din viata ta cartile si ziarele grele.



Polaris Office 3.0, solutie Office mobila profesionala

Preincarcat pe Transformer este Polaris Office 3.0, o solutie Office mobila profesionala care lasa utilizatorul sa editeze diferite tipuri de documente office, inclusiv formate .doc, .xls, .ppt si facand din Transformer Prime un instrument atractiv pentru uzul profesional. In plus, ASUS WebStorage ofera stocare nelimitata de date si ofera cloud computing fara riscuri.



Andriod 4.0 Ice Cream Sandwich cu ASUS Waveshare UI

Sistemul de operare revolutionar Android 4.0 Ice Cream Sandwich a fost special realizat si optimizat pentru tablete si ofera utilizatorilor atat o experienta de navigare pe internet, completa atat in miscare, cat si casual computing si comunicare. Suportand Adobe Flash si Android Market, divertismentul este la un gest de deget departare. ASUS Launcher mai lasa utilizatorii sa porneasca un software, sa administreze si sa acceseze servicii online sau sa se conecteze la alte dispozitive cu cateva apasari simple pe ecranul tactil.

MyCloud Aplicatia MyCloud este o solutie cloud totala care ofera acces la continut digital ca muzica, videoclipuri si fisiere din cloud, oriunde, oricand. Utilizatorii mai pot folosi MyCloud pentru a accesa orice sistem PC sau Mac avand astfel acces la aplicatii si fisiere pentru a extinde versatilitatea experientei cu Eee Pad Transformer Prime.



MyNet

MyNet face streaming de continut digital printre dispozitivele din reteaua casei astfel incat videoclipurile HD sau muzica pot fi rulate pe televizoare HDTV sau PC-uri desktop pentru o experienta si mai buna cu Transformer Prime.


MyLibrary MyLibrary consolideaza descarcarea de carti, reviste si ziare printr-un simplu pas.
PREZENTARE T***************************
MEMBRU
GRATUIT
T***************************
814 650 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: retelistica - casti bluetooth - telecomunicatii

PRODUSE ASEMANATOARE CU TABLETA ASUS TF201-1I055A, 1.3GHZ, SUPER IPS+ LCD CAPACITIVE TOUCHSCREEN 10.1", 32GB

Tableta ASUS TF201-1B061A, 1.3GHz, Super IPS+ LCD Capacitive Touchscreen 10.1", 32GBTableta ASUS TF201-1B061A, 1.3GHz, Super IPS+ LCD Capacitive Touchscreen 10.1", 32GB
Tableta ASUS TF201-1B061A, 1.3GHz, Super...
Uimitor si frumos. Cuplat si amorsat la perfectie Finisajul metalic al ultra-usorului si ultra-suplului Transformer ...
Tableta ASUS SL101-1B085A, 1GHz nVidia Tegra 2 Dual Core, Led Backlight WXGA Touchscreen 10.1, 32GBTableta ASUS SL101-1B085A, 1GHz nVidia Tegra 2 Dual Core, Led Backlight WXGA Touchscreen 10.1, 32GB
Tableta ASUS SL101-1B085A, 1GHz nVidia T...
Tastatura QWERTY si port USB integrat Puteti inregistra si impartasi cu usurinta fiecare moment din viata ...
Tableta ASUS SL101-1A073A, 1GHz nVidia Tegra 2 Dual Core, Led Backlight WXGA Touchscreen 10.1, 32GBTableta ASUS SL101-1A073A, 1GHz nVidia Tegra 2 Dual Core, Led Backlight WXGA Touchscreen 10.1, 32GB
Tableta ASUS SL101-1A073A, 1GHz nVidia T...
Tastatura QWERTY si port USB integrat Puteti inregistra si impartasi cu usurinta fiecare moment din viata dvs, ...
Aparat foto Samsung WB800F (negru)Aparat foto Samsung WB800F (negru)
Aparat foto Samsung WB800F (negru)
Samsung WB800F - surprindeti momente pretioase cu toate detaliile si partajati-le instantaneu Cu SMART CAMERA ...
Aparat foto Samsung WB800F (alb)Aparat foto Samsung WB800F (alb)
Aparat foto Samsung WB800F (alb)
Samsung WB800F - surprindeti momente pretioase cu toate detaliile si partajati-le instantaneu Cu SMART CAMERA Samsung ...
Aparat foto Samsung WB800F (alb)Aparat foto Samsung WB800F (alb)
Aparat foto Samsung WB800F (alb)
Samsung WB800F - surprindeti momente pretioase cu toate detaliile si partajati-le instantaneu Cu SMART CAMERA Samsung ...
Aparat foto compact Samsung ST150FAparat foto compact Samsung ST150F
Aparat foto compact Samsung ST150F
Samsung ST150F - trimiteti amintiri minunate in cateva secunde Cu obiectivul luminos F2.5 si rezolutia de 16,2 ...
Aparat foto compact Samsung Smart DV300FAparat foto compact Samsung Smart DV300F
Aparat foto compact Samsung Smart DV300F
Camera foto Samsung Smart DV300F captureaza si partajeaza convenabil imagini care merita prezentate ...
Samsung Smart DV300FSamsung Smart DV300F
Samsung Smart DV300F
Camera foto Samsung Smart DV300F captureaza si partajeaza convenabil imagini care merita prezentate ...

TABLETA ASUS TF201-1I055A, 1.3GHZ, SUPER IPS+ LCD CAPACITIVE TOUCHSCREEN 10.1", 32GB ESTE LISTAT IN: