Inscrie firma »
T*************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Aparat foto compact Samsung ST150F

Aparat foto compact Samsung ST150F

Tip produs: aparat foto compact samsung st15
 

Prezentare Aparat foto compact Samsung ST150F

Samsung ST150F - trimiteti amintiri minunate in cateva secunde


Cu obiectivul luminos F2.5 si rezolutia de 16,2 megapixeli, camera foto Samsung SMART ST150F va ajuta sa realizati fotografii uluitoare, iar conectivitatea Wi-Fi Direct Link va permite sa impartasiti instantaneu momentele surprinse.

Caracteristici


* Obiectiv cu zoom de 5x, F2.5, 25 mm / 16,2 megapixeli - cand realizati imagini la un spectacol, indiferent unde stati, locul dvs. devine cel mai bun din sala. Zoomul optic de 5x va ofera prim-planuri excelente, chiar si de pe randul din spate. In primele randuri? Obiectivul superangular de 25 mm imortalizeaza toata actiunea de pe scena. Iar combinatia dintre cei 16,2 megapixeli si obiectivul F2.5 ofera imagini de calitate ridicata, chiar si in conditii de iluminare slaba.


* Conectivitate Wi-Fi - experimentati avantajele wireless ale conectivitatii Wi-Fi a camerei foto SMART CAMERA si functiile intr-adevar inteligente. Puteti sa va conectati rapid la retelele Wi-Fi, iar AutoShare, Partajare sociala, Cloud, E-mail, AllShare Play si Copiere automata de rezerva PC va permit sa trimiteti amintirile prietenilor si familiei in intreaga lume. Functii cum ar fi Software Upgrade Notifier, aplicatia Samsung SMART CAMERA, MobileLink si Remote Viewfinder simplifica mult conectarea la smartphone si tableta.


* Ecran LCD de 3,0 inchi (75 mm) - ecranul LCD inteligent de 3,0 inchi (75 mm) ofera contrast si reproducere cromatica extinse, ceea ce va permite sa va bucurati de o imagine mai ampla si mai clara. Iar ecranul LCD cu luminozitate inteligenta detecteaza automat iluminarea scenei si regleaza luminozitatea ecranului LCD pentru o vizualizare optima a imaginii. Gandeste pentru dvs.! De aceea camera foto SMART CAMERA este o alegere inteligenta.


* Inregistrare film HD (720p, 30 cps, MPEG) - cu aceasta camera foto eleganta, dar puternica, puteti realiza filme in format MPEG de calitate HD, cu rezolutii de 720p la 30 de cadre pe secunda, mai clare decat secventele pe care le puteti obtine cu o camera video compacta digitala obisnuita. Din sala de concert la aniversari, obtineti imagini video HD oriunde v-ati afla.


* Recunoastere inteligenta automata - functia Recunoastere inteligenta automata a camerei foto Samsung SMART CAMERA analizeaza in mod automat mediul de fotografiere si alege tipul de scena cel mai potrivit, pentru cele mai bune rezultate posibil. Recunoasterea inteligenta automata analizeaza elementele-cheie din compozitie si regleaza automat cele 16 moduri de fotografiere si cele 4 moduri de filmare, pentru a realiza cea mai buna fotografie.


* Fotografie in miscare - cu Fotografie in miscare, puteti opri in loc timpul in jurul unui obiect in miscare, pentru a crea imagini incantatoare. Imortalizati un prieten care danseaza in timp ce imaginile celor din jur devin statice, exact ca intr-o productie de la Hollywood. Este suficient sa filmati scena si apoi sa frecati zona de pe afisaj in care doriti actiune. Fotografia din jurul acelei zone va ingheta, pur si simplu.


* AutoShare - trimiteti simultan fiecare fotografie pe care o realizati catre telefonul mobil, prin conexiunea Wi-Fi, pentru a face copierea de rezerva si partajarea fotografiilor de inalta calitate cu mare usurinta. Configurati functia AutoShare o data, iar camera o va salva ca setare implicita. AutoShare aplica si etichete GPS cu ajutorul dispozitivului smartphone.


* MobileLink - acum puteti selecta si trimite o imagine sau un album direct catre un smartphone Android, un iPhone sau o tableta, cu ajutorul functiei Samsung MobileLink. Nici macar nu trebuie sa trimiteti imaginea ca mesaj text sau ca e-mail. Cu MobileLink, puteti controla albumul de pe telefon, iar modificarile vor fi salvate si in camera video.


* Remote Viewfinder - controlati camera, utilizand dispozitivul smartphone drept vizor. Remote Viewfinder va permite sa previzualizati imaginile, sa reglati setarile camerei, sa apropiati sau sa indepartati imaginea si sa incadrati fiecare scena " totul de pe telefon, wireless. Aceasta functie este disponibila pentru anumite dispozitive smartphone.


* Aplicatia Samsung SMART CAMERA - descarcati aplicatia Samsung SMART CAMERA ce va ofera Remote Viewfinder, AutoShare si MobileLink, fara a mai fi necesara descarcarea fiecarei aplicatii individual. In loc sa porniti cele trei aplicatii pe rand pe smartphone, le puteti deschide pe toate trei deodata, prin simpla atingere cu un deget.


* AllShare Play - caracteristica AllShare Play va permite sa conectati toate dispozitivele care accepta AllShare Play. Puteti reda in flux wireless fotografii si videoclipuri de pe camera dvs. video catre dispozitivele din apropiere, puteti sa le trimiteti prietenilor si familiei imediat sau puteti sa le incarcati intr-un spatiu de stocare de pe web, pentru o gestionare usoara. Bucurati-va de libertatea de a partaja cu AllShare Play!


* Tehnologia Cloud - nu veti ramane niciodata fara spatiu pe cardul de memorie si nu va veti pierde imaginile pretioase, nici chiar atunci cand va aflati in miscare. Salvati imagini wireless la serviciile bazate pe cloud, precum Microsoft SkyDrive sau un furnizor local de servicii bazate pe cloud, apoi vizualizati-le in orice moment pe smartphone, tableta sau descarcati-le ulterior pe PC.


* Magic Frame - faceti un portret sa arate ca o imagine antica sau suprapuneti fotografia dvs. peste imaginea Lunii " cele 12 imagini de fundal oferite ca sabloane de functia Magic Frame va aduc un plus de bucurie in realizarea fotografiilor. De asemenea, puteti incadra imaginile pe un televizor din anii 1950 sau intr-un film. Exista atat de multe posibilitati de distractie " in special atunci cand impartasiti rezultate de calitatea unui poster!


* Filtru inteligent - imbunatatiti distractia creatoare cu tehnologia Filtru inteligent " chiar pe ecran! Functia Filtru desene animate face orice fotografie sa arate ca o scena animata dintr-un film, in timp ce Filtru cruce face sursele de iluminat sa para ca au mai multe puncte de lumina, asemenea stelelor. Exista si functiile Pictura cu cerneala, Punct semiton si multe alte modalitati de a va exprima latura creativa.

PREZENTARE T***************************
MEMBRU
GRATUIT
T***************************
813 075 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: retelistica - casti bluetooth - telecomunicatii

PRODUSE ASEMANATOARE CU APARAT FOTO COMPACT SAMSUNG ST150F

Aparat foto Samsung WB800F (negru)Aparat foto Samsung WB800F (negru)
Aparat foto Samsung WB800F (negru)
Samsung WB800F - surprindeti momente pretioase cu toate detaliile si partajati-le instantaneu Cu SMART CAMERA ...
Aparat foto Samsung WB800F (alb)Aparat foto Samsung WB800F (alb)
Aparat foto Samsung WB800F (alb)
Samsung WB800F - surprindeti momente pretioase cu toate detaliile si partajati-le instantaneu Cu SMART CAMERA Samsung ...
Aparat foto Samsung WB800F (alb)Aparat foto Samsung WB800F (alb)
Aparat foto Samsung WB800F (alb)
Samsung WB800F - surprindeti momente pretioase cu toate detaliile si partajati-le instantaneu Cu SMART CAMERA Samsung ...
Aparat foto compact Samsung Smart DV300FAparat foto compact Samsung Smart DV300F
Aparat foto compact Samsung Smart DV300F
Camera foto Samsung Smart DV300F captureaza si partajeaza convenabil imagini care merita prezentate ...
Televizor LED - 54 cm - Full HD (Samsung 22ES5000)Televizor LED - 54 cm - Full HD (Samsung 22ES5000)
Televizor LED - 54 cm - Full HD (Samsung...
Televizor LED - 54 cm - Full HD Mai multe culori vibrante pentru o ...
Samsung Smart DV300FSamsung Smart DV300F
Samsung Smart DV300F
Camera foto Samsung Smart DV300F captureaza si partajeaza convenabil imagini care merita prezentate ...
Televizor LED Smart - 80 cm - HD (Samsung 32F4500)Televizor LED Smart - 80 cm - HD (Samsung 32F4500)
Televizor LED Smart - 80 cm - HD (Samsun...
Televizor LED Smart - 80 cm - HD (Samsung 32F4500) Portalul catre o experienta ...
Televizor LED Smart - 80 cm - HD Alb (Samsung 32F4510)Televizor LED Smart - 80 cm - HD Alb (Samsung 32F4510)
Televizor LED Smart - 80 cm - HD Alb (Sa...
Televizor LED Smart - 80 cm - HD Alb (Samsung 32F4510) Portalul catre o experienta ...
Televizor LED Samsung 54 cm Full HD UE22ES5000WTelevizor LED Samsung 54 cm Full HD UE22ES5000W
Televizor LED Samsung 54 cm Full HD UE22...
Mai multe culori vibrante pentru o imagine mai buna Utilizand un algoritm avansat de imbunatatire a calitatii ...

APARAT FOTO COMPACT SAMSUNG ST150F ESTE LISTAT IN: