Inscrie firma »
T*************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Aparat foto Samsung WB800F (alb)

Aparat foto Samsung WB800F (alb)

Tip produs: aparat foto samsung wb800f alb
 

Prezentare Aparat foto Samsung WB800F (alb)

Samsung WB800F - surprindeti momente pretioase cu toate detaliile si partajati-le instantaneu


Cu SMART CAMERA Samsung WB800F puteti realiza si partaja usor imagini si videoclipuri Full HD superbe, cu un obiectiv superangular de 23 mm, zoom de 21x, conectivitate Wi-Fi imbunatatita si intuitiva interfata tactila hibrida.

Caracteristici


* Conectivitate Wi-Fi cu DIRECT LINK - experimentati avantajele wireless ale conectivitatii Wi-Fi ale dispozitivului SMART CAMERA si functii intr-adevar inteligente. Tasta rapida dedicata DIRECT LINK va ajuta sa va conectati rapid la retelele Wi-Fi, iar AutoShare, Partajare sociala, Cloud, E-mail, AllShare Play si Copiere automata de rezerva PC va permit sa partajati amintirile cu prietenii si familia in intreaga lume. Functii cum ar fi Software Upgrade Notifier, aplicatia Samsung SMART CAMERA, MobileLink si Remote Viewfinder simplifica mult conectarea la smartphone si tableta.


* Ecran tactil hibrid - va prezentam o interfata cu avantaje duble. Interfata tactila hibrida ofera doua optiuni: utilizarea celor 5 butoane directionale pentru a misca rapid cursorul in sus, in jos, la stanga si la dreapta, pentru a naviga intuitiv prin meniu si a face selectii pe ecranul hVGA de 3 inchi (75 mm). Alternativ, cand doriti sa introduceti text, de exemplu, o adresa de e-mail, pentru a partaja fotografii, introduceti simplu caracterele pe ecranul tactil, asemanator modului in care ati face-o pe un smartphone. Controalele pentru navigare si partajarea de imagini nu ar putea fi mai usoare. Panoul inteligent usor de utilizat aduce cele mai importante reglaje la indemana.


* 23 mm, zoom de 21x - aveti toata lumea la dispozitie pentru a o surprinde. Utilizati obiectivul superangular de 23 mm pentru a surprinde un grup de case pitoresti in stil Tudor sau o cascada care se revarsa pe parcursul a peste 1 km " dispozitivul dvs. poate fotografia panorame intinse, pe o distanta mai mare chiar decat cea care poate fi vazuta cu ochiul liber. De asemenea, aveti la dispozitie zoomul optic de 21x, care va permite sa realizati prim-planuri uluitoare de la distanta, pentru a reusi sa surprindeti imagini clare cu statuetele in miscare din varful unui turn cu ceas sau detaliile pline de culoare ale pasarilor exotice intr-un parc natural.


* Senzor BSI CMOS 16 M si fotografie cu lumina redusa - o petrecere pe plaja la apus, un club de dans cu lumina redusa, marile oportunitati pentru a fotografia nu au intotdeauna cea mai buna iluminare. Surprindeti imagini cu expunere adecvata in situatii de iluminare redusa cu ajutorul senzorului BSI (iluminat din partea din spate) CMOS de 16 megapixeli, care necesita mai putina lumina decat senzorii conventionali. Utilizati Fotografie cu lumina redusa pentru selectarea automata a celei mai bune setari si imbinati patru cadre fotografiate continuu intr-o unica fotografie clara.


* Stil si design clasic - frumusetea discreta a camerei foto SMART CAMERA reimagineaza camera clasica profesionala si o aduce in era digitala. Designul, cu corpul zvelt, scoate in evidenta sensibilitatea sa moderna, cu scanteieri de eleganta atemporala. Pana si butonul DIRECT LINK nu iese in evidenta, pentru a mentine constructia zvelta a aparatului. Impresionantul obiectiv panoramic ii invita pe subiecti sa zambeasca, in timp ce blitul de tip pop-up ii surprinde si ii incanta.


* Cel mai bun portret - ati ratat momentul? Datorita functiei Cel mai bun portret, aceasta nu se va mai intampla. Utilizati-o pentru a calatori inapoi in timp, dupa ce ati realizat o fotografie, pentru a inlocui figurile cu momentul perfect. Utilizati-o pentru a deschide ochii, a inlocui un zambet sau a gasi acea expresie perfecta. Prin intermediul unei combinatii perfecte de instantanee extrem de rapide si recunoasterea figurilor, este suficient sa atingeti o figura care priveste in alta parte si sa o inlocuiti, cu alta atingere, cu expresia surprinsa cu cateva momente inaintea fotografiei propriu-zise. Este o adevarata magie.


* Modul inteligent - nu mai fiti gelos pe profesionisti si pe camerele lor mari si incepeti sa faceti fotografii extraordinare. O atingere usoara a Modului inteligent si aveti la dispozitie diverse moduri speciale. Surprindeti urmele perfecte de lumina noaptea, intr-o intersectie aglomerata plina de stopurile rosi ale masinilor sau surprindeti instantaneu o scena rapida cu Captura sport. Lasati functia Ton bogat sa creeze fotografii complet suprarealiste, cu culori care apar pentru a va exprima latura artistica. Este suficient sa alegeti una dintre optiuni si sa realizati fotografia perfecta.


* Inregistrati filme Full HD 1920 x 1080 cu focalizare automata continua, captand totodata culori realiste si detalii extrem de clare. Formatul H.264 inregistreaza filme mai lungi decat o camera cu format MPEG. Conectati camera video la televizorul HDTV si vizionati minunatele inregistrari HD in confortul propriei camere de zi.


* Modul Complet manual (A / S / M) permite controlul creator complet. Setarile Prioritate apertura si Prioritate obturator va permit sa experimentati cu vitezele obturatorului si cu adancimea campului, ca de exemplu, atunci cand fotografiati imagini in miscare rapida in conditii de iluminare redusa. Cu camerele foto Samsung, puteti realiza exact fotografiile pe care le doriti.


* Cu Fotografie in miscare, puteti sa opriti actiunea si sa mutati subiectul, pentru a crea o scena amuzanta. Surprindeti un prieten dansand si apoi faceti-i pe cei din jurul lui nemiscati ca statuile. Este suficient sa filmati scena si apoi sa frecati zona de pe afisaj in care doriti sa opriti miscarea. Fotografia din jurul acelei zone va ingheta, pur si simplu.


* HDMI - aveti nevoie doar de un cablu HDMI pentru a conecta camera foto / video direct la televizor, la computer sau la playerul DVD. Cu ajutorul camerei foto / video, realizarea unor videoclipuri de calitate profesionista este la fel de usoara ca si partajarea acestora.


* AutoShare - trimiteti simultan fiecare fotografie pe care o realizati catre telefonul mobil, prin conexiunea Wi-Fi, pentru a face copierea de rezerva si partajarea fotografiilor de inalta calitate cu mare usurinta. Configurati functia AutoShare o data, iar camera o va salva ca setare implicita. AutoShare aplica si etichete GPS cu ajutorul dispozitivului smartphone.


* MobileLink - acum puteti selecta si trimite o imagine sau un album direct catre un smartphone Android, un iPhone sau o tableta, cu ajutorul functiei Samsung MobileLink. Nici macar nu trebuie sa trimiteti imaginea ca mesaj text sau ca e-mail. Cu MobileLink, puteti controla albumul de pe telefon, iar modificarile vor fi salvate si in camera video.


* Remote Viewfinder - controlati camera, utilizand dispozitivul smartphone drept vizor. Remote Viewfinder va permite sa previzualizati imaginile, sa reglati setarile camerei, sa apropiati sau sa indepartati imaginea si sa incadrati fiecare scena " totul de pe telefon, wireless. Aceasta functie este disponibila pentru anumite dispozitive smartphone.


* Aplicatia Samsung SMART CAMERA - descarcati aplicatia Samsung SMART CAMERA ce va ofera Remote Viewfinder, AutoShare si MobileLink, fara a mai fi necesara descarcarea fiecarei aplicatii individual. In loc sa porniti cele trei aplicatii pe rand pe smartphone, le puteti deschide pe toate trei deodata, prin simpla atingere cu un deget.


* AllShare Play - caracteristica AllShare Play va permite sa conectati toate dispozitivele care accepta AllShare Play. Puteti reda in flux wireless fotografii si videoclipuri de pe camera dvs. video catre dispozitivele din apropiere, puteti sa le trimiteti prietenilor si familiei imediat sau puteti sa le incarcati intr-un spatiu de stocare de pe web, pentru o gestionare usoara. Bucurati-va de libertatea de a partaja cu AllShare Play!


* Tehnologia Cloud - nu veti ramane niciodata fara spatiu pe cardul de memorie si nu va veti pierde imaginile pretioase, nici chiar atunci cand va aflati in miscare. Salvati imagini wireless la serviciile bazate pe cloud, precum Microsoft SkyDrive sau un furnizor local de servicii bazate pe cloud, apoi vizualizati-le in orice moment pe smartphone, tableta sau descarcati-le ulterior pe PC.
PREZENTARE T***************************
MEMBRU
GRATUIT
T***************************
800 887 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: retelistica - casti bluetooth - telecomunicatii

PRODUSE ASEMANATOARE CU APARAT FOTO SAMSUNG WB800F (ALB)

Aparat foto Samsung WB800F (negru)Aparat foto Samsung WB800F (negru)
Aparat foto Samsung WB800F (negru)
Samsung WB800F - surprindeti momente pretioase cu toate detaliile si partajati-le instantaneu Cu SMART CAMERA ...
Aparat foto Samsung WB800F (alb)Aparat foto Samsung WB800F (alb)
Aparat foto Samsung WB800F (alb)
Samsung WB800F - surprindeti momente pretioase cu toate detaliile si partajati-le instantaneu Cu SMART CAMERA Samsung ...
Aparat foto compact Samsung ST150FAparat foto compact Samsung ST150F
Aparat foto compact Samsung ST150F
Samsung ST150F - trimiteti amintiri minunate in cateva secunde Cu obiectivul luminos F2.5 si rezolutia de 16,2 ...
Aparat foto compact Samsung Smart DV300FAparat foto compact Samsung Smart DV300F
Aparat foto compact Samsung Smart DV300F
Camera foto Samsung Smart DV300F captureaza si partajeaza convenabil imagini care merita prezentate ...
Samsung Smart DV300FSamsung Smart DV300F
Samsung Smart DV300F
Camera foto Samsung Smart DV300F captureaza si partajeaza convenabil imagini care merita prezentate ...
Televizor LED - 54 cm - Full HD (Samsung 22ES5000)Televizor LED - 54 cm - Full HD (Samsung 22ES5000)
Televizor LED - 54 cm - Full HD (Samsung...
Televizor LED - 54 cm - Full HD Mai multe culori vibrante pentru o ...
Televizor LED Samsung 54 cm Full HD UE22ES5000WTelevizor LED Samsung 54 cm Full HD UE22ES5000W
Televizor LED Samsung 54 cm Full HD UE22...
Mai multe culori vibrante pentru o imagine mai buna Utilizand un algoritm avansat de imbunatatire a calitatii ...
Televizor LED Smart - 80 cm - HD (Samsung 32F4500)Televizor LED Smart - 80 cm - HD (Samsung 32F4500)
Televizor LED Smart - 80 cm - HD (Samsun...
Televizor LED Smart - 80 cm - HD (Samsung 32F4500) Portalul catre o experienta ...
Camera foto NX1000 whiteCamera foto NX1000 white
Camera foto NX1000 white
Realitatea nu a fost niciodata atat de palpabila - Senzor APS-C de 20,3 MP Personalizat pentru sistemul NX, ...

APARAT FOTO SAMSUNG WB800F (ALB) ESTE LISTAT IN: