Inscrie firma »
Tencuieli termoizolante

Tencuieli termoizolante

Tip produs: tencuieli termoizolante
 

Prezentare Tencuieli termoizolante

- TERMO-TASS este o tencuiala termoizolanta intarita cu fibre cu greutate specifica mica (270 Kg/m3), pe baza de lianti hidraulici, agregate minerale usoare cu o curba granulometrica echilibrata si polistiren.

- TERMO-TASS are o conductibilitate termica scazuta (?=0,072 W/mAsK), se aplica usor si este compatibil cu toate tipuri de suporturi de zidarie, are o consistenta si o durabilitate foarte mare. DatoritaA permeabilitatii de vaporiA ridicate (Aµ= 6) permite realizarea izolarilor sau insanatosirilor termice fara riscul de acumulare al condensului interstitial creandu-se astfel o atmosfera ambientala placuta si sanatoasa. Nu se aplica pe soclu.

- TERMO-TASS se amesteca doar cu apa (cca 11 litri/sac). Se prepara si aplica mecanizat cu masina de tencuit pentru amestecuri uscate gata preparate.

- TERMO-TASS se finiseaza utilizand produsul TASSULLO TA01/02 care permite o ulterioara operatiune de varuire sau finisare cu tencuiala decorativa minerala TASSULLO FINISAJ MINERAL.
PREZENTARE T*******
MEMBRU
GRATUIT
T*******
4 583 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T*******
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Materiale de constructii

PRODUSE ASEMANATOARE CU TENCUIELI TERMOIZOLANTE

Mase de spacluMase de spaclu
Mase de spaclu
TA01/02 - TA01 este o masa de spaclu (tinci) pe baza de var hidraulic natural FEN-X/A, agregate selectionate cu ...
Finisaje mineraleFinisaje minerale
Finisaje minerale
- FINISAJUL MINERAL alb sau colorat, pentru interior sau exterior, pe baza de var hidraulic natural, var hidratat si ...
Gleturi pentru interiorGleturi pentru interior
Gleturi pentru interior
SOLIDECOR - glet decorativ pentru interior Solidecor permite realizarea unor structuri variate in relief si ascunde in ...

TENCUIELI TERMOIZOLANTE ESTE LISTAT IN: