Inscrie firma »
Finisaje minerale

Finisaje minerale

Tip produs: finisaj mineral
 

Prezentare Finisaje minerale

- FINISAJUL MINERAL alb sau colorat, pentru interior sau exterior, pe baza de var hidraulic natural, var hidratat si agregate selectionate cu granulometria variabila, in amestec uscat cu diverse tipuri de argile colorate si pigmenti naturali.

- FINISAJUL MINERAL permite realizarea unor finisajeA permeabile de vaporiA (Aµ= 12) de tip fin (max. 0,8mm), mediu (max 2mm) sau gros (max. 4mm) pe tencuieli noi sau vechi, beton, gipscarton, placaje termoizolante, etc., care in prealabil au fost pregatite corect si au o suprafata omogena si regulata.

- FINISAJUL MINERAL se amesteca doar cu apa (cca 6 A·7,5 litri/sac) functie de consistenta dorita si de tipul de aplicare adoptat. Prepararea si aplicarea produsului poate fi facuta manual sau mecanizat, evitand timpi de amestecare mai mari de 3 minute. Rezultate estetice si cromatice bune se obtin aplicand produsul intr-o singura mana in strat subtire pe suport omogen, uniform ca absorbtie a apei, in masura sa permita o uscare omogena pe toata suprafata.
PREZENTARE T*******
MEMBRU
GRATUIT
T*******
4 581 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T*******
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Materiale de constructii

PRODUSE ASEMANATOARE CU FINISAJE MINERALE

Mase de spacluMase de spaclu
Mase de spaclu
TA01/02 - TA01 este o masa de spaclu (tinci) pe baza de var hidraulic natural FEN-X/A, agregate selectionate cu ...
Tencuieli termoizolanteTencuieli termoizolante
Tencuieli termoizolante
- TERMO-TASS este o tencuiala termoizolanta intarita cu fibre cu greutate specifica mica (270 Kg/m3), pe baza de lianti ...
Gleturi pentru interiorGleturi pentru interior
Gleturi pentru interior
SOLIDECOR - glet decorativ pentru interior Solidecor permite realizarea unor structuri variate in relief si ascunde in ...

FINISAJE MINERALE ESTE LISTAT IN:

FINISAJE MINERALE - PRODUSE SIMILARE