Inscrie firma »

sisteme administrative comparate - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre sisteme administrative comparate
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Sisteme administrative in statele din uniunea

Sisteme administrative in statele din Uniunea Europeana


Sisteme administrative in statele din Uniunea Europeana. Studii comparative... Lucrarea 'Sisteme administrative in statele din Uniunea Europeana' reprezinta o baza... ale sistemelor administrative din diferite state din Uniunea Europeana. = PARTEA A II ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Administrarea red hat linux. cunostinte esentiale

Administrarea RED HAT LINUX. Cunostinte esentiale


-un instrument de invatare structurat, valoros pentru administratorii de sisteme si de retele... prin proiecte de retea. Cartea compara Red Hat Linux cu sistemele de operare Windows 2000..., ca instalarea, configurarea initiala, utilizarea shell-ului Bash, administrarea fisierelor ... »

Pret: 69.89 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Sisteme gps - urmarire prin satelit

SISTEME GPS - URMARIRE PRIN SATELIT


de flota auto sa monitorizeze si sa administreze eficient parcul de masini.... Cele mai performante sisteme furnizaza automat si fara efort din partea... cruise control- Foi de parcurs- Rapoarte comparative si totale despre folosirea ... »
Buyer Member 10 ani
Gorj
 Consultanta in vederea obtinerii  certificarii si mentinerii

CONSULTANTA in vederea obtinerii CERTIFICARII SI MENTINERII SISTEMELOR


Sistemele de Management ale Calitatii se adreseaza firmelor din toate domeniile... comparatii de "Buna Practica" in raport cu concurenta, precum si firmelor care doresc sa... de activitate il constituie proiectarea, implementarea si mentinerea unor sisteme ... »

Pret: 3000 RON
Buyer Member 9 ani
Galati
 Service calculatoare

Service Calculatoare


de produse hardware, realizand comparatii intre diverse produse, intre diferentele ce apar...: Administrare si mentenanta echipamentelor periferice - imprimante, multifunctionale...-mail, chat sau deplasarea la sediul dvs. Monitorizarea continua a sistemelor ... »
Oferit de:Bogdan Art SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Enterolactis plus 20 capsule antidiareic triopharma

Enterolactis PLUS 20 capsule antidiareic Triopharma


recomandata administrarea de Enterolatis;6. Eradicarea H. Pylori:- un studiu comparativ... administra in siguranta incepand cu varsta de 6 ani.Poate fi utilizat in schemele... cu administrare de antibiotic;- dozaj recomandat in acest caz este de 1 capsula pe zi ... »

Pret: 63.9 RON
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Imunogrip plus zinc si vitamina c - 50ml

Imunogrip Plus Zinc si Vitamina C - 50ml


recomandata administrarea si in scop profilactic persoanelor cu deficiente ale sistemului... eficienta in organism , comparativ cu vitaminele obtinute in urma proceselor tehnologice... energetica - 1,17 kcal/g . ADMINISTRARE : Intern : Adulti si copii peste 7 ani : cate ... »

Pret: 12.5 RON
Buyer Member 10 ani
Prahova
 Imunogrip plus zinc si vitamina c - 50ml

Imunogrip Plus Zinc si Vitamina C - 50ml


recomandata administrarea si in scop profilactic persoanelor cu deficiente ale sistemului... eficienta in organism , comparativ cu vitaminele obtinute in urma proceselor tehnologice... energetica - 1,17 kcal/g .  ADMINISTRARE : Intern : Adulti si copii peste 7 ani : cate ... »

Pret: 12.5 RON
Buyer Member 10 ani
Prahova
 Imunogrip plus zinc & vitamina c 50ml plantextrakt

IMUNOGRIP PLUS ZINC & VITAMINA C 50ml PLANTEXTRAKT


de convalescenta dupa bolile infecto-contagioase . Este recomandata administrarea si in scop... eficienta in organism , comparativ cu vitaminele obtinute in urma proceselor tehnologice... energetica - 1,17 kcal/g . ADMINISTRARE : Intern : Adulti si copii peste 7 ani : cate ... »

Pret: 19.25 RON
Buyer Member 5 ani
Prahova
 Imunogrip plus 50ml-adulti si copii

IMUNOGRIP PLUS 50ML-Adulti si copii


de convalescenta dupa bolile infecto-contagioase . Este recomandata administrarea si in scop... eficienta in organism , comparativ cu vitaminele obtinute in urma proceselor tehnologice... . Valoare energetica - 1,17 kcal/g . ADMINISTRARE : Intern : Adulti si copii ... »

Pret: 19.25 RON
Buyer Member 5 ani
Prahova
 Em-commerce - solutii e-comert & magazine virtuale, case de

em-commerce - solutii e-comert & magazine virtuale, case de comenzi


si administrare Aplicatia se livreaza integrata intr-un site web ce va contine... in afara nivelului de administrare se pot defini o serie de operatori si drepturile... de acces in administrarea aplicatiei dvs. A treia treapta de acces este destinata ... »
Light Member 16 ani
Iasi
 Imunogrip plus zinc si vitamina c 50 ml plantextrakt

Imunogrip Plus Zinc Si Vitamina C 50 ml Plantextrakt


de Maces – asigura o absorbtie si asimilare eficienta in organism, (comparativ... dupa Fier.Formula preparatului Imunogrip plus asigura, la modul de administrare.... Contraindicatii:  boli autoimune, tumori maligne; se administreaza cu prudenta in afectiuni sistemice ... »

Pret: 14.3 RON
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Dezumidificatoare sub vacuum lpd maguire

DEZUMIDIFICATOARE SUB VACUUM LPD MAGUIRE


Dezumidificatoarele Maguire din gama LPD sunt sisteme revolutionare care... comparativ cu tehnologia clasica de dezumidificare. Maguire nu au inventat stiinta... Controlerul este foarte simplu de utilizat. Dezumidificatorul poate fi administrat ... »
Buyer Member 15 ani
Sibiu
 Router wireless asus rt-ac66u dual-band negru

Router Wireless Asus RT-AC66U Dual-Band Negru


wireless, comparabile cu cele oferite de interfetele Gigabit. Astfel, RT-AC66U poate... permite sa va bucurati de experienta ASUS pe dispozitivele ruland sistemele de operare... de date, intr-o maniera foarte usoara si rapida. Functii puternice, administrare ... »
Buyer Member 5 ani
Cluj
 Sunbelt exchange archiver - for business

Sunbelt Exchange Archiver - for Business


. Arhivare eficienta a emailului - acum accesibila tuturor Administrarea schimbului... Cu ce produse se compara SEA? Sunbelt Exchange Archiver v3.0 contine aceleasi caracteristici... corporatiilor cat si companiilor mici si mijlocii. SEA poate administra pana la 100 ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Colectia de carti de specialitate - 2009

Colectia de carti de specialitate - 2009


fiscal intracomunitar si international sisteme de cooperare; - regimul... in tarile U.E. - abordari comparative structurile teritoriale; - competentele.... Administrarea afacerilor - tehnici de comunicare si negociere lumea afacerilor ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Drojdie de bere uscata 100 gr solaris plant

Drojdie de Bere Uscata 100 gr Solaris Plant


tensiunea si favorizeaza activitatea miocardului. -Studii comparative efectuate au... tesuturi, organesi sisteme (organe de reproducere, glande endocrine, muschi, sistem... si seara. -La copii, administrarea de drojdie de bere este foarte importanta pentru ... »

Pret: 18.2 RON
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Green barley (extract din orz verde) 1000mg *100cps

Green Barley (Extract din Orz Verde) 1000mg *100cps


, anorexie, anemie, diabet, tuberculoza etc. (Formula As Nr. 664 ) Comparativ cu alte... si echilibranta asupra tuturor sistemelor si organelor importante din corp. O cura de 2... in tratarea bolilor deja instalate. (Citat din FORMULA AS Nr. 664)" ADMINISTRARE: 1 ... »

Pret: 82.9 RON
Buyer Member 10 ani
Prahova
 Promo antiartritic natural 30cps+10cps(gratuit) cosmopharm

PROMO ANTIARTRITIC NATURAL 30cps+10cps(gratuit) COSMOPHARM


comparativ cu fenilbutazona si cortizonul, realizat prin mai multe mecanisme: inhibarea... a sistemelor osteoarticular, muscular, cardiovascular si nervos. Asigura o structura... de uzura marcata ( batrani, activitati fizice solicitante ). Administrare 1 " 3 ... »

Pret: 19.38 RON
Oferit de:FABEMA PLUS SRL
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Extract din suc de orz verde forte 1000mg 100 caps

EXTRACT din SUC de ORZ VERDE Forte 1000mg 100 caps


;>> Formula As Nr. 664 ) Comparativ cu alte plante, orzul verde... sistemelor si organelor importante din corp. O cura de 2-3 saptamani, dreneaza ficatul.... (Citat din FORMULA AS Nr. 664)" ADMINISTRARE: 1-3 capsule pe zi ... »

Pret: 74 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Extract din suc de orz verde-forte 1000mg/100 cps; organic pur

EXTRACT din SUC de ORZ VERDE-Forte 1000mg/100 cps; Organic Pur


;>> Formula As Nr. 664 ) Comparativ cu alte plante, orzul verde... sistemelor si organelor importante din corp. O cura de 2-3 saptamani... instalate. (Citat din FORMULA AS Nr. 664)" ADMINISTRARE: 1-3 capsule ... »

Pret: 75.32 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Green barley (extract din orz verde) 1000mg *100cps

Green Barley (Extract din Orz Verde) 1000mg *100cps


, tuberculoza etc. (Formula As Nr. 664 ) Comparativ cu alte plante, orzul verde proaspat... sistemelor si organelor importante din corp. O cura de 2-3 saptamani... instalate. (Citat din FORMULA AS Nr. 664)" ADMINISTRARE: 1-3 capsule pe zi COMPOZITIE ... »

Pret: 82.9 RON
Buyer Member 10 ani
Prahova
 Dermatrofin unguent cicatrizant 20 gr ircon

Dermatrofin Unguent Cicatrizant 20 gr Ircon


de arsuri termice la animale de experienta cu ajutorul stampilei termice, comparativ... cuplata cu circulatia sistemica care creeaza conditiile  metabolice pentru... administrarea topica a diferitelor preparate cu actiune epitelizanta, bactericida ... »

Pret: 5.9 RON
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Imprimanta laser monocrom hp laserjet enterprise 600 m603n,

Imprimanta Laser Monocrom Hp LaserJet Enterprise 600 M603n, HPLPB-CE994A


ºi de complexitatea documentului.[2] Comparativ cu produsele care utilizeazã... folosire in reþeaStandardSisteme de operare compatibile Microsoft® Windows® 7... administratorului de sistem (System Administrator’s Guide) de la http ... »

Pret: 4110.77 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Noni suc natural 1000ml - zuccari

Noni Suc Natural 1000ml - Zuccari


.MOD DE ADMINISTRARE SI PASTRARE:Se recomanda administrarea a cate 25 ml dimineata si seara... al COX-2 a fost comparabil cu celecoxibul, iar al COX-1 cu 41% mai puternic decat... dumneavoastra sa reduceti doza la un tratament de mentinere, reprezentat de administrarea ... »

Pret: 181.09 RON
Buyer Member 7 ani
Brasov
26 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"sisteme administrative comparate" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea