Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
DEZUMIDIFICATOARE SUB VACUUM LPD MAGUIRE

DEZUMIDIFICATOARE SUB VACUUM LPD MAGUIRE

Tip produs: dezumidificator granule | uscator granule | uscare granule
Producator: MAGUIRE
 

Prezentare DEZUMIDIFICATOARE SUB VACUUM LPD MAGUIRE

Dezumidificatoarele Maguire din gama LPD sunt sisteme revolutionare care utilizeaza vacuumul pentru accelerarea procesului de uscare a materialelor plastice. Utilizarea vacuumului asigura multe beneficii privind procesul cat si costurile aferente comparativ cu tehnologia clasica de dezumidificare.

Maguire nu au inventat stiinta uscarii la presiune redusa (vacuum). Uscarea cu vacuum a fost utilizata in procesele de fabricatie a materialelor plastice, chimicalelor, alimentelor si medicamentelor de multi ani. Dar, Maguire este primul care aduce aceasta tehnologie in industria plasticului intr-un pachet care este accesibil, de incredere si usor de utilizat.

De ce sunt dezumidificatoarele LPD mai bune?

Viteza de uscare
Viteza mare de uscare. Uscarea se face intr-un timp de 6 ori mai mic fata de un dezumidificator cu agent deshidratant. Daca timpul de uscare al dezumidificatorului cu agent deshidratant este 4 ore, dezumidificatorul cu vacuum face treaba in 40 minute. Rezultatul este o economie de 3 ore si 20 minute de cate ori porniti dezumidificatorul. Aceasta nu reprezinta numai o reducere a costurile cu energia, dar pot de asemenea reprezenta un timp de productie suplimentar de 3 ore si 20 minute.

Economie de energie
Testarea simultana a unui dezumidificator sub vacuum si a unuia cu agent deshidratant arata o reducere a consumului cu 70 - 80 %. Cheia pentru un consum redus de energie este faptul ca dezumidificatorul sub vid nu se bazeaza pe un agent deshidratant. Agentul deshidratant, odata saturat, trebuie regenerat printr-un proces de incalzire si racire ca sa poata absorbi din nou umiditatea. Toata energia necesara regenerarii agentului deshidratant este pierduta in atmosfera.

Mentenanta redusa
In timp ce sitele moleculare se deterioreaza in procesul de productie si trebuiesc inlocuite periodic, acest aspect nu se intampla in cazul dezumidificatoarelor sub vacuum.

Stres redus pentru material
Timpii mari de uscare la temperaturi ridicate pot cauza degradarea termica, chimica si fizica a materialului. Materialele daca sunt expuse un timp indelungat la temperaturi ridicate in timpul uscarii, risca sa se degradeze, incluzand decolorarea si/sau reducerea proprietatilor fizice ale produsului final. Timpul de uscare scazut al dezumidificatorului sub vacuum reduce drastic riscul de degradare a materialului. Avand in vedere ca dezumidificatorul sub vacuum intai incalzeste materialul, apoi aplica vacuum pentru a realiza uscarea, ciclul de incalzire este de doar 20 pana la 30 minute.

Schimbarea materialului din mers
Nu necesita oprirea la schimbarea materialului, economisindu-se si timp si manopera.

Controlerul cu microprocesor al dezumidificatorului LPD
Controlerul este foarte simplu de utilizat. Dezumidificatorul poate fi administrat prin simpla setare a temperaturii corespunzatoare timpului ciclului de functionare din rozetele situate in dreapta controlerului. Ecranul va indica temperatura si timpul scurs al ciclului sau, alternativ, temperatura si nivelul de vacuum. Daca apare o problema in timpul functionarii vor fi activate o alarma vizuala stroboscopica si o alarma sonora iar natura problemei va fi indicata pe ecran. Controlerul monitorizeaza numeroase conditii de alarma pentru a asigura o buna functionare. Comparabil cu monitorizarea unui dew point (punct de roua) pentru dezumidificatoarele clasice, dezumidificatoarele MAGUIRE monitorizeaza daca nivelul de vacuum este mentinut in parametri.

Ca un ajutor pentru monitorizarea performantei si documentarea functionarii, pe controler este prevazut un port pentru imprimanta. Un raport tiparit poate fi obtinut pentru fiecare ciclu de uscare.

Controlerul poate fi usor demontat pentru service sau inlocuire. Daca aveti o problema la controler, un nou panou de control poate fi instalat in cateva minute.
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
155 500 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: separatoare magnetice - rezistente electrice incalzire - echipamente mase plastice

PRODUSE ASEMANATOARE CU DEZUMIDIFICATOARE SUB VACUUM LPD MAGUIRE

DOZATOR GRAVIMETRIC WSB-MB MICROBLENDER  MAGUIREDOZATOR GRAVIMETRIC WSB-MB MICROBLENDER  MAGUIRE
DOZATOR GRAVIMETRIC WSB-MB MICROBLENDER ...
Dozatorul WSB-MB MicroBlender este cel mai mic dozator gravimetric din lume, dotat cu cele mai noi tehnologii privind ...
USCATOARE PENTRU MATERIALE TERMOPLASTICE GRANULAREUSCATOARE PENTRU MATERIALE TERMOPLASTICE GRANULARE
USCATOARE PENTRU MATERIALE TERMOPLASTICE...
PLASTIC SYSTEMS ofera uscatoare din seriile D, SH si MH pentru uscarea materialelor termoplastice granulare non ...
DOZATOARE GRAVIMETRICE WSB 100 MAGUIREDOZATOARE GRAVIMETRICE WSB 100 MAGUIRE
DOZATOARE GRAVIMETRICE WSB 100 MAGUIRE
Dozatoarele gravimetrice seria 100 de la Maguire, ofera mijloace practice si accesibile pentru masinile de injectie si ...
DOZATOARE GRAVIMETRICE MAGUIRE SERIA WSB 1800DOZATOARE GRAVIMETRICE MAGUIRE SERIA WSB 1800
DOZATOARE GRAVIMETRICE MAGUIRE SERIA WSB...
Dozatoarele gravimetrice Maguire din seria 1800 pot fi folosite pentru a indeplini cerinte liniilor de extrudare cu ...
DOZATOARE GRAVIMETRICE MAGUIRE SERIA WSB 200DOZATOARE GRAVIMETRICE MAGUIRE SERIA WSB 200
DOZATOARE GRAVIMETRICE MAGUIRE SERIA WSB...
Dozatoarele gravimetrice Maguire din seria 200 pot fi folosite pentru a indeplini cerinte variate ale aplicatiilor de ...
DOZATOARE GRAVIMETRICE MAGUIRE SERIA WSB 400DOZATOARE GRAVIMETRICE MAGUIRE SERIA WSB 400
DOZATOARE GRAVIMETRICE MAGUIRE SERIA WSB...
Dozatoarele gravimetrice Maguire din seria 400 pot fi folosite pentru a indeplini cerinte variate ale aplicatiilor de ...
DOZATOARE GRAVIMETRICE MAGUIRE SERIA WSB 900DOZATOARE GRAVIMETRICE MAGUIRE SERIA WSB 900
DOZATOARE GRAVIMETRICE MAGUIRE SERIA WSB...
Dozatoarele gravimetrice Maguire din seria 900 pot fi folosite pentru a indeplini cerinte liniilor de extrudare cu ...
CONTROLER MAGUIRE WSB TOUCH SCREENCONTROLER MAGUIRE WSB TOUCH SCREEN
CONTROLER MAGUIRE WSB TOUCH SCREEN
Optiunea ideala pentru noile dozatoare sau pentru controlul retro-fit asupra oricarui dozator Maguire WSB (pachetul ...
DOZATOARE PENTRU MATERIALE VIRGINE SERIILE MCFDOZATOARE PENTRU MATERIALE VIRGINE SERIILE MCF
DOZATOARE PENTRU MATERIALE VIRGINE SERII...
Control automat al vitezei Utilizand intrare digitala, microprocesorul detecteaza si compenseaza automat la schimbarea ...

DEZUMIDIFICATOARE SUB VACUUM LPD MAGUIRE ESTE LISTAT IN: