Inscrie firma »

lacuri pentru beton - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre lacuri pentru beton
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Lacuri protectoare

Lacuri protectoare


Caracteristici: Lac Protector pentru suprafete din beton, suprafete ceramice sau ne... aplica pe suprafete din beton, fibro-ciment, piatra naturala, portelan natural, etc ... »

Pret: 86 RON
Oferit de:RAMIRIO SRL
Buyer Member 6 ani
Prahova
 Matrite pentru beton amprentat

matrite pentru beton amprentat


, scule pentru beton amprentat si pigmenti, toate necesare la aplicarea betonului...Pavajcolor vinde o gama larga de matrite, culori, prafuri, lacuri acrilice... amprentat. Culorile, formele si texturile sunt variate si de aceea betonul amprentat ... »
Buyer Member 8 ani
Bistrita-Nasaud
 Vanzari materiale beton amprentat

vanzari materiale beton amprentat


betonului amprentat: -Coloranti intaritori pentru beton amprentat -Matrite (stampe...) pentru amprentare -Praf antilipire pentru amprentare -Lacuri acrilice pe baza de apa ... »
Buyer Member 8 ani
Bistrita-Nasaud
 Placare scari din beton

Placare scari din beton


Placare scari din beton cu trepte de 28mm, si contratrepte de 20mm. Treptele.../baituite cu lacuri/baituri ecologice, rezistente la trafic intens. Balustrada este realizata... scarii, scara este decorata cu plinta rotunjita 40x20mm. Pentru scarile noastre ... »
Bronze Member 3 ani
Bucuresti
 Saltele umplute cu beton

Saltele umplute cu beton


Saltele umplute cu beton - elemente de constructie tip cofraj pierdut avand... proiecte pentru sustinerea si protejarea conductelor - proiecte pentru repararea... si protejarea altor constructii din beton Avantajele saltele umplute cu beton ... »
Light Member 9 ani
Ilfov
 Spray montana tech remover

Spray Montana Tech Remover


un decapant pentru cele mai intalnite tipuri de lacuri. Acest spray dizolva... si indeparteaza lacul foarte rapid si in profunzime. ATENTIE! Nu folositi acest spray pentru... a indeparta vopseaua auto. Se poate folosi pe suprafete precum beton, caramida, piatra ... »

Pret: 45 RON
Oferit de:SC PROFIART SRL
Silver Member 6 ani
Bucuresti
Comanda acum
 023 fresh start interior/exterior 100% acrylic

023 Fresh start interior/exterior 100% acrylic


Amorsa 100%, acrilica de calitate superioara, conceputa pentru a adera cu o..., lemn, ipsos, beton, gips, tigla si ceramica, metale neferoase, sticla si PVC rigid.... Poate fi folosita sub vopsele acrilice sau emailuri(Lacuri), precum si peste ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Geomembrane

GEOMEMBRANE


, cu permeabilitate extrem de scazuta, utilizate pentru etansare (impermeabilizare), in contact... acumularilor de apa, lacuri artificiale, helestee; - protectia elementelor de constructii... din beton subterane sau supraterane contra umiditatii pamantului, a apelor cu si fara ... »
Light Member 9 ani
Ilfov
 Vopsea pentru piscina

VOPSEA PENTRU PISCINA


VOPSEA PENTRU PISCINA - 5 Kg Produsul se situeaza in topul calitatii... generale POOL PLUS 2 este o vopsea speciala folosita pentru protejare suprafetei... piscinelor de poluarea din aer si apa. Are mare aderenta pe suprafetele metalice, beton ... »

Pret: 425 RON
Light Member 8 ani
Timis
 Rasini acrilice solvent

Rasini acrilice solvent


Rasinile sunt utilizate pentru fabricarea de vopsele marcaj rutier, lacuri... piatra, sigilare suprafete beton. Stera Chemicals asigura, contra cost, transport ... »
Gold Member 3 ani
Ilfov
 Email alchidic emex extracolor /kg - gri

Email Alchidic EMEX EXTRACOLOR /Kg - Gri


ca strat final in sisteme de protectie a suprafetelor de otel, beton si lemn, atat... si luciu persistent. Este recomandat pentru elementele supraterane. Produsul se fabrica... foloseste ca strat final in sisteme de protectie pentru: - suprafete metalice: tevi ... »

Pret: 17.61 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Grund de amorsare silicatic cu cuart pentru tencuieli

Grund de Amorsare Silicatic cu Cuart pentru Tencuieli EMEX


Grundul Silicatic de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli EMEX este... si cuart, pentru pregatirea superioara a suprafetelor exterioare, in vederea acoperirii... Silicatic de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli EMEX este folosit pentru pregatirea ... »

Pret: 9.86 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Constructii civile si industriale

Constructii civile si industriale


Pardoseli civile si industriale FLOWCRETE - (beton amprentat, beton tiparit..., beton lustruit, polimer beton, beton patat reactiv) Betonul amprentat este o... tehnologie de modelare a suprafetei unei placi de beton proaspat turnate si impregnate ... »
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Amorsa de perete silicatica emex -  4 litri

Amorsa de Perete Silicatica EMEX - 4 litri


, pe baza de silicat de potasiu si aditivi specifici, pentru pregatirea suprafetelor... lavabile silicatice. Pentru indepartarea igrasiei sau a mucegaiurilor existente se va... la apa. Domenii de Utilizare: Amorsa Silicatica pentru Pereti EMEX este ... »

Pret: 50.34 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Vopsea lavabila silicatica de exterior emex / bidon 15 l - alb

Vopsea Lavabila Silicatica de Exterior EMEX / Bidon 15 L - Alb


, hidrosolubil, pe baza de silicat de potasiu, aditivi si fileri, pentru finisarea... usor, prin spalare. Este recomandata pentru lucrarile de restaurare a monumentelor...-l. Se foloseste la acoperirea urmatoarelor tipuri de suprafete: beton, zidarie ... »

Pret: 407.46 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Vopsea lavabila silicatica interior emex / bidon 15 l - alb

Vopsea Lavabila Silicatica Interior EMEX / Bidon 15 L - Alb


, hidrosolubil, pe baza de silicat de potasiu, aditivi si fileri, pentru finisarea... usor, prin spalare. Este recomandata cu precadere pentru lucrarile de restaurare... urmatoarelor tipuri de suprafete: beton, zidarie, tencuieli de ciment, tencuieli vechi ... »

Pret: 360.8 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Tencuiala decorativa silicatica emex

Tencuiala Decorativa Silicatica EMEX


bune pentru acoperirea suprafetelor din beton, zidarie, tencuieli de ciment... cu precadere la restaurari de cladiri si monumente , dar este utilizata deasemeni si pentru... sintetice si rasini, vopsele acrilice, vopsele cu clei sau cazeina, lacuri, vopsele ... »

Pret: 11.44 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Croatia – serbia - muntenegru cu sejur in insula krk

Croatia – Serbia - Muntenegru Cu Sejur in Insula Krk


, cu munti maiestosi impaduriti, lacuri glaciare cu ape de clestar, cascade, platouri... Orasului - apreciate ca fiind cele mai frumoase din lume. Timp liber pentru plimbare... traversa vestitul pod, care a fost odata cel mai mare pod de beton din lume, si ajungem ... »

Pret: 450 EUR
Buyer Member 5 ani
Constanta
 Croatia – serbia - muntenegru farmecul adriaticii

Croatia – Serbia - Muntenegru Farmecul Adriaticii


a fost odata cel mai mare pod de beton din lume, pentru a ajunge in orasul Krk..., cu munti maiestosi impaduriti, lacuri glaciare cu ape de clestar, cascade, platouri... Orasului - apreciate ca fiind cele mai frumoase din lume. Timp liber pentru plimbare ... »

Pret: 449 EUR
Buyer Member 5 ani
Constanta
 Croatia – serbia - muntenegru farmecul adriaticii

Croatia – Serbia - Muntenegru Farmecul Adriaticii


mai mare pod de beton din lume, pentru a ajunge in orasul Krk, capitala insulei... in aeroportul Baneasa, imbarcare si zbor spre Trevis, plecare ora 12.15 ( pentru zboruri... Slevenia. Popas de cca. 2,5 ore pentru vizitarea Pesterii Postojna, unul din cele mai ... »

Pret: 499 EUR
Buyer Member 5 ani
Constanta
 
20 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"lacuri pentru beton" in Firme Hot - 12 Rezultat(e)
Folositi cautarea