Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Croatia – Serbia - Muntenegru Cu Sejur in Insula Krk

Croatia – Serbia - Muntenegru Cu Sejur in Insula Krk

Tip produs: circuit serbia croatia | circuit 2012
Producator: Agentia Vacanta de Vis -CONSTANTA
 

Prezentare Croatia – Serbia - Muntenegru Cu Sejur in Insula Krk

program autocar 10 zile



Ziua 1. BUCURESTI – BELGRAD ( 595 km )
Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Belgrad pe ruta Pitesti – Craiova – Turnu Severin – Portile de Fier. En route se pot admira Statuia lui Decebal ( masurand 55 m inaltime, ridicata in vecintatea monumentului roman Tabula Traiana ), Manastirea Mraconia, cazanele ( cea mai fermecatoare parte a Dunarii ) si Cetatea Golubac, construita pe marginea unei stanci deasupra Dunarii. Sosire dupa-amiaza tarziu la Belgrad. Tur panoramic al capitalei Serbiei, situata pe cele doua ape internationale, la confluenta raurilor Sava si Dunarea, in campia Panoniei. Orasul mai pastreaza inca urme ale razboaielor, revolutilor si miscarilor civile din ultimele decenii, cu toate acestea este considerat ca unul din cele mai frumoase orase balcanice, cu numeroase obiective istorice, strazi pitoresti si o vibranta viata de noapte. Vom descoperi Skadarlija - cartier boem din centrul vechi, numit si ‘Montmarte al Belgrad-ului’, Terajije – principalul bulevard al capitalei, strada pietonala Knez Mihailova, Parlamentul, Palatul Vechi ( exterior ) – palatul regal al dinastiei Obrenovic. Cazare Belgrad.
Ziua 2. BELGRAD - CANIONUL TARA – CETINJE ( 590 km )
Mic dejun. Plecam spre Muntenegru via Uzice - Prijepolie. Dupa traversarea granitei, continuam spre Pljevlja si patrundem in Parcul National Durmitor, zona de o frumusete coplesitoare, cu munti maiestosi impaduriti, lacuri glaciare cu ape de clestar, cascade, platouri ametitoare si, bineinteles, peisajele spectaculoase ale Canionului Tara. Zona a fost declarata patrimoniu natural UNESCO datorita frumusetii salbatice a peisajelor si a marii diversitati de flora si fauna endemice. Canionul Tara, spectaculos si dramatic, este al doilea mare canion din lume dupa Grand Canyon si cel mai mare din Europa, a carui adancime depaseste 1000 m. Vom traversa unul din cele mai spectaculoase poduri, Djurdjevica Tara, peste inaltimile canionului si strabatem peisajele magnifice, continuand traseul spre sud, trecand pe langa Canionul Moraca si Biogradska Gora, singura padure tropicala ramasa din Europa. Sosire in cursul serii la Cetinje si cazare.
Ziua 3. FIORDURILE BOKA KOTORSKA – DUBROVNIK ( 240 km )
Mic dejun. Tur matinal al capitalei istorice a Muntenegru-lui, Cetinje, oras asezat deopotriva in apropierea celor mai frumoase zone de schi si a celor mai minunate plaje. Fiind la doar 40 km de capitala administrativa a tarii, aici isi are resedinta presedintele Muntenegrului. Continuam traseul spre Budva, cea mai renumita statiune litorala a Muntenegru-lui, ajungand apoi in Golful Kotor de la Marea Adriatica ( Boka Kotorska ), regiune de o frumusete unica, intrata in patrimoniul cultural si natural UNESCO, cu fiorduri adanci care strapung vaile muntoase, orasele de un farmec inegalabil care se revarsa peste crevasele muntilor pana la buza apelor. Vom face un scurt popas in Kotor, asezare cu iz medieval si influente din arhitectura venetiana, situata in cea mai retrasa parte a golfului. Plecam mai departe spre Dubrovnik, in Croatia, oras fermecator, supranumit si “Perla Adriaticii”, cea mai atragatoare destinatie turistica de la Marea Adriatica. Vom vizita Manastirea Franciscana, Palatul ( sec. 15 ), Zidurile Orasului - apreciate ca fiind cele mai frumoase din lume. Timp liber pentru plimbare pe Placa – promenada orasului. Plecare de-al lungul Coastei Dalmate, marginita de apele azuri ale Marii Adriatice, in care ‘plutesc’ numeroase insule si insulite fermecatoare. Seara cazare pe riviera, inainte de Split, in localiatea Neum, asezata in micuta fasie cu iesire la mare a Bosniei-Hertegovina.
Ziua 4. SPLIT – ZADAR – INSULA KRK ( 570 km )
Mic dejun. Strabatem in continuare frumoasa Riviera Makarska. Traseul ofera privelisti deosebite, cu plaje auri, golfulete ascunse, paduri de pini etc. Vizitam Split – capitala provinciei Dalmatia. Vom putea admira impozantul Palat al lui Diocletian (astazi Catedrala ) cu zidurile care inconjoara orasul, Templul lui Jupiter, Poarta de Aur. Continuarea traseului de-a lungul arhipeleagului pana la Zadar, oras care pastreaza farmecul medieval in arhitectura numeroaselor monumente instorice, printre care se remarca impozanta Catedrala Sf. Anastasia. Sosire seara in Insula Krk, supranumita si ‘Insula de Aur’, una din cele mai pitoresti insule din tot arhipeleagul. Vom traversa vestitul pod, care a fost odata cel mai mare pod de beton din lume, si ajungem in Omisalj. Cazare.
Ziua 5. PLAJA LA ADRIATICA – INSULA KRK
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si activitati facultative in Insula Krk. Dupa-amiaza putem opta pentru o plimbare panoramica cu vaporasul de-a in jurul insulei, admirand din largul marii satele pitoresti si coastele impadurite de o frumusete coplesitoare. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 6. PENINSULA ISTRIA ( 255 km )
Mic dejun. Timp liber pentru plaja, plimbari etc. Optional tur al Peninsulei Istria, vizitand trei dintre cele mai frumoase statiuni: Pola, Rovinj si Porec. In Pola se va admira Amfiteatrul roman vechi de 2000 de ani, Templul lui Augustus si minunile arhitectuarele din diferite epoci, continuand spre Rovinj, cel mai romantic oras al Istriei, numit si ‘Orasul Artistilor’. Ultima oprire va fi in Porec, unde, pe langa altele, se poate vizita frumoasa Basilica Bizantina. Intoarcere la hotel seara si cazare.
Ziua 7. KRK & CROAZIERA IN 4 INSULE
Mic dejun. Astazi vom face turul insulei Krk. Ne vom deplasa in sud pentru a junge in orasul Krk, capitala insulei, unde ne vom plimba pe stradutele inguste pietruite, cu cladiri vechi, numeroase biserici si turnuri din piatra. Dupa Krk vom ajunge in Punat, unde, cine doreste, poate opta pentru o croaziera de 4 ore in cele 4 insule. Turistii care nu doresc, pot petrece in Punat sau pot lua vaporasul pana in micuta insula Kosljun, pentru a vizita Muzeul Etnografic si Biserica Franciscana. Continuam pana in frumosul orasel Vrbnik, situat pe inaltimile stancilor deasupra marii, faimos datorita vinului alb Zlahtina care se produce aici, prilej de a face un popas pentru o degustare. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 8. PLITVICA & ZAGREB ( 493 km )
Mic dejun. Timp liber. Optional excursie in Parcul National Plitvice, rezervatie naturala intrata in patrimoniul UNESCO, impresionanta prin frumusetea peisajelor, cu lacuri limpezi, terasate si despartite de spectaculoase caderi de apa. Turul continua spre capitala Croatiei, Zagreb, unde vom vizita, pietonal, centrul turistic al orasului, un minunat complex urban medieval, compus din biserici, palate, galerii si cladiri guvernamentale, cunoscut sub denumirea Piata Bana Jelaèiæa. Intoarecere la hotel seara si cazare.
Ziua 9. POSTOJNA & LJUBLJANA ( 590 km )
Mic dejun. Plecare spre Slovenia cu un popas de cca. 2,5 ore pentru vizitarea Pesterii Postojna, unul din cele mai fascinante fenomene carstice din Europa ( vizitarea se face cu trenuletul si pe jos ). Urmatoarea oprire va fi in Ljubljana pentru un tur panoramic, admirand centrul vechi al orasului cu numeroase cladiri istorice construite intr-un amestec de stiluri baroc si art nouveau. Continuam traseul trecand de-a lungul Lacului Balaton. Sosire in cursul serii la Budapesta. Optional, croazirea pe Dunare cu cina inclusa, prilej de a admira panorama superba a orasului. Cazare.
Ziua 10. BUDAPESTA – BUCURESTI ( 790 km )
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, in jurul orei 24.00, in functie de trafic si de formalitatile vamale.

SERVICII INCLUSE:

● transport autocar licentiat 3*;
● cazare 8 nopti cu mic dejun, in hoteluri 3* si 2* sup. in camere standard: 1 noapte Belgrad, 1 noapte Cetinje, 1 noapte zona Split, 5 nopti Insula Krk, 1 noapte Budapesta;
● demipensiune in Insula Krk;
● vizitele cuprinse in program;
● ghid din partea agentiei pe traseu.


NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:

● asigurarea medicala;
● intrarile la obiectivele turistice;
● excursiile optionale ;
● alte servicii decat cele mentionate.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
42 144 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: VACANTE

PRODUSE ASEMANATOARE CU CROATIA – SERBIA - MUNTENEGRU CU SEJUR IN INSULA KRK

Croatia – Serbia - Muntenegru Farmecul AdriaticiiCroatia – Serbia - Muntenegru Farmecul Adriaticii
Croatia – Serbia - Muntenegru ...
program autocar 10 zile Ziua 1. BUCURESTI – BELGRAD ( 595 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre ...
EUR 449
Croatia – Serbia - Muntenegru Farmecul AdriaticiiCroatia – Serbia - Muntenegru Farmecul Adriaticii
Croatia – Serbia - Muntenegru ...
Ziua 1. BUCURESTI – LJUBLJANA - ZAGREB Intalnire cu ghidul in aeroportul Baneasa, imbarcare si zbor spre ...
EUR 499
Sicilia – Croatia – Muntenegru  & Malta, Amalfi, Capri, CorfuSicilia – Croatia – Muntenegru  & Malta, Amalfi, Capri, Corfu
Sicilia – Croatia – ...
Ziua 1. BUCURESTI – BELGRAD ( 525 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Belgrad pe ruta Pitesti ...
EUR 639
Circuit Serbia- CROAÞIA- Muntenegru        de la 399 €Circuit Serbia- CROAÞIA- Muntenegru        de la 399 €
Circuit Serbia- CROAÞIA- Muntenegr...
Ziua 1. BUCUREªTI - BELGRAD (795 km) Ora 6:00 Plecare din Bucureºti din parcarea de la Piaþa ...
EUR 399
Austria & Castelele BavarieiAustria & Castelele Bavariei
Austria & Castelele Bavariei
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre ...
EUR 339
Turcia – Incursiune in Asia Mica & Insula RodosTurcia – Incursiune in Asia Mica & Insula Rodos
Turcia – Incursiune in Asia Mi...
Ziua 1. BUCURESTI – ISTANBUL Intalnire in aeroportul Otopeni si zbor spre Istanbul ora 17.30. Sosire in ...
EUR 495
Turcia – Incursiune in Asia Mica & Insula RodosTurcia – Incursiune in Asia Mica & Insula Rodos
Turcia – Incursiune in Asia Mi...
Ziua 1. BUCURESTI – ISTANBUL ( 630 km ) Ora 6.00 plecarea din Bucuresti spre Istanbul, tranzitand Bulgaria. ...
EUR 398
Italia – Rimini Mini Circuit & Plaja pe Riviera AdriaticaItalia – Rimini Mini Circuit & Plaja pe Riviera Adriatica
Italia – Rimini Mini Circuit &...
program autocar 9 zile Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre ...
EUR 389
Franta – Le Grand Voyage Paris, Normandie, Mont Blanc, Côte d’Azur, Italia de Nord, ElvetiaFranta – Le Grand Voyage Paris, Normandie, Mont Blanc, Côte d’Azur, Italia de Nord, Elvetia
Franta – Le Grand Voyage Paris...
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre ...
EUR 675

CROATIA – SERBIA - MUNTENEGRU CU SEJUR IN INSULA KRK ESTE LISTAT IN: