Inscrie firma »

functiile managementului in comert - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre functiile managementului in comert
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Mostenire de lider

Mostenire de lider


indrazneasca sa fie o persoana, nu o functie; "Marii lideri nu sunt mari datorita pozitiei..., de mai bine de cincisprezece ani, un consultant de management respectat si apreciat.... Este specialista in crearea si dezvoltarea solutiilor de instruire in management ... »

Pret: 18.7 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Sistem activ anticoliziune pentru stivuitoare si vehicule industriale

Sistem activ anticoliziune pentru stivuitoare si vehicule industriale


al senzorilor uzuali din comert. Acestia detecteaza in mod consecvent si sigur orice... operatorului avertizari vizuale si acustice in functie de conditiile de lucru... de la un moment dat. Functioneaza ca si o unitate centrala de management pentru semnalele ... »
Oferit de:DATA SPEED SRL
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Credit auto

Credit auto


juridice, plafonul maxim de creditare se va stabili in functie de cererea... valabila in perioada 01.02-31.03.2005); -taxa unica de management de 3... inregistrate la Registrul Comertului(copie); -Certificat constatator ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Brendof expert servicii contabilitate

brendof expert servicii contabilitate


de lucru si personalizand serviciile oferite, in functie de fiecare caz in parte... alimentara - prestari servicii - comert cu ridicata si amanuntul - productie in Iohn... - tranzactii imobiliare - consultanat si managementul afacerilor - personae fizice ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Asisplus.ps - personal si salarizare

ASiSplus.PS - Personal si Salarizare


, somaj, etc) in functie de cerintele clientilor. - Pentru partea de salarizare...Splus.MP - Managementul Productiei. De asemenea pot fi configurate proceduri customizate de calcul... pentru realizarile in acord. Spre exemplu, o firma cu specific comert calculeaza ... »
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Nu te costa nimic sa fii un bun cetatean si sa protejezi mediul!

Nu te costa nimic sa fii un bun cetatean si sa protejezi mediul!


promotorul managementului tuturor resurselor turistice in asa fel incat nevoile oamenilor..., geomorfologie, comert, agricultura, evaluari de impact, etc, care sa elaboreze concret...) Pasul 3. Completati datele pe declaratia in functie de sursa dvs. de venit: Daca ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Pentru natura mai curata! pt calatorii sanatoase!

Pentru Natura mai curata! Pt calatorii sanatoase!


devina promotorul managementului tuturor resurselor turistice in asa fel incat..., biotehnologii, conservarea biodiversitatii, geomorfologie, comert, agricultura, evaluari... pe declaratia in functie de sursa dvs. de venit: Daca aveti venituri din salarii ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Kit fiscalitate si contabilitate

KIT FISCALITATE si CONTABILITATE


Intracomunitare. Regim Normal si Special TVA in comertul cu Bunuri Second Hand. Intrebari... de aplicare a TVA in comertul cu Bunuri Second Hand. &... al cheltuielilor cu reclama, publicitatea, consultanta si management ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Joc pc shogun - total war gold edition

Joc PC Shogun - Total War Gold Edition


gestioneaza si le muta pe harta, si se angajeaza in diplomatie, comert, spionaj, sabotaj... care fluctueaza in functie de succesul sau esecul pe campul de batalie. Daca... in multiplayer: greselile costa foarte mult, iar managementul armatei si abilitatea ... »

Pret: 14.99 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Compactoare stationare - static waste compactors

Compactoare stationare - Static waste compactors


si pentru ambalaje din lemn. In functie de tipul deseurilor, compactorul poate fi dotat... optional cu o instalatie de compactare ulterioara, disponibila in comert. Aceasta este... adaptata in functie de material si garanteaza functionarea fara probleme si randamentul ... »

Pret: 12800 EUR
Buyer Member 7 ani
Altele
 
10 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"functiile managementului in comert" in Firme Hot - 8 Rezultat(e)
Folositi cautarea