Inscrie firma »
ASiSplus.PS - Personal si Salarizare

ASiSplus.PS - Personal si Salarizare

Tip produs: personal | salarizare | resurse umane
Producator: Alfa Software SA
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare ASiSplus.PS - Personal si Salarizare

Flexibila, dinamica si mereu adaptata modificarilor legislative din Romania, Personal si Salarizare este o componenta de baza a Sistemului Informatic ASiSplus. Aplicatia ofera informatii complete si corecte despre salariati, faciliteaza lucrul cu pontaje pe mai multe locuri de munca, cu mai multe tipuri de salarizare si o politica de sporuri configurata pe specificul companiei.

Caracteristici:

- In aceasta aplicatie se vor trece informatii cu caracter de personal, urmand ca datele generale despre un salariat sa fie folosite si pentru gestionarea obiectelor de inventar in folosinta, a deconturilor pe salariati, la realizarea manoperei in acord global sau individual din modulul de productie, etc.
- Pe langa datele cu caracter de personal, se pot introduce informatii extinse despre un salariat (cursuri, calificari, etc) ce pot fi extrase ulterior in rapoartele specifice de personal. De asemenea, aplicatia poate genera diverse adeverinte standardizate si configurabile (sanatate, somaj, etc) in functie de cerintele clientilor.
- Pentru partea de salarizare, ASiSplus.PS permite lucrul cu conturi bancare (atasate de carduri) pentru viramente automate, ea generand fisiere care pot fi importate automat de catre banci (BCR, BRD, TRANSILVANIA, RAIFFEISEN, HVB TIRIAC, BANCPOST, LEUMI, ALPH BANK, ING).
- Gestionand datele a peste 100 000 de salariati, aplicatia ASiSplus.PS cunoaste o multitudine de tipuri de impozitari ce pot fi folosite pentru angajatii permanenti (pe perioada determinata sau nedeterminata), ocazionali, pensionari, pentru persoanele cu handicap, etc. Plata angajatilor poate fi facuta in regim TESA (dupa ore lucrate) sau acord (dupa realizari).
- Aplicatia ASiSplus.PS permite configurarea mai multor tipuri de ore suplimentare cu procentele aferente (50%, 100%, etc.).
- Se pot introduce mai multe sporuri pe baza de grile de vechimi (vechime in munca, vechim in unitate, etc.) si multiple sporuri de conditii.
- Pontajul poate fi preluat din diverse sisteme automate de pontaj (carduri de access, aplicatii pe baza de raport de activitate, etc.) si poate fi dus pe mai multe centre de cost (sau profit). Spre exemplu, daca o persoana lucreaza in cadrul aceleasi luni la doua proiecte: 100 de ore la Proiectul 1 si 68 de ore la Proiectul 2, cheluiala cu salariul persoanei respective va merge proportional cu orele lucrate pe fiecare proiect in parte, lucru ce va fi evidentiat in ASiSplus.PC.
- Pontajul poate fi generat automat pentru angajati, el fiind modificat prin exceptie. In pontaj se vor introduce orele suplimentare si orele lucrate in anumite conditii (pentru sporurile de conditii).
- Pentru salariatii ce sunt remunerati in acord, realizarile pot proveni automat din modulul ASiSplus.MP - Managementul Productiei. De asemenea pot fi configurate proceduri customizate de calcul pentru realizarile in acord. Spre exemplu, o firma cu specific comert calculeaza salariile agentilor in functie de incasarile fiecarui agent in luna respectiva la care aplica un procent in functie de categoria marfurilor incasate). Procedura customizabila va extrage automat incasarile si facturile pe agentul respectiv din ASiSplus.CG.
- Pe langa tipurile de salarizare standard, exista tipul de salarizare numit TESA Acord, tip ce presupune aplicarea unui procent personalului TESA aferent realizarilor persoanelor remunerate in acord din subordine.
- Aplicatia de Personal si Salarizare permite gestionarea concediilor, atat a celor de odihna cat si a celor medicale. Concediile de odihna pot fi de tip: Anual, Eveniment, Neefectuat an curent, Actual din an anterior, Generat an curent. Urmarirea planificarii si a realizarii concediilor de odihna se realizeaza cu mare usurinta.
- Retinerile pot fi grupate pe beneficari de retineri, ele putand fi esalonate pe o perioada de timp (sau de tip continuu in cazul unor contributii procentuale - de exemplu contributiile sindicale).
- Aplicatia permite gestionarea tichetelor de masa (inclusiv gestionarea pe serii a lor) atat pe luna curenta cat si in avans.
- Se pot introduce corectii atat in sume brute cat si in sume nete, caz in care va face calculul invers si se va stabili corectia in suma bruta.
- Pentru persoanele care sunt platite in acord si au salariul stabilit in functie de o moneda straina (chiar si salariul net), aplicatia stie sa calculeze automat acest fapt.
- Este posibila vizualizarea si listarea situatiilor de avans, lichidare, premii. Fluturasii de lichidare pot fi configurati pentru a afisa cat mai multe informatii utile pentru un salariat (de exemplu: realizarile efective in acord).
- Exista chiar si o operatie de Trimitere Fluturasi pe email, pentru persoanele ce au trecuta adresa de posta electronica.
- Notele contabile sunt generate direct pe centre de profit / cost.
- Aplicatia genereaza declaratii catre institutiile statului (Asigurari sociale BASS, Asigurari de sanatate, Somaj, Declaratie lunara ITM, Registru electronic de salariati, etc.) si fisele fiscale anuale.
- Aplicatia genereaza ordinele de plata de trezorerie (cu coduri de bare) pentru contributiile aferente salariilor.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
3 957 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: software economic - sistem informatic integrat

PRODUSE ASEMANATOARE CU ASISPLUS.PS - PERSONAL SI SALARIZARE

ASiSplus.MM - Management MasiniASiSplus.MM - Management Masini
ASiSplus.MM - Management Masini
Aplicatia ASiSplus.MM - Management Masini este parte integranta a ERP-ului ASiSplus. Caracteristici: - Aplicatia de ...
ASiSplus.CG - Contabilitate si GestiuneASiSplus.CG - Contabilitate si Gestiune
ASiSplus.CG - Contabilitate si Gestiune
Aplicaþia ASiSplus.CG face parte din Sistemul informatic ASiSplus, facilitând þinerea ...
ASiSplus ERPASiSplus ERP
ASiSplus ERP
Cu o experienta vasta in domeniul informatic, ALFA SOFTWARE vine in sprijinul companiilor romanesti, indiferent de ...
ASiSplus.TB - Tablou de BordASiSplus.TB - Tablou de Bord
ASiSplus.TB - Tablou de Bord
Aplicatia ASiSplus.TB - Tablou de bord este parte integranta a ERP-ului ASiSplus. Caracteristici: - Permite analizarea ...
ASiSplus in varianta SaaSASiSplus in varianta SaaS
ASiSplus in varianta SaaS
O datã cu finalizarea dezvoltãrii componentei ASiSria, Alfa Software pune la dispoziția ...
ASiSplus.CG - Contabilitate si Gestiune pentru institutii bugetareASiSplus.CG - Contabilitate si Gestiune pentru institutii bugetare
ASiSplus.CG - Contabilitate si Gestiune ...
ASiSplus.CG - Articole bugetare dupa o structura de indicatori bugetari - Plan de executie bugetara pe trimestre si ...