Inscrie firma »

firme de reparatii centrale termice - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre firme de reparatii centrale termice
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Montari si revizii centrale termice

MONTARI SI REVIZII CENTRALE TERMICE


SAB SISTEM ,AUTORIZAT ISCIR,MONTEAZA ORICE TIP DE CENTRALA TERMICA,O PUNE... IN FUNCTIUNE SI ASIGURA SERVICE;DEASEMENI PT CENTRALELE VECHI LE REAUTORIZEAZA,SI UNDE SETE... CAZUL LE REPARA IN CEL MAI SCURT TIMP.PT.ORICE SOLICITARE INGINERII NOSTRI VA STAU ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Reparatii gaze

Reparatii gaze


Reparatii gaze Firma intalatii gaze,autorizata ANRE executa interventii... instalatii de utilizare gaze; * Instalatii centrale si cazane termice pana in 300 kw... de pompare); * Montare si vanzare echipamente termice: centrale, boilere, panouri ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Firma gaze autorizata anre

Firma Gaze Autorizata ANRE


si a racordurilor flexibile la aragaze si plite pe gaz , montarea centralelor termice...ENERGOINSTAL GAZE - Firma instalatii gaze autorizata ANRE , Distrigaz Sud... de apartament pe gaz , racordarea apartamentului la coloana de gaz a blocului , repararea ... »
Bronze Member 3 ani
Bucuresti
 Kit reparare vana 3 cai centrala

Kit reparare vana 3 cai centrala termica Immergas Eolo Mini 3.013125


Kit reparare vana 3 cai compatibil cu centrala termica Immergas Eolo Mini click... de catre o firma autorizata in vederea intretinerii, reparatiilor si verificarilor.... realizeze de catre o firma abilitata, avand autorizatie ISCIR in acest sens ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Kit reparare vana 3 cai centrala

Kit reparare vana 3 cai centrala termica Immergas Eolo Mini 24 KW 3.017141


Kit reparare vana 3 cai compatibil cu centrala termica Immergas Eolo Mini 24 KW... piesei sa se realizeze de catre o firma abilitata, avand autorizatie ISCIR in acest... sens.Conform prevederilor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice se ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Kit reparare vana 3 cai centrala

Kit reparare vana 3 cai centrala termica Immergas Eolo Mini 28 KW 3.017141


Kit reparare vana 3 cai compatibil cu centrala termica Immergas Eolo Mini 28 KW... piesei sa se realizeze de catre o firma abilitata, avand autorizatie ISCIR in acest... sens.Conform prevederilor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice se ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Kit reparare vana 3 cai centrala

Kit reparare vana 3 cai centrala termica Immergas Eolo Mini 24 KW Special 3.017141


Kit reparare vana 3 cai compatibil cu centrala termica Immergas Eolo Mini 24 KW... si montajul piesei sa se realizeze de catre o firma abilitata, avand autorizatie ISCIR... in acest sens.Conform prevederilor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice se ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Kit reparare vana 3 cai centrala

Kit reparare vana 3 cai centrala termica Immergas Eolo Mini 28 KW Special 3.017141


Kit reparare vana 3 cai compatibil cu centrala termica Immergas Eolo Mini 28 KW... si montajul piesei sa se realizeze de catre o firma abilitata, avand autorizatie ISCIR... in acest sens.Conform prevederilor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice se ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Anod magneziu centrala termica immergas 1.019458

Anod magneziu centrala termica Immergas 1.019458


de catre o firma autorizata in vederea intretinerii, reparatiilor si verificarilor.... realizeze de catre o firma abilitata, avand autorizatie ISCIR in acest sens....Conform prevederilor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice se poate realiza numai ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Instalatii termice timisoara

Instalatii termice timisoara


: -consultanta, proiectare si executare de instalatii tehnico-sanitare si instalatii termice... si reparatii instalatii tehnico-sanitare -montaj obiecte sanitare: -montaj..., robineti -montaj/inlocuire canalizare case -montaj/inlocuire centrale ... »
Buyer Member 7 ani
Timis
 Presostat apa centrala termica immergas eolo star

Presostat apa centrala termica Immergas Eolo Star 1.018320


Presostatul apa este compatibil cu centrala termica Immergas Eolo Star model... centralei termice se poate realiza numai de catre o firma autorizata in vederea... ca interventia si montajul piesei sa se realizeze de catre o firma abilitata, avand ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Vana 3 cai centrala termica immergas eolo mini

Vana 3 cai centrala termica Immergas Eolo Mini 3.012806


Vana 3 cai este compatibila cu centrala termica Immergas Eolo Mini click pentru... de catre o firma autorizata in vederea intretinerii, reparatiilor si verificarilor.... realizeze de catre o firma abilitata, avand autorizatie ISCIR in acest sens ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Microintrerupator centrala termica immergas eolo mini

Microintrerupator centrala termica Immergas Eolo Mini 1.023123


Microintrerupatorul este compatibil cu centrala termica Immergas Eolo Mini... piesei sa se realizeze de catre o firma abilitata, avand autorizatie ISCIR in acest... sens.Conform prevederilor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice se ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Ventilator centrala termica immergas eolo mini 24 kw

Ventilator centrala termica Immergas Eolo Mini 24 KW 1.024485


Ventilatorul este compatibil cu centralele termice Immergas Eolo Mini 24 KW... piesei sa se realizeze de catre o firma abilitata, avand autorizatie ISCIR in acest... sens.Conform prevederilor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice se ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Ventilator centrala termica immergas eolo mini 28 kw

Ventilator centrala termica Immergas Eolo Mini 28 KW 1.021674


Ventilatorul este compatibil cu centralele termice Immergas Eolo Mini 28 KW... piesei sa se realizeze de catre o firma abilitata, avand autorizatie ISCIR in acest... sens.Conform prevederilor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice se ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Ventilator centrala termica immergas zeus 24-27

Ventilator centrala termica Immergas ZEUS 24-27 1.018778


Ventilator evacuare gaze arse pentru centrala termica Immergas ZEUS 24 MAIOR, 1... de catre o firma autorizata in vederea intretinerii, reparatiilor si verificarilor.... de catre o firma abilitata, avand autorizatie ISCIR in acest sens. Conform ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Placa electronica centrala termica immergas eolo star

Placa electronica centrala termica Immergas Eolo Star KW 1.024038


Placa electronica este compatibila cu centrala termica Immergas Eolo Star KW... piesei sa se realizeze de catre o firma abilitata, avand autorizatie ISCIR in acest... sens.Conform prevederilor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice se ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Ventilator centrala termica immergas eolo star

Ventilator centrala termica Immergas Eolo Star 1.018745


Ventilatorul este compatibil cu centrala termica Immergas Eolo Star model vechi... si montajul piesei sa se realizeze de catre o firma abilitata, avand autorizatie ISCIR... in acest sens. Conform prevederilor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Pompa circulatie centrala termica immergas eolo star

Pompa circulatie centrala termica Immergas Eolo Star 1.015561


Pompa circulatie este compatibila cu centrala termica Immergas Eolo Star model... centralei termice se poate realiza numai de catre o firma autorizata in vederea... ca interventia si montajul piesei sa se realizeze de catre o firma abilitata, avand ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Termomanometru centrala termica immergas eolo star

Termomanometru centrala termica Immergas Eolo Star 1.032801


Termomanometrul este compatibil cu centrala termica Immergas Eolo Star model... si montajul piesei sa se realizeze de catre o firma abilitata, avand autorizatie ISCIR... in acest sens. Conform prevederilor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Manometru centrala termica immergas eolo star

Manometru centrala termica Immergas Eolo Star 1.028880


Manometrul este compatibil cu centrala termica Immergas Eolo Star click pentru... de catre o firma autorizata in vederea intretinerii, reparatiilor si verificarilor.... realizeze de catre o firma abilitata, avand autorizatie ISCIR in acest sens ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Supapa aerisire centrala termica immergas eolo star

Supapa aerisire centrala termica Immergas Eolo Star 1.017563


Supapa aerisire este compatibil cu centrala termica Immergas Eolo Star model... centralei termice se poate realiza numai de catre o firma autorizata in vederea... ca interventia si montajul piesei sa se realizeze de catre o firma abilitata, avand ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Electrod detectie centrala termica immergas eolo star

Electrod detectie centrala termica Immergas Eolo Star KW 1.010645


Electrod detectie compatibil cu centrala termica Immergas Eolo Star KW click... de catre o firma autorizata in vederea intretinerii, reparatiilor si verificarilor.... realizeze de catre o firma abilitata, avand autorizatie ISCIR in acest sens ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Electrod detectie centrala termica immergas eolo star

Electrod detectie centrala termica Immergas Eolo Star 1.010645


Electrod detectie compatibil cu centrala termica Immergas Eolo Star model vechi... si montajul piesei sa se realizeze de catre o firma abilitata, avand autorizatie ISCIR... in acest sens.Conform prevederilor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice se ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Manometru centrala termica immergas eolo star kw

Manometru centrala termica Immergas Eolo Star KW 1.028880


Manometrul este compatibil cu centrala termica Immergas Eolo Star KW click... de catre o firma autorizata in vederea intretinerii, reparatiilor si verificarilor.... realizeze de catre o firma abilitata, avand autorizatie ISCIR in acest sens ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
210 produse / 9 pagini
25 produse pe pagina.

"firme de reparatii centrale termice" in Firme Hot - 21 Rezultat(e)
Folositi cautarea