Inscrie firma »

firme montaj centrale termice - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre firme montaj centrale termice
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Montaj centrale termice

Montaj centrale termice


Detalii produs Firma autorizata ISCIR PTA 1 si 2 pentru montajul centralelor... termice, instante gaz, cazane gaz si combustibil solid, radiatoare... echipament complet (centrala, radiatoare si teava) primiti gratuit vana si detectorul ... »

Pret: 372 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Montaj centrale pe peleti mario

MONTAJ CENTRALE PE PELETI MARIO


MONTAJ CENTRALE PE PELETI MARIO Firma noastra are o lunga experianta... in executarea lucrarilor de instalatii termice, sanitare, aparate incalzitoare cu toate... limitrofe avand sediul in Bucuresti.executa lucrari de montare instalare CENTRALE ... »

Pret: 900 RON
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Montaj centrale termice vaillant  24 kw

MONTAJ CENTRALE TERMICE VAILLANT 24 KW


MONTAJ CENTRALE TERMICE VAILLANT 24 KW ALEGE UN PROFESIONIST Firma noastra va... experianta in executarea lucrarilor de Montaj centrale termice, instalatii termice... ofera montajul centralei termice corect si bine dimensionat al instalatiei ... »

Pret: 350 RON
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Montaj centrale pe peleti ferroli

MONTAJ CENTRALE PE PELETI FERROLI


MONTAJ CENTRALE PE PELETI FERROLI ALEGE UN PROFESIONIST Firma noastra va... ofera un montaj corespunzator al centralelor pe peleti bazat pe o functionare... lucrarilor de instalatii termice, sanitare, aparate incalzitoare cu toate tipurile ... »

Pret: 900 RON
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Centrale termice si substatii

CENTRALE TERMICE SI SUBSTATII


incalzire si apa calda menajera - Montaj si punere in functiune centrale termice pe gaz..., cazane cu si fara gazeificare (care folosesc combustibil soid) - Centrale termice...- Module termice( substatii ) pentru termoficare pentru incalzire indirecta ... »
Buyer Member 11 ani
Dolj
 Firma gaze autorizata anre

Firma Gaze Autorizata ANRE


si a racordurilor flexibile la aragaze si plite pe gaz , montarea centralelor termice...ENERGOINSTAL GAZE - Firma instalatii gaze autorizata ANRE , Distrigaz Sud... tevilor de gaze la imbinarile filetate ale instalatiei de utilizare , montaj ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Service centrale termice

Service centrale termice


orice marca de centrala termica, punere in functiune, revizii & autorizatii...Promptermo Instal, firma autorizata ISCIR ofera service profesional pentru..., montaj ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Autorizare iscir centrale termice

AUTORIZARE ISCIR CENTRALE TERMICE


pe gaz. Firma autorizata ISCIR pentru verificare si revizie centrala termica pe gaz.... Asiguram reparatii, service, revizii, montaj, PIF si VTP-AF pentru centrale termice... sanitare, termice si de climatizare. Verificari tehnice periodice centrale termice ... »

Pret: 200 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Instalatii sanitare-centrale termice

Instalatii sanitare-centrale termice


Firma Hausmeistergrup srl montaje instalatii sanitare ,termice, materiale ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Instalatii termice timisoara

Instalatii termice timisoara


-montaj/inlocuire centrale termice -montaj/inlocuire radiatoare (calorifere...: -consultanta, proiectare si executare de instalatii tehnico-sanitare si instalatii termice... aparente sau ingropate -executie alimentare apa rece si apa calda -montaj ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 Ventilator centrala termica motan ebm c00546

Ventilator centrala termica Motan EBM C00546


*Nota: Ventilator centrala termica Motan EBM C00546 beneficiaza de 12 luni... garantie. Conditia pentru acordarea acestei garantii este ca interventia si montajul... piesei sa se realizeze de catre o firma abilitata, avand autorizatie ISCIR in acest ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Turbina aquasenzor pentru centrala termica vaillant

Turbina aquasenzor pentru centrala termica Vaillant


*Nota: Turbina aquasenzor centrala termica Vaillant beneficiaza de 12 luni... garantie. Conditia pentru acordarea acestei garantii este ca interventia si montajul... piesei sa se realizeze de catre o firma autorizata ISCIR si Vaillant in acest sens ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Termostat supratemperatura 100° centrala termica

Termostat supratemperatura 100° centrala termica Immergas


*Nota: Termostat supratemperatura 100° centrala termica Immergas beneficiaza... si montajul piesei sa se realizeze de catre o firma autorizata ISCIR si Immergas... in acest sens. Conform prevederilor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator centrala termica ferroli econcept 50a

Ventilator centrala termica Ferroli Econcept 50A 39806141


*Nota: Ventilator centrala termica Ferroli Econcept 50A 39806141 beneficiaza... si montajul piesei sa se realizeze de catre o firma autorizata ISCIR si Ferroli in acest... sens. Conform prevederilor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice se ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Electrod aprindere pentru centrala termica ariston,

Electrod aprindere pentru centrala termica Ariston, cod piesa 65116262


Electrod aprindere este compatibil cu centrala termica Ariston Cares. *Nota...: Electrod aprindere pentru centrala termica Ariston 65116262 beneficiaza de 12 luni... centralei termice se poate realiza numai de catre o firma autorizata in vederea ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Generator scanteiei pentru centrala termica ariston,

Generator scanteiei pentru centrala termica Ariston, cod piesa 995902


Compatibilitate: centrala termica Ariston Uno 24 MFFI *Nota: Generator... scanteiei centrala termica Ariston Uno 24 MFFI 995902 beneficiaza de 12 luni garantie.... Conditia pentru acordarea acestei garantii este ca interventia si montajul piesei sa se ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Electrod aprindere pentru centrala termica immergas,

Electrod aprindere pentru centrala termica Immergas, cod piesa 1.039673


Electrod aprindere este compatibil cu centralele termice Immergas Victrix Tera.... *Nota: Electrod aprindere centrala termica Immergas 1.039673 beneficiaza de 12 luni... garantie. Conditia pentru acordarea acestei garantii este ca interventia si montajul ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Electrod detectie pentru centrala termica immergas,

Electrod detectie pentru centrala termica Immergas, cod piesa 1.032007


Electrod detectie este compatibil cu centralele termice Immergas Victrix EXA 1....032007 *Nota: Electrod detectie centrala termica Immergas 1.032007 beneficiaza de 12 luni... garantie. Conditia pentru acordarea acestei garantii este ca interventia si montajul ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Electrod aprindere pentru centrala termica immergas,

Electrod aprindere pentru centrala termica Immergas, cod piesa 1.028702


Electrod aprindere este compatibil cu centralele termice Immerags Victrix 50.... *Nota: Electrod aprindere centrala termica Immergas 1.028702 beneficiaza de 12 luni... garantie. Conditia pentru acordarea acestei garantii este ca interventia si montajul ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Electrod aprindere pentru centrala termica immergas,

Electrod aprindere pentru centrala termica Immergas, cod piesa 3.017477


Electrod aprindere este compatibil cu centralele termice Immergas VICTRIX... Superior si Victrix EXA. *Nota: Electrod aprindere centrala termica Immergas 3... ca interventia si montajul piesei sa se realizeze de catre o firma autorizata ISCIR ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Electrod aprindere pentru centrala termica immergas,

Electrod aprindere pentru centrala termica Immergas, cod piesa 1.016779


Electrodul aprindere este compatibil cu centralele termice Immergas Victrix... si montajul piesei sa se realizeze de catre o firma abilitata, avand autorizatie ISCIR... si Victrix Zeus. *Nota: Electrod aprindere centrala Immergas 1.016779 beneficiaza ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Electrod aprindere detectie pentru centrala termica

Electrod aprindere detectie pentru centrala termica Ariston, cod piesa 990436


Electrodul aprindere detectie este compatibil cu centralele termice Ariston Uno... centralei termice se poate realiza numai de catre o firma autorizata in vederea.... *Nota: Electrod aprindere detectie centrala Ariston 990436 beneficiaza de 12 luni ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Electrod aprindere pentru centrala termica immergas,

Electrod aprindere pentru centrala termica Immergas, cod piesa 3.022327


Electrod aprindere este compatibil cu centralele termice Immergas Victrix... si montajul piesei sa se realizeze de catre o firma abilitata, avand autorizatie ISCIR... asupra centralei termice se poate realiza numai de catre o firma autorizata ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Furtun condens pentru centrala termica ariston, cod

Furtun condens pentru centrala termica Ariston, cod piesa 65104623


*Nota: Suport motor centrala termica Ariston 65104623 beneficiaza de 12 luni... garantie. Conditia pentru acordarea acestei garantii este ca interventia si montajul... piesei sa se realizeze de catre o firma autorizata ISCIR si Ariston in acest sens ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Sonda ntc pentru centrala termica ariston, cod piesa

Sonda NTC pentru centrala termica Ariston, cod piesa 65152258


*Nota: Sonda NTC centrala termica Ariston 65152258 beneficiaza de 12 luni... garantie. Conditia pentru acordarea acestei garantii este ca interventia si montajul... piesei sa se realizeze de catre o firma abilitata, avand autorizatie ISCIR in acest ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
418 produse / 17 pagini
25 produse pe pagina.

"firme montaj centrale termice" in Firme Hot - 33 Rezultat(e)
Folositi cautarea