Inscrie firma »

firme montaj centrale termice - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre firme montaj centrale termice
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Montaj centrale termice

Montaj centrale termice


Detalii produs Firma autorizata ISCIR PTA 1 si 2 pentru montajul centralelor... termice, instante gaz, cazane gaz si combustibil solid, radiatoare... echipament complet (centrala, radiatoare si teava) primiti gratuit vana si detectorul ... »

Pret: 372 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Montaj centrale pe peleti mario

MONTAJ CENTRALE PE PELETI MARIO


MONTAJ CENTRALE PE PELETI MARIO Firma noastra are o lunga experianta... in executarea lucrarilor de instalatii termice, sanitare, aparate incalzitoare cu toate... limitrofe avand sediul in Bucuresti.executa lucrari de montare instalare CENTRALE ... »

Pret: 900 RON
Silver Member 11 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Montaj centrale termice vaillant  24 kw

MONTAJ CENTRALE TERMICE VAILLANT 24 KW


MONTAJ CENTRALE TERMICE VAILLANT 24 KW ALEGE UN PROFESIONIST Firma noastra va... experianta in executarea lucrarilor de Montaj centrale termice, instalatii termice... ofera montajul centralei termice corect si bine dimensionat al instalatiei ... »

Pret: 350 RON
Silver Member 11 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Montaj centrale pe peleti ferroli

MONTAJ CENTRALE PE PELETI FERROLI


MONTAJ CENTRALE PE PELETI FERROLI ALEGE UN PROFESIONIST Firma noastra va... ofera un montaj corespunzator al centralelor pe peleti bazat pe o functionare... lucrarilor de instalatii termice, sanitare, aparate incalzitoare cu toate tipurile ... »

Pret: 900 RON
Silver Member 11 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Centrale termice si substatii

CENTRALE TERMICE SI SUBSTATII


incalzire si apa calda menajera - Montaj si punere in functiune centrale termice pe gaz..., cazane cu si fara gazeificare (care folosesc combustibil soid) - Centrale termice...- Module termice( substatii ) pentru termoficare pentru incalzire indirecta ... »
Buyer Member 11 ani
Dolj
 Firma gaze autorizata anre

Firma Gaze Autorizata ANRE


si a racordurilor flexibile la aragaze si plite pe gaz , montarea centralelor termice...ENERGOINSTAL GAZE - Firma instalatii gaze autorizata ANRE , Distrigaz Sud... tevilor de gaze la imbinarile filetate ale instalatiei de utilizare , montaj ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Turbina aquasenzor centrala termica vaillant

Turbina aquasenzor centrala termica Vaillant


*Nota: Turbina aquasenzor centrala termica Vaillant beneficiaza de 12 luni... garantie. Conditia pentru acordarea acestei garantii este ca interventia si montajul... piesei sa se realizeze de catre o firma autorizata ISCIR si Vaillant in acest sens ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator centrala termica ariston 995897

Ventilator centrala termica Ariston 995897


*Nota: Ventilator centrala termica Ariston 995897 beneficiaza de 12 luni... garantie. Conditia pentru acordarea acestei garantii este ca interventia si montajul... piesei sa se realizeze de catre o firma autorizata ISCIR si Ariston in acest sens ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Hidrometru centrala termica ariston 65104234

Hidrometru centrala termica Ariston 65104234


24 CF *Nota: Hidrometru centrala termica Ariston 65104234 beneficiaza de 12... si montajul piesei sa se realizeze de catre o firma autorizata ISCIR si Ariston Romania... in acest sens. Conform prevederilor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Service centrale termice

Service centrale termice


orice marca de centrala termica, punere in functiune, revizii & autorizatii...Promptermo Instal, firma autorizata ISCIR ofera service profesional pentru..., montaj ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Autorizare iscir centrale termice

AUTORIZARE ISCIR CENTRALE TERMICE


pe gaz. Firma autorizata ISCIR pentru verificare si revizie centrala termica pe gaz.... Asiguram reparatii, service, revizii, montaj, PIF si VTP-AF pentru centrale termice... sanitare, termice si de climatizare. Verificari tehnice periodice centrale termice ... »

Pret: 200 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Instalatii sanitare-centrale termice

Instalatii sanitare-centrale termice


Firma Hausmeistergrup srl montaje instalatii sanitare ,termice, materiale ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Instalatii termice timisoara

Instalatii termice timisoara


-montaj/inlocuire centrale termice -montaj/inlocuire radiatoare (calorifere...: -consultanta, proiectare si executare de instalatii tehnico-sanitare si instalatii termice... aparente sau ingropate -executie alimentare apa rece si apa calda -montaj ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 Senzor dublu temperatura centrala termica ferroli

Senzor dublu temperatura centrala termica Ferroli 39819550


Compatibilitate: Senzor de temperatura este compatibila cu centrala termica... Ferroli Domiproject si Fereasy *Nota: Senzor dublu temperatura centrala termica... garantii este ca interventia si montajul piesei sa se realizeze de catre o firma ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Grup sifon centrala termica immergas 3.021404

Grup sifon centrala termica Immergas 3.021404


*Nota: Grup sifon centrala termica Immergas 3.021404 beneficiaza de 12 luni... garantie. Conditia pentru acordarea acestei garantii este ca interventia si montajul... piesei sa se realizeze de catre o firma autorizata ISCIR si Immergas in acest sens ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Suport motor centrala termica ariston 65100770

Suport motor centrala termica Ariston 65100770


*Nota: Suport motor centrala termica Ariston 65100770 beneficiaza de 12 luni... garantie. Conditia pentru acordarea acestei garantii este ca interventia si montajul... piesei sa se realizeze de catre o firma autorizata ISCIR si Ariston in acest sens ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator centrala termica motan ebm c00546

Ventilator centrala termica Motan EBM C00546


*Nota: Ventilator centrala termica Motan EBM C00546 beneficiaza de 12 luni... garantie. Conditia pentru acordarea acestei garantii este ca interventia si montajul... piesei sa se realizeze de catre o firma abilitata, avand autorizatie ISCIR in acest ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Termostat supratemperatura 100° centrala termica

Termostat supratemperatura 100° centrala termica Immergas


*Nota: Termostat supratemperatura 100° centrala termica Immergas beneficiaza... si montajul piesei sa se realizeze de catre o firma autorizata ISCIR si Immergas... in acest sens. Conform prevederilor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Robinet umplere centrala termica ferroli domina e

Robinet umplere centrala termica Ferroli Domina E


-2006) *Nota: Robinet umplere centrala termica Ferroli Domina E beneficiaza de 12 luni... garantie. Conditia pentru acordarea acestei garantii este ca interventia si montajul... piesei sa se realizeze de catre o firma autorizata ISCIR si Ferroli in acest sens ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator centrala termica ferroli econcept 50a

Ventilator centrala termica Ferroli Econcept 50A 39806141


*Nota: Ventilator centrala termica Ferroli Econcept 50A 39806141 beneficiaza... si montajul piesei sa se realizeze de catre o firma autorizata ISCIR si Ferroli in acest... sens. Conform prevederilor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice se ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Manometru centrala termica immergas zeus 1.032363

Manometru centrala termica Immergas Zeus 1.032363


*Nota: Manometru centrala termica Immergas Zeus 1.032363 beneficiaza de 12 luni... garantie. Conditia pentru acordarea acestei garantii este ca interventia si montajul... piesei sa se realizeze de catre o firma autorizata ISCIR si Immergas in acest sens ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Microcontact centrala termica immergas zeus 1.6696

Microcontact centrala termica Immergas Zeus 1.6696


*Nota: Microcontact centrala termica Immergas Zeus 1.6696 beneficiaza de 12... si montajul piesei sa se realizeze de catre o firma autorizata ISCIR si Immergas in acest... sens. Conform prevederilor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice se ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Termometru centrala termica immergas zeus 1.023628

Termometru centrala termica Immergas ZEUS 1.023628


*Nota: Termometru centrala termica Immergas ZEUS 1.023628 beneficiaza de 12... si montajul piesei sa se realizeze de catre o firma autorizata ISCIR si Immergas in acest... sens. Conform prevederilor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice se ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Manometru centrala termica immergas exa 1.026482

Manometru centrala termica Immergas EXA 1.026482


*Nota: Manometru centrala termica Immergas EXA 1.026482 beneficiaza de 12 luni... garantie. Conditia pentru acordarea acestei garantii este ca interventia si montajul... piesei sa se realizeze de catre o firma autorizata ISCIR si Immergas in acest sens ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Vas expansiune 8 litri centrala termica ecotermal

Vas expansiune 8 litri centrala termica Ecotermal


*Nota: Vas expansiune 8 litri centrala termica Ecotermal beneficiaza de 12 luni... garantie. Conditia pentru acordarea acestei garantii este ca interventia si montajul... piesei sa se realizeze de catre o firma agreata Ecotermal, avand autorizatie ISCIR ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
528 produse / 22 pagini
25 produse pe pagina.

"firme montaj centrale termice" in Firme Hot - 33 Rezultat(e)
Folositi cautarea