Inscrie firma »

distribuitori sisteme de securitate - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre distribuitori sisteme de securitate
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Sisteme de securitate

Sisteme de securitate


Societate comerciala distribuim si montam sisteme de alarma, sisteme... de detectie incendiu, sisteme complete de supraveghere video, interfoane... si videointerfoane, sisteme de automatizari porti batante si culisante, bariere auto. ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Sisteme de control acces

Sisteme de Control Acces


cu diferite alte sisteme care asigura securitatea sau managementul persoanelor... integra in sisteme distribuite de control si monitorizare. Sunt sisteme care implica... un numar de usi si sisteme distribuite pe arii geografice mari Sunt sisteme care se ... »
Oferit de:Helinick
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Distribuitor kvm cat.5, osd 1/8, altusen " kh1508

Distribuitor KVM Cat.5, OSD 1/8, Altusen " KH1508


de distribuitoare, care face posibila control asupra a max. 256 ( 32 x 8 ) calculatoare de pe o..., se face prin butoanele de pe distribuitor sau afisare OSD-distanta maxima intre... calculator si distribuitor la rezolutie 1280 x 1024 @ 60Hz -> 40m si la 1600 x 1200 @ 60 ... »

Pret: 1354.61 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Distribuitor kvm max digital, osd 1/16, aten -

Distribuitor KVM Max Digital, OSD 1/16, ATEN - ACS1216A


Distribuitor KVM de eficienta maxima-prin constructia sa, destinata de a fi... a inca 31 de distribuitoare, care face posibila control asupra a max. 512 ( 32 x 16... la care dorim sa lucram, se face prin butoanele de pe distribuitor sau afisare OSD ... »

Pret: 1771.42 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Terminal portabil casio dt-x7 distribuit de

TERMINAL PORTABIL CASIO DT-X7 distribuit de EUROIMPACT in Romania


sau modificarea preturilor, Casio a adoptat pentru sistemele interactive conceptul cu design... transmise in siguranta cu tehnologiile de securitate WPA si de criptare cum ar fi TKIP ... »
Oferit de:EUROIMPACT SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Satel

SATEL


SEKMA Sisteme de Securitate este distribuitor al Brandului Satel in Romania.... Satel este o companie specializata in productia de echipamente de securitate cu o ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Aparatura pneumatica

Aparatura pneumatica


: distribuitoare pneumatice (actionate manual sau electric) si drosele pneumatice. Ambele sunt... utilizate in sistemele pneumatice. Este important de mentionat faptul... ca distribuitoarele pneumatice actionate electric sunt de tipul cu membrane elastice. Pentru acest ... »
Buyer Member 14 ani
Sibiu
 Suport auto iphone 3g/gs  2 in 1   auto + clip curea

Suport auto iPhone 3G/GS 2 in 1 Auto + Clip curea


larga de telefoane mobile, sisteme GPS si MP Player, asigurand o comunicare facila.... Specificatii generale: Brat flexibil SecureFlex cu ventuza pentru fixarea dispozitivului... Accesorii iPhone comercializate in Europa si USA distribuite in Romania prin idepo.ro ... »

Pret: 4 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Inel ridicare sudabil

Inel ridicare sudabil


prin sudare, permite o distribuire egala si optima a fortei in piesa la ridicare... sarcini: lant grad 80, grad 100 si grad 120; -Componente si accesorii pentru sisteme... lant, etc.; -Sisteme de ridicare cu lant prevazute cu unul, doua, trei sau patru ... »
Gold Member 11 ani
Sibiu
 Anunturi audio

Anunturi audio


maritime, etc. bBox se poate integra de asemenea in sisteme de alarma si securitate...Vindem si implementam sisteme automate de difuzare a anunturilor vocale... si turistice, muzee, expozitii, securitate industriala - roboti si masini automate care ... »
Oferit de:SC ROBOMAT SRL
Light Member 12 ani
Timis
 Paza inteligenta | monitorizare video profesionala

Paza Inteligenta | Monitorizare video profesionala


si distribuitor pentru sisteme profesionale de supraveghere si monitorizare video. DBS... pe partea de securitate si pe partea de montaj. Acest sistem de lucru se preteaza.... Costurile sunt foarte mici in comparatie cu servicii de securitate clasice ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Senior erp suite

Senior ERP Suite


Suite respecta restrictiile de securitate impuse de urmatoarea generatie se sisteme... foarte mare de utilizatori distribuiti geografic la nivel national. Implementarea... gratuit SQL Server 2005 Express Edition. In aceasta faza nu sunt necesare sisteme ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Siemens hipath 4000

Siemens HiPath 4000


si securitatea sistemelor de comunicatii clasice.Platformele IP pot fi instalate in orice... cu fiabilitatea si performantele sistemelor de comunicatii cu comutatie de circuite.Cu Hi... mediu. Eficienta arhitecturii distribuite este data de administrarea centralizata ... »
Oferit de:SC TI NET SRL
Buyer Member 14 ani
Sibiu
 Arivare electronica si document management

Arivare electronica si document management


Stocarea alternativa de documente si sistemele de arhivare impreuna..., lipsa unei securitati in consultarea acestor arhive, nevoia de personal pentru... este distribuitor exclusiv in Romania si Europa de sud-est. KARTHADOC este ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Detergent detartrant super dilac va4

Detergent Detartrant Super Dilac VA4


pasivarea instalatiilor noi din otel inoxidabil folosite in sistemele CIP si la masinile... conductivitatii,asigurand distribuirea consistenta a produsului. Mod de utilizare : Super... tehnica de securitate: ... »

Pret: 377.34 RON
Buyer Member 5 ani
Giurgiu
 Vorg financial combina intr-un mod inovativ puterea unui program de

VORG Financial combina intr-un mod inovativ puterea unui program de Analize Tehnice Financiare cu functionalitati avansate de management al documentelor si al informatiilor personale.


, indicatori tehnici, sisteme de tranzactionare automata, impreuna cu functionalitati... si a documentelor. Toate acestea intr-un mediu distribuit si sigur. Functionalitati..., Sisteme de tranzactionare si unelte de analiza grafica, furnizate implicit. VORG ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Acces point 802.11b wireless, atac technology, wl-a14

Acces point 802.11b wireless, Atac Technology, WL-A14


infrastructura, oferind conectivitate de date complet distribuita prin 'micro celule.... Specificatii generale: - Standarde compatibile: IEEE 802.3 si 802.11b; - Securitate... mA la 5 Vdc. Utilitati: - Sisteme de operare suportate: Windows 95 / 98 / Me ... »
Oferit de:SC Seektron SRL
Buyer Member 14 ani
Prahova
 Baby monitor / videofon prin internet yousee epx2038

Baby monitor / Videofon prin internet YouSee EPX2038


si membrii ai familiei Distribuire imagini inregistrate pe Youtube Detectie miscare... de securitate al contului OAuth2.0 Inregistrare pe card MicroSD 100MB~130MB...Pad, sau iPod touch Cerinte minime PC Sisteme operate Windows XP+, Mac OS 10 ... »

Pret: 799 RON
Buyer Member 9 ani
Mures
 
18 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"distribuitori sisteme de securitate" in Firme Hot - 30 Rezultat(e)
Folositi cautarea