Inscrie firma »
VORG Financial combina intr-un mod inovativ puterea unui program de Analize Tehnice Financiare cu functionalitati avansate de management al documentelor si al informatiilor personale.

VORG Financial combina intr-un mod inovativ puterea unui program de Analize Tehnice Financiare cu functionalitati avansate de management al documentelor si al informatiilor personale.

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare VORG Financial combina intr-un mod inovativ puterea unui program de Analize Tehnice Financiare cu functionalitati avansate de management al documentelor si al informatiilor personale.

VORG Financial reprezinta un suport pentru intreaga activitate a traderilor profesionisti precum si a investitorilor particulari, furnizand intr-un pachet complet unelte avansate de reprezentare si analiza grafica, gestionarea portofoliului, indicatori tehnici, sisteme de tranzactionare automata, impreuna cu functionalitati de urmarire a activitatilor si sarcinilor, programare, gestionarea contactelor si a documentelor. Toate acestea intr-un mediu distribuit si sigur.

Functionalitati

- Sabloane si Aranjamente salvate. Aranjamentele salvate va vor ajuta sa economisiti timp si vor conferi un plus de organizare. Ele salveaza intreg sistemul de sub-ferestre (Grafice, Liste de cotatii, Statistici, Stiri). Astfel, oricand veti deschide un aranjament salvat, vor aparea aceleasi instrumente de investitie si aceleasi ferestre. Sabloanele va ajuta si ele la economisirea timpului, aplicand automat aceeasi multime de indicatori si unelte grafice pe instrumente de investitie diferite. Puteti naviga intre diferite instrumente de investitie, pastrand aceiasi indicatori, aceleasi unelte de analiza grafica si aceleasi ferestre pe ecran.

- Peste 100 de Indicatori tehnici, Sisteme de tranzactionare si unelte de analiza grafica, furnizate implicit. VORG Financial furnizeaza o gama extinsa de instrumente indispensabile pentru o activitate de tranzactionare profesionista.

- Suport de reprezentare si analiza grafica de ultima generatie, interfata grafica orientata obiect. Caracterul sau interactiv si nivelul inalt de personalizare fac ca suportul de reprezentare si analiza grafica oferit de VORG Financial sa fie cu adevarat unul de varf. Selectand orice obiect grafic, automat o multime specifica de instrumente de investitie devine disponibila.

- Creati proprii dumneavoastra Indicatori tehnici si propriile Sisteme de tranzactionare. Pentru utilizatorii avansati, Constructorul de Indicatori tehnici permite scrierea propriilor Indicatori tehnici si Sisteme de tranzactionare, oferind o mare varietate de metode si formule, precum si un foarte util sistem de depanare.

- Studiaza intr-un mod automatizat piata de actiuni, pentru a depista actiunile 'castigatoare'. Puteti defini propriile dumneavoastra criterii de studiere a pietei de actiuni. De asemenea, puteti programa executia operatiilor de studiere automatizata a pietei de actiuni pentru momentele dorite, cu repetitia dorita, pentru a afla instant care sunt noile actiuni ce satisfac criteriile dumneavoastra.

- Sistem avansat de testare a strategiilor dumneavoastra de tranzactionare. Puteti crea, testa pe date istorice, compara si perfectiona strategiile dumneavoastra inainte de a va risca banii pe piata reala de tranzactionare actiuni.

- Gestionarea portofoliului. Gestionati intr-o maniera eleganta si moderna toate tranzactiile efectuate. Pe baza actiunilor continute si pe baza evolutiei pretului lor, analizati in orice moment valorile castigului si a pierderilor realizate pe un anumit portofoliu.

- Liste de Investigare. Definiti Liste de Investigare Statice, in care enumerati explicit actiunile de care sunteti interesat, precum si Liste de Investigare Dinamice, specificand reguli ce permit ca o actiune sa fie adaugata automat intr-o Lista de Investigare, sau sa fie scoasa dintr-o Lista de Investigare. Puteti defini actiuni ce sa se execute la generarea semnalelor de schimbare a continutului unei Liste de Investigare. Puteti programa evaluarea automata a Listelor de Investigare, la orice moment ulterior dorit, cu orice tip de repetare doriti.

- Sisteme de tranzactionare executate in timp real. Programati executii automate pentru Sistemele de tranzactionare dorite, aplicate pe actiunile dorite, pentru a genera semnale de tranzactionare.

- Furnizori flexibile de preturi. Una dintre caracteristicile de baza ale VORG Financial este independenta fata de furnizorii de preturi istorice, acceptand ca sursa de date furnizori particulari specializati, precum si furnizori de date istorice gratuite, intarziate, cum ar fi serviciul Yahoo! Finance.

- Munca desfasurata in echipa. Accesati si utilizati cu maxima eficienta obiecte partajate de oricare alt utilizator, cum ar fi Analize Tehnice, Liste de Investigare, Portofolii precum si Calendare, Activitati, Documente, Contacte.

- Securitatea avansata a informatiilor. VORG are la baza sistemul Vertikal Systems de control al accesului la informatii pe baza de roluri. Puteti gestiona usor si eficient Utilizatori, Grupuri de utilizatori, Roluri si partajarea Entitatilor.

- Compatibilitate baze de date. Access, MSDE si Microsoft SQL Server, MySql.
PREZENTARE V***************
MEMBRU
GRATUIT
V***************
7 210 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
V***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Servicii Software

PRODUSE ASEMANATOARE CU VORG FINANCIAL COMBINA INTR-UN MOD INOVATIV PUTEREA UNUI PROGRAM DE ANALIZE TEHNICE FINANCIARE CU FUNCTIONALITATI AVANSATE DE MANAGEMENT AL DOCUMENTELOR SI AL INFORMATIILOR PERSONALE.

VORG Express - solutie integrata pentru gestionarea si organizarea evenimentelor programate, activitatilor, notelor, contactelor, documentelor si a altor informatii (distribuit gratuit !!).VORG Express - solutie integrata pentru gestionarea si organizarea evenimentelor programate, activitatilor, notelor, contactelor, documentelor si a altor informatii (distribuit gratuit !!).
VORG Express - solutie integrata pentru ...
Functionalitati - Accesarea cu usurinta a informatiilor. Toate obiectele suporta cautarea avansata a textelor. ...
VORG Team - solutie integrata pentru gestionarea si organizarea evenimentelor programate, activitatilor, contactelor, documentelor pentru maximizarea productivitatii si a colaborarii.VORG Team - solutie integrata pentru gestionarea si organizarea evenimentelor programate, activitatilor, contactelor, documentelor pentru maximizarea productivitatii si a colaborarii.
VORG Team - solutie integrata pentru ges...
Functionalitati - Accesarea cu usurinta a informatiilor. Toate obiectele suporta cautarea avansata a textelor. ...
Patient Manager - aplicatie software de ultima generatie pentru gestionarea datelor clinicePatient Manager - aplicatie software de ultima generatie pentru gestionarea datelor clinice
Patient Manager - aplicatie software de ...
Patient Manager (http://www.vertikalsystems.ro/ro/products/pm/pmadvanced.htm) este o solutie completa ce include ...

VORG FINANCIAL COMBINA INTR-UN MOD INOVATIV PUTEREA UNUI PROGRAM DE ANALIZE TEHNICE FINANCIARE CU FUNCTIONALITATI AVANSATE DE MANAGEMENT AL DOCUMENTELOR SI AL INFORMATIILOR PERSONALE. ESTE LISTAT IN: