Inscrie firma »

cursuri perfectionare educatoare pentru obtinerea - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri perfectionare educatoare pentru obtinerea
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri acreditate inspector protectia muncii

CURSURI ACREDITATE INSPECTOR PROTECTIA MUNCII


Asociatia pentru Promovarea Afacerilor in Romania organizeaza cursuri... de perfectionare Inspector de specialitate protectia muncii, nivel mediu, 80 de ore, acreditate... CNFPA, cu obtinerea de certificate de absolvire eliberate de Ministerul Muncii ... »
 Curs perfectionare comunicare in limba engleza

CURS PERFECTIONARE COMUNICARE IN LIMBA ENGLEZA


Educatiei, Cercetarii si Tineretului Cursul este dispobibil pentru trei niveluri... organizeaza in luna februarie cursul de perfectionare "COMUNICARE IN LIMBA ENGLEZA..., si are ca rezultat dezvoltarea capacitatii de comunicare in limba engleza. Cursurile sunt ... »
Buyer Member 8 ani
Bacau
 Curs de perfectionare: manager in activitatea de

CURS DE PERFECTIONARE: MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM


prin urmarea cursului de perfectionare; Persoanelor care doresc sa obtina brevetul... si MECTS. CERTIFICARE CURS In urma absolvirii cursurilor se obtine un certificat... in turism pentru demararea unei afaceri; Persoanelor care vor sa-si insuseasca ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Curs perfectionare manager proiect

CURS PERFECTIONARE MANAGER PROIECT


in proiecte de succes care sa obtina finantari pentru dezvoltarea organizatiei... pentru a obtine finantarea; o elaborarea de strategii de a va maximiza sansele... obtin CERTIFICAT DE ABSOLVIRE si supliment descriptiv emise de Ministerul Educatiei ... »
Buyer Member 9 ani
Bacau
 Cursuri calculator acreditate

Cursuri calculator acreditate


de specialistii nostri. Avantaj Consulting organizeaza cursuri de pregatire si perfectionare..., Java) si altele... Cursurile sunt acreditate de Ministerul Educatiei, Cercetarii... de autoritate nationala pentru calificari. (http://www.cnfpa.ro) Cursurile sunt orientate ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Curs perfectionare expert achizitii publice

CURS PERFECTIONARE EXPERT ACHIZITII PUBLICE


si un SUPLIMENT DESCRIPTIV pentru perfectionarea ca EXPERT ACHIZITII PUBLICE, eliberat... pentru formarea si perfectionarea profesionala a personalului angajat sunt...CURS PERFECTIONARE EXPERT ACHIZITII PUBLICE Aplicarea noii legislatii ... »
Buyer Member 9 ani
Bacau
 Curs director de hotel/ motel / hotel pentru tineret

CURS DIRECTOR DE HOTEL/ motel / hotel pentru tineret / hostel /camping / sat


turistice din Romania, pentru a obtine succesul mult dorit. Te asteptam cu drag sa te...; Persoanelor care doresc sa obtina brevetul in turism pentru demararea unei afaceri... absolvirii cursurilor se obtine un certificat de calificare recunoscut de Ministerul ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Scoala de meserii - eurodeal -

Scoala de meserii - Eurodeal -


-sanitare si de gaze Organizam cursuri de initiere,perfectionare si specializare pentru: manageri... si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari ( fost CNFPA )pentru... organizarea de cursuri de calificare, initiere ,perfectionare si specializare. Cursuri ... »
 Curs director de restaurant

CURS DIRECTOR DE RESTAURANT


prin urmarea cursului de perfectionare; Persoanelor care doresc sa obtina brevetul... absolvirii cursurilor se obtine un certificat de calificare recunoscut de Ministerul... ! Inscrie-te la acest curs pentru a beneficia de o pregatire profesionista in acest ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Curs agent de turism-ghid

CURS AGENT DE TURISM-GHID


de calificare si perfectionare; Persoanelor care doresc sa obtina atestatul de ghid local... absolvirii cursurilor se obtine un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul... cerintele UE; Persoanelor care vor sa avanseze in cariera prin urmarea cursurilor ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Curs director agentie de turism touroperatoare, detailista/ filiala/

CURS DIRECTOR AGENTIE DE TURISM touroperatoare, detailista/ filiala/ sucursala


cursului de perfectionare; Persoanelor care doresc sa obtina brevetul de turism pentru... absolvirii cursurilor se obtine un certificat de calificare recunoscut de Ministerul...DURATA CURSULUI : 6 luni Piata turistica reprezinta o provocare pentru ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Scoala de coafura cornel saru- modulul 1- incepatori

SCOALA DE COAFURA CORNEL SARU- Modulul 1- Incepatori


: Pentru absolvirea cursurilor cursantii au urmatoarele drepturi si obligatii... oferindu-va posibilitatea ca dupa terminarea cu succes a cursurilor sa beneficiati... de diploma eliberata de Ministerul Educatiei si Cercetarii , cu calificare in meseria ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Scoala de coafura cornel saru- modulul 2- avansati

SCOALA DE COAFURA CORNEL SARU- Modulul 2- Avansati


a cursurilor beneficiati de diploma eliberata de Ministerul Educatiei si Cercetarii... , tehnici de coafare.trucuri folosite pentru obtinerea serviciilor de calitate... a programului de formare si obtinerea certificatului de absolvire: Pentru absolvirea ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Curs autorizat expert achizitii publice cod cor  241946

CURS AUTORIZAT EXPERT ACHIZITII PUBLICE cod COR 241946


LEGISLATIVE IN DOMENIUL ACHIZITIILOR PUBLICE? START pentru dezvoltarea ta personala... EVOLUTION & DEVELOPMENT, vei obtine mult mai mult decat o diploma! Cui se adreseaza....Coordonarea muncii in echipa; 3.Perfectionarea pregatirii profesionale; 4.Analizarea ... »

Pret: 450 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Curs abordare practica a fondului european agricol de dezvoltare

CURS Abordare practica a Fondului European Agricol de Dezvoltare Rurala


Interactiv Ro Consult organizeaza programul de perfectionare autorizat... a proiectelor de investitii pe care Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit... nostri despre fondurile nerambursabile pentru proiecte de investitii care se ... »
Buyer Member 9 ani
Bacau
 
15 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri perfectionare educatoare pentru obtinerea" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea