Inscrie firma »

cursuri perfectionare educatoare pentru obtinerea - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri perfectionare educatoare pentru obtinerea
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri acreditate inspector protectia muncii

CURSURI ACREDITATE INSPECTOR PROTECTIA MUNCII


Asociatia pentru Promovarea Afacerilor in Romania organizeaza cursuri... de perfectionare Inspector de specialitate protectia muncii, nivel mediu, 80 de ore, acreditate... CNFPA, cu obtinerea de certificate de absolvire eliberate de Ministerul Muncii ... »
 Curs de perfectionare: manager in activitatea de

CURS DE PERFECTIONARE: MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM


obtina brevetul in turism pentru demararea unei afaceri; Persoanelor care vor sa... absolvirii cursurilor se obtine un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul... avanseze in cariera prin urmarea cursului de perfectionare; Persoanelor care doresc sa ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Curs perfectionare comunicare in limba engleza

CURS PERFECTIONARE COMUNICARE IN LIMBA ENGLEZA


Educatiei, Cercetarii si Tineretului Cursul este dispobibil pentru trei niveluri... organizeaza in luna februarie cursul de perfectionare "COMUNICARE IN LIMBA ENGLEZA..., si are ca rezultat dezvoltarea capacitatii de comunicare in limba engleza. Cursurile sunt ... »
Buyer Member 10 ani
Bacau
 Cursuri calculator acreditate

Cursuri calculator acreditate


de specialistii nostri. Avantaj Consulting organizeaza cursuri de pregatire si perfectionare... (XML, Java) si altele... Cursurile sunt acreditate de Ministerul Educatiei... de autoritate nationala pentru calificari. (http://www.cnfpa.ro) Cursurile sunt orientate ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Curs perfectionare manager proiect

CURS PERFECTIONARE MANAGER PROIECT


de afaceri in proiecte de succes care sa obtina finantari pentru dezvoltarea organizatiei... de proiect eficienta, absolut necesara pentru a obtine finantarea; o elaborarea... % pentru persoanele cu handicap, elevi si studenti; Absolventii obtin CERTIFICAT ... »
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Curs perfectionare expert achizitii publice

CURS PERFECTIONARE EXPERT ACHIZITII PUBLICE


obtine un CERTIFICAT DE ABSOLVIRE si un SUPLIMENT DESCRIPTIV pentru perfectionarea...CURS PERFECTIONARE EXPERT ACHIZITII PUBLICE Aplicarea noii legislatii... si de abordare a cursurilor: (1) cursuri deschise fata-in-fata in care au loc prezentari ... »
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Curs director de hotel/ motel / hotel pentru tineret

CURS DIRECTOR DE HOTEL/ motel / hotel pentru tineret / hostel /camping / sat


cursului de perfectionare; Persoanelor care doresc sa obtina brevetul in turism pentru... pietei turistice din Romania, pentru a obtine succesul mult dorit. Te asteptam... CURS In urma absolvirii cursurilor se obtine un certificat de calificare ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Scoala de meserii - eurodeal -

Scoala de meserii - Eurodeal -


si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari ( fost CNFPA )pentru... organizarea de cursuri de calificare, initiere ,perfectionare si specializare. Cursuri... de calificare Autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei! Cursuri ... »
 Curs director de restaurant

CURS DIRECTOR DE RESTAURANT


obtina brevetul in turism pentru demararea unei afaceri in domeniul industriei... cursurilor se obtine un certificat de calificare recunoscut de Ministerul Muncii... pe ganduri ! Inscrie-te la acest curs pentru a beneficia de o pregatire profesionista ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Curs agent de turism-ghid

CURS AGENT DE TURISM-GHID


cursurilor de calificare si perfectionare; Persoanelor care doresc sa obtina atestatul... de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii... a Adultilor CNFPA (ANC - Autoritatea pentru Calificari). Certificatul este recunoscut ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Curs director agentie de turism touroperatoare, detailista/ filiala/

CURS DIRECTOR AGENTIE DE TURISM touroperatoare, detailista/ filiala/ sucursala


cursului de perfectionare; Persoanelor care doresc sa obtina brevetul de turism pentru...DURATA CURSULUI : 6 luni Piata turistica reprezinta o provocare pentru... pentru gestionarea unei agentii de turism touroperatoare sau detailiste; Persoanelor ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Scoala de coafura cornel saru- modulul 1- incepatori

SCOALA DE COAFURA CORNEL SARU- Modulul 1- Incepatori


: Pentru absolvirea cursurilor cursantii au urmatoarele drepturi si obligatii... oferindu-va posibilitatea ca dupa terminarea cu succes a cursurilor sa beneficiati... de diploma eliberata de Ministerul Educatiei si Cercetarii , cu calificare in meseria ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scoala de coafura cornel saru- modulul 2- avansati

SCOALA DE COAFURA CORNEL SARU- Modulul 2- Avansati


cu succes a cursurilor beneficiati de diploma eliberata de Ministerul Educatiei... , tehnici de coafare.trucuri folosite pentru obtinerea serviciilor de calitate... de absolvire a programului de formare si obtinerea certificatului de absolvire: Pentru ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Shakespeare school lanseaza concursul national de creatie in limba

Shakespeare School lanseaza concursul national de creatie in limba engleza - Editia a-IV-a


;nvãtãrii eficiente. Organizeazã cursuri de englezã generalã pentru copii... si tineri între 4-25 ani, cursuri de pregatire pentru sustinerea examenelor... Cambridge, IELTS si TOEFL, cursuri pentru admiterea la clase/licee bilingve, cluburi ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Curs autorizat expert achizitii publice cod cor  241946

CURS AUTORIZAT EXPERT ACHIZITII PUBLICE cod COR 241946


LEGISLATIVE IN DOMENIUL ACHIZITIILOR PUBLICE? START pentru dezvoltarea ta personala... EVOLUTION & DEVELOPMENT, vei obtine mult mai mult decat o diploma! Cui se...; 2.Coordonarea muncii in echipa; 3.Perfectionarea pregatirii profesionale; 4 ... »

Pret: 450 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Curs abordare practica a fondului european agricol de dezvoltare

CURS Abordare practica a Fondului European Agricol de Dezvoltare Rurala


Interactiv Ro Consult organizeaza programul de perfectionare autorizat... de primire a proiectelor de investitii pe care Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala... de la expertii nostri despre fondurile nerambursabile pentru proiecte de investitii care se ... »
Buyer Member 11 ani
Bacau
 
16 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri perfectionare educatoare pentru obtinerea" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea