Inscrie firma »

cursuri de dulgheri tamplari parchetari - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri de dulgheri tamplari parchetari
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs de dulgheri - tamplari -

Curs de dulgheri - tamplari - parchetari


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri de dulgheri... - tamplari - parchetari, acreditate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC... posibilitatea de a achita cursul atat integral la inscriere cat si in rate. - Cursurile se ... »

Pret: 350 RON
 Cursuri de calificare profesionala

Cursuri de calificare profesionala


: Fierar-betonist Montator Prefabricate, Dulgher-tamplar-parchetar, Mecanic auto... cursuri de calificare profesionala cu plata in rate pentru urmatoarele meserii..., Ospatar, Pavator, Operator CNC, Tamplar. ... »
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Cursuri calificare si formare profesionala

Cursuri calificare si formare profesionala


); - dulgher - tamplar - parchetar; - fasonator mecanic; - gaterist la taiat busteni... profesionala, organizeaza urmatoarele cursuri de formare si calificare profesionala ... »
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Cursuri tehnice pe meserii organizate in baza legii

Cursuri tehnice pe meserii organizate in baza legii 129/2000 republicata


tencuitor Mozaicar faiantar Zugrav ipsosar tapetar vopsitor Izolator Dulgher tamplar... parchetar Sudor Frigotehnist Electrician de exploatare medie si joasa tensiune... inscrierea la curs, pot fi transmise si on-line, pe adresa de e-mail: cursuri.slatina@yahoo.com ... »

Pret: 550 RON
 Scoala de meserii - eurodeal -

Scoala de meserii - Eurodeal -


-pietrari-tencuitori dulgheri-tamplari-parchetari vanzatori marfuri alimentare operatori confectioneri... cursurilor de calificare in Bucuresti si este autorizat de Ministerul Muncii... organizarea de cursuri de calificare, initiere ,perfectionare si specializare. Cursuri ... »
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri de dulgheri tamplari parchetari" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea