Inscrie firma »

cursuri de parchetari - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri de parchetari
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs de dulgheri - tamplari - parchetari

Curs de dulgheri - tamplari - parchetari


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri de dulgheri... - tamplari - parchetari, acreditate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC... posibilitatea de a achita cursul atat integral la inscriere cat si in rate. - Cursurile se ... »

Pret: 350 RON
 Cursuri de calificare profesionala

Cursuri de calificare profesionala


cursuri de calificare profesionala cu plata in rate pentru urmatoarele meserii...: Fierar-betonist Montator Prefabricate, Dulgher-tamplar-parchetar, Mecanic auto ... »
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Cursuri calificare si formare profesionala

Cursuri calificare si formare profesionala


profesionala, organizeaza urmatoarele cursuri de formare si calificare profesionala...); - dulgher - tamplar - parchetar; - fasonator mecanic; - gaterist la taiat busteni ... »
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Cursuri tehnice pe meserii organizate in baza legii

Cursuri tehnice pe meserii organizate in baza legii 129/2000 republicata


parchetar Sudor Frigotehnist Electrician de exploatare medie si joasa tensiune... inscrierea la curs, pot fi transmise si on-line, pe adresa de e-mail: cursuri.slatina@yahoo.com ... »

Pret: 550 RON
 Scoala de meserii - eurodeal -

Scoala de meserii - Eurodeal -


cursurilor de calificare in Bucuresti si este autorizat de Ministerul Muncii... organizarea de cursuri de calificare, initiere ,perfectionare si specializare. Cursuri... de calificare recunoscute International! Suport de curs gratuit! Practica gratuita! Cursuri ... »
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri de parchetari" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea