Inscrie firma »

consultanta pentru obtinere fonduri nerambursabile - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre consultanta pentru obtinere fonduri nerambursabile
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consultanta in obtinerea de

CONSULTANTA IN OBTINEREA DE FINANTARI NERAMBURSABILE PRIN ACCESAREA FONDURILOR


si asistenta necesara in atragerea de finantari nerambursabile pentru afacerea Dvs... a se adresa bancilor si institutiilor financiare in obtinerea de credite pentru...COMPANIA DE FINANTARI CDF va ofera toata gama de servicii de consultanta ... »
Light Member 13 ani
Timis
 Consultanta fonduri nerambursabile

Consultanta fonduri nerambursabile


Consultanta pentru obtinerea banilor nerambursabili pentru proiectele... dumneavoastra. Intocmire documentatie pentru obtinerea finatarii de care aveti nevoie. ... »
Buyer Member 11 ani
Mures
 Consultanta fonduri nerambursabile

Consultanta fonduri nerambursabile


Consultanta fonduri nerambursabile Consultanta accesare si implementare... fonduri europene nerambursabile Elaboram cereri de finantare pentru accesarea... nerambursabile , este acela de contactare a unei firme de consultanta specializata pentru ... »
Buyer Member 11 ani
Gorj
 Fonduri nerambursabile

Fonduri nerambursabile


de solutie, - a documentatiilor pentru obtinerea avizelor tehnice de racordare... si - implementarea proiectului de investitii; i) consultanta pentru achizitionarea de bunuri o... studiul pentru organizarea de santier, o etc.; b) elaborarea - studiilor ... »
Buyer Member 12 ani
Botosani
 Consultanta

consultanta


consultanta pentru obtinerea de fonduri nerambursabile in vederea ... »
Buyer Member 12 ani
Neamt
 Consultanta fonduri nerambursabile

Consultanta fonduri nerambursabile


&E Audit Financial Consulting acorda consultanta pentru obtinerea de surse financiare... va ofera Consultanta in Audit - Audit intern si extern atat pentru agentii... AGRICOL PENTRU DEZVOLTARE RURALA - FEADR (similar programului SAPARD) FONDUL ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Consultanta pentru accesarea de fonduri

Consultanta pentru accesarea de fonduri nerambursabile


-D, elaboram planul de afaceri pentru obtinerea finantarii nerambursabile de 10.000 euro..., oferim asistenta si consultanta in faza de implementare a proiectului. Succes ... »
Buyer Member 8 ani
Galati
 Fonduri

Fonduri


de consultanta pentru accesarea fondurilor structurale nerambursabile. CE REALIZAM... (Studii de prefezabilitate si fezabilitate, Documente pentru obtinerea de avize...-ne pentru a va putea face o idee in ceea ce priveste FONDURILE STRUCTURALE ... »

Pret: 300 EUR
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Consultanta pentru obtinerea de finantare din

Consultanta pentru obtinerea de finantare din fonduri europene


Intocmim intregaa documentatie necesara obtinerii de fonduri europene... nerambursabile, la cele mai mici tarife de pe piata si in cel mai scurt timp! Ca o ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Consultanta fonduri europene

Consultanta fonduri europene


proiectul dumneavoastra este eligibil pentru obtinerea de fonduri europene? Societatea... din fonduri nerambursabile conform legislatiei in vigoare. Din respect pentru clientii...Aveti o idee de proiect, insa nu dispuneti de surse pentru implementarea ei ... »

Pret: 2000 RON
Buyer Member 8 ani
Cluj
 Consultanta fonduri europene

Consultanta fonduri europene


in scrierea si implementarea proiectelor din fonduri europene nerambursabile conform..., tehnicieni, consultanti in domeniul managementului fondurilor europene care propun idei... de afaceri de succes pentru obtinerea si implementarea proiectelor europene. "Aci la noi ... »

Pret: 2000 RON
Buyer Member 8 ani
Cluj
 Consultanta pentru imm-uri in elabotrarea planurilor

Consultanta pentru IMM-uri in elabotrarea planurilor de afaceri si obtinerea


Consultanta IMM-uri privind obtinerea de finantari nerambursabile din fonduri ... »
Buyer Member 11 ani
Suceava
 Consultanta

Consultanta


economico-financiara; -intocmirea documentatiei pentru obtinerea ajutorului de minimis... de mediu; -intocmirea documentatiei pentru accesarea finantarilor nerambursabile...Consultanta Ira Test Consult ofera urmatoarele servicii : -elaborarea ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Consultanta fonduri europene cluj

Consultanta fonduri europene cluj


? Nu stiti daca proiectul dumneavoastra este Eligibil pentru obtinerea de fonduri...Aveti o Idee de proiect, insa nu dispuneti de resursele necesare pentru... implementarea ei? Ati auzit de Fonduri Europene, insa nu stiti cum sa le obtineti? Care ... »
Buyer Member 8 ani
Cluj
 Servicii de consultanta pentru accesarea

Servicii de consultanta pentru accesarea fondurilor Europene


de consultanta pentru atragerea de finantari nerambursabile din fonduri europene... documentatiilor necesare pentru obtinerea fondurilor nerambursabile, de la demararea... si din fonduri guvernamentale. Serviciile companiei noastre cuprind intocmirea tuturor ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Consultanta in accesarea fondurilor

Consultanta in accesarea fondurilor europene


obtinerea fondurilor europene nerambursabile alocate Romaniei in vederea dezvoltarii...; -Intocmirea dosarului de achizitii; -Intocmirea cererii de plata; -Consultanta pentru...Va putem oferi urmatoarele servicii: -Intocmirea documentatiei necesare pentru ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Consultanta scrieri cereri de finantare -

Consultanta Scrieri Cereri de finantare - Fonduri Europene


Elaboram cereri de finantare pentru accesarea fondurilor europene... nerambursabile in baza unei strategii de strangere de fonduri care va evidentia cea mai buna... solutie financiara pentru afacerea D/voastra. Expertii nostrii se ocupa de conceperea ... »
Buyer Member 11 ani
Alba
 Consultanta pentru imm

CONSULTANTA PENTRU IMM


IN INTOCMIREA BUGETULUI DE VENITURI SI CHELTUIELI ,DOCUMENTE FINANCIARE PENTRU OBTINEREA... DE FONDURI /FINANTARI NERAMBURSABILE, ASISTENTA IN ORGANIZAREA ACTIVITATII IMM... , CONSULTANTA PRIVIND RECRUTAREA DE PERSONAL PENTRU COMPARTIMENT FINANCIAR CONTABIL ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Consultanta pentru accesare si implementare proiecte

Consultanta pentru accesare si implementare proiecte finantate din fonduri


RADINC Consulting este o firma de consultanta pentru obtinerea de FONDURI... EUROPENE NERAMBURSABILE. Noi va ajutam sa obtineti FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE... i-au fost alocate 30 de miliarde de euro FONDURI POST-ADERARE pentru perioada ... »
Oferit de:SC RADINC SRL
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Consultanta accesare fonduri

CONSULTANTA ACCESARE FONDURI STRUCTURALE MICROINTREPRINDERI


CONSULTANTA ACCESARE FONDURI STRUCTURALE MICROINTREPRINDERI Programe... a fondurilor nerambursabile POR Valoarea totala a proiectului (suma cheltuielilor... de crestere, imbunatatirea conditiilor infrastructurale si ale mediului de afaceri, pentru ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Fonduri europene pentru imm-uri

Fonduri europene pentru IMM-uri


nerambursabil in cazul sprijinului pentru consultanta si instruire acordat IMM prin schema... pregatirile pentru solicitarea de finantare nerambursabila de 70% din valoarea totala... de consultanta pentru elaborarea documentatiilor tehnice, de specialitate si economice ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Consultanta fonduri structurale pt agricultura feadr

Consultanta Fonduri Structurale pt Agricultura FEADR (SAPARD)


Consultanta la obtinerea de Finantari Nerambursabile din Fonduri Structurale... Europene pentru Agricultura FEADR (foste SAPARD) ... »
Buyer Member 13 ani
Covasna
 Consultanta afaceri si management

Consultanta afaceri si management


, evaluare personal; Consultanta privind managementul calitatii) - Asistenta pentru... obtinerea de finantari nerambursabile si/sau vredite (Incadrarea in schema de finantare... de dezvoltare) - Consultanta generala de afaceri (Analiza diagnostic; Analiza pe baza ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 14 ani
Bacau
 Consultanta manageriala

Consultanta manageriala


SRL - consultant fonduri europene ofera servicii in domeniul consultantei pentru obtinere...SC INTERPUNKT PROIECT SYSTEM SRL - consultant fonduri europene va pune... de finantari nerambursabile. Echipa noastra de consultanti are o vasta experienta si este ... »
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Scriere si derulare proiecte fonduri europene

Scriere si derulare proiecte fonduri europene


Consultantii sunt partenerii ideali pentru fundamentarea si realizarea... cu succes a unor proiecte pe fonduri structurale. Experienta noastra elimina... : de la elaborarea documentatiei necesare pentru solicitarea de finantare, pana la managementul ... »

Pret: 20 EUR
Buyer Member 5 ani
Prahova
101 produse / 5 pagini
25 produse pe pagina.

"consultanta pentru obtinere fonduri nerambursabile" in Firme Hot - 42 Rezultat(e)
Folositi cautarea