Inscrie firma »

constructori case lemn - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre constructori case lemn
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Casa lemn model 003 - 44715 euro

Casa lemn model 003 - 44715 euro


- 130 mp casa, - 13.6 mp terasa acoperita, - 2.7 mp balcon Numar incaperi : 12 ... »

Pret: 44715 EUR
Buyer Member 10 ani
Prahova
 Case pe structura de lemn

Case pe structura de lemn


O casa construita din ceea ce a nascocit natura mai potrivit - LEMNUL-, poate... cale de a ridica o casa de lemn durabila, cu un grad ridicat de rezistenta... din decizia de a construi o casa pe structura de lemn o decizie importanta ... »
Buyer Member 8 ani
Sibiu
 Constructor case

Constructor case


Constructii pe structura din lemn, case ecologice, mansardari, amenajari... Dormitoare:4 Bai:2 Locuri in garaj:0 proiecte case proiecte case Pentru ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Curatenie dupa constructor

Curatenie dupa constructor


- se efectueaza in: apartamente, case, vile, sedii de firme, spatii comerciale...; - frecventa: la cerere. - curatarea tuturor urmelor lasate de constructor (var, vopsea... cu solutii protectoare a suprafetelor de lemn, sticla, aluminiu, inox; - curatarea ... »
Buyer Member 9 ani
Dolj
 Case de lemn

Case de lemn


Compania ROLLUX CONSTRUCT este specializata in constructia de case de lemn... in sistem american sau canadian. Casele de lemn au devenit o alternativa atat pentru... avantajoase. O casa de lemn se construieste cu preturi cuprinse intre 260 si 320E/mp, ceea ... »

Pret: 260 EUR
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Curatenie dupa constructor bucuresti constanta ilfov

Curatenie dupa constructor Bucuresti Constanta Ilfov


constructor/dupa renovare pentru toate tipurile de cladiri(case/vile, apartamente, mall...-uri, blocuri, spatii de birouri, etc). Curatenia dupa constructor consta in... obiectelor sanitare - Tratarea cu solutii protectoare a mobilei din lemn - Igenizarea ... »
Buyer Member 4 ani
Constanta
 Case brasov

case brasov


* finisaje exterioare case individuale, constructor de case, vile, vile la rosu, vila... din caramida, , cabane din lemn, case structura lemn, , case de vacanta, constructii lemn...Firma noastra executa * CONSTRUCTII CIVILE * case din zidarie * case ... »
Buyer Member 8 ani
Brasov
 Constructii case/vile

CONSTRUCTII CASE/VILE


,CARAMIDA 2.CONSTRUCTIE CASE/VILE PE STRUCTURA DIN LEMN STRATIFICAT 3.FINISAJE INTERIOARE...Introduceti descrierea produsului aici...DACA DORITI SA VA CONSTRUITI O CASA... DE VIZITA. SERVICII OFERITE: 1.CONSTRUCTIE CASE/VILE PE CADRE DE BETON CU ZIDARIE BCA ... »
Buyer Member 7 ani
Constanta
 Constructii vile si case

constructii vile si case


Introduceti descrierexterioare case individuale, constructor de case, vile..., garaj din caramida, , cabane din lemn, case structura lemn, , case de vacanta..., vile la rosu, vila la rosu, casa la cheie, case la rosu, zidarie, finisaje ... »
Buyer Member 8 ani
Brasov
 Case si lucrari din lemn si pe

CASE SI LUCRARI DIN LEMN SI PE STRUCTURA DIN LEMN , CONSTRUCTII DIN ZIDARIE


DIN LEMN SI PE STRUCTURA DIN LEMN CU CONSTRUCTORI MARAMURESENI - CONSTRUCTII...SOCIETATEA COMERCIALA MIN ART GENERAL GROUP SRL EXECUTA: - CASE SI LUCRARI ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Casa in complexul rezidential pinul

Casa in Complexul Rezidential Pinul


constructorului Utilitati: incalzire centrala pe lemne pentru fiecare casa, apa, curent...Casa la doar 4 km de Satu Mare La doar 59.000 euro; negociabil Zona linistita... de vama ) Aer curat, nepoluat Casele sunt semifinisate, care le puteti finisa dupa ... »
Buyer Member 12 ani
Satu Mare
 Amenajari interioare, exterioare ,case, vile

Amenajari interioare, exterioare ,case, vile


interioare * finisaje exterioare case individuale, constructor de case, vile, vile... din caramida, , cabane din lemn, case structura lemn, , case de vacanta, constructii lemn...Introduceti descrierea Firma noastra executa * CONSTRUCTII CIVILE * case ... »
Buyer Member 8 ani
Brasov
 Vile

vile


Introduexterioare case individuale, constructor de case, vile, vile la rosu... din caramida, , cabane din lemn, case structura lemn, , case de vacanta, constructii lemn..., vila la rosu, casa la cheie, case la rosu, zidarie, finisaje interioare, finisaje ... »
Buyer Member 8 ani
Brasov
 Proiecte case moderne - gcd dobroesti, ilfov

Proiecte case moderne - GCD Dobroesti, Ilfov


din lemn si proiecte case mici. Proiecte case moderne cu terase Optati pentru...Planuri case moderne cu etaj Tip proiect case moderne: Locuinta rezidentiala...: preurban (Dobroiesti) Structura: cadre beton armat Proiectare case: Pentru o locuinta ... »

Pret: 17.5 EUR
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Proiecte case moderne - hip pipera voluntari (ilfov)

Proiecte case moderne - HIP Pipera Voluntari (Ilfov)


mici si proiecte case cu mansarda, planuri de case din lemn sau case de vacanta... Planuri arhitectura pentru case moderne Tip proiect: Locuinta rezidentiala... arhitectura traditionala cat si modelele de case moderne sunt adaptate la un confort ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Rulouri exterioare fara caseta

Rulouri exterioare fara caseta


de arhitecti si constructori, in acest fel lumina ferestrei nefiind afectata de caseta... de sustinere al axului, etc) Acest tip de rulou se preteaza in special la casele vechi..., unde rulourile vechi din lamele de lemn, pot fi inlocuite cu succes de acest tip ... »
Buyer Member 8 ani
Olt
 Curatenie apartamente/vile dupa constructor

Curatenie apartamente/vile dupa constructor


Curatenie dupa constructor Operatiuni incluse: Strangerea molozului... sanitare; Curatarea si tratarea suprafetelor din lemn, sticla, aluminiu, inox.../interventie curatenie dupa constructor Garsoniera 2 camere 3 camere 4 camere 300 lei 350 lei ... »
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Casa " la rosu"

CASA " LA ROSU"


Casa "la rosu" construita din caramida Porotherm , placa de beton armata... corespunzator,acoperis din lemn ecarisat si invelitoare tigla tip Tondach ... »
Buyer Member 8 ani
Hunedoara
 Constructii case structura din lemn

Constructii case structura din lemn


Materialele propuse sunt in conformitate cu sistemul promovat de CONSTRUCTORUL... DE CASE TRAINICE si cu oferta existenta pe piata zonala a materialelor de constructii.... Lemnul este molid de foarte buna calitate, uscat 18% si tratat cu substante ecologice ... »
Buyer Member 7 ani
Constanta
 Constructii - amenajari, case, vile din

Constructii - Amenajari, case, vile din lemn, bca


Firma noastra este specializata in constructia de case din caramida sau lemn..., renovari de case si apartamente, renovari acoperisuri, mansardari, sarpante lemn... supervizare a unui inginer constructor in toate fazele determinante. Pentru fiecare ... »

Pret: 40 EUR
Buyer Member 5 ani
Maramures
 Casa marcela

CASA MARCELA


dintre miturile caselor ieftine este spulberat Mitul caselor din lemn... Publicitatea unor furnizori sau constructori afirma ca structurile diu lemn sunt mult mai... calificare inalta a fortei de munca. Astfel, preturile caselor dm lemn, cu finisaje ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Proiecte case moderne - itp pipera, ilfov

Proiecte case moderne - ITP Pipera, Ilfov


de case moderne cu etaj si terase, proiecte de case mici, proiecte de case de lemn...Proiecte de case moderne: case mici, simple si elegante Tip proiect: Locuinta... Localizare: preurban (Pipera) Structura: cadre beton armat Proiecte de case Constructia ... »

Pret: 17.5 EUR
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Servicii curatenie

Servicii curatenie


camere:315Ron Case/vile-suprafata 200mp:550Ron Case/vile-suprafata 200mp:700Ron Acest.... CURATENIE DUPA CONSTRUCTOR(la cerere) PRET ESTIMATIV:4- 6RON/MP Acest serviciu cuprinde... suprafetelor dure; -Tratarea cu solutii a suprafetelor din lemn, sticla, inox; -Alte ... »
Oferit de:SC Eschimos SRL
Buyer Member 8 ani
Timis
 Ansamblul rezidential intr-o zona de exceptie alexandra caldarusani

Ansamblul rezidential intr-o zona de exceptie ALEXANDRA CALDARUSANI


si constructor va propune spre dzvoltare un proiect de ansamblu residential pe un teren de 38...: 6 metri de beton sau 1,20 metri de lemn coeficientul termic de transmisie... rezistenta seismica sporita, casa realizata din materialul nostru fiind o casa ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Curatenie de intretinere

CURATENIE DE INTRETINERE


ron Case/vile: 5 ron/mp CURATENIE DUPA CONSTRUCTOR: Curatarea...: 300 ron Apartament 3 camere: 350 ron Apartament 4 camere: 400 ron Case/vile : 4... din lemn: tocuri, usi; Spalarea si curatarea ferestrelor; Spalarea si curatarea ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
27 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"constructori case lemn" in Firme Hot - 16 Rezultat(e)
Folositi cautarea