Inscrie firma »

calcul salarii ore noapte - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre calcul salarii ore noapte
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Autosoft salarii-program destinat salarizarii-demo pe

AUTOSOFT SALARII-PROGRAM DESTINAT SALARIZARII-demo pe site-ul nostru


, noapte,fidelitate, conducere), prime, penalizari - calcul retineri (CAR/rate); ore... activitatea de calcul a salariilor,obtinerea rapoartelor de salarizare, indiferent... unui calcul complet, rapid si exact a salariilor cu posibilitati de actualizare ... »
Oferit de:AUTOSOFT
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Salarizare si personal

Salarizare si personal


, ore suplimentare, toxicitate, noapte, indemnizatie conducere, alte sporuri... de calcul salarial si personal indiferent de tipul de activitate (societati comerciale.... Cu ajutorul programului puteti realiza: calculul salariilor angajati (societati comerciale ... »
Oferit de:Mondosoft
Buyer Member 12 ani
Valcea
 Servicii de salarizare

Servicii de salarizare


: ore suplimentare, spor repaus saptamanal, spor de noapte, conditii grele, premii... pentru calculul salarial; Calculul sporurilor si adausurilor la salariul de baza...; Intocmirea declaratiei lunare; Intocmirea fiselor fiscale pentru salariatii societatii ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Zpersonal c/s - expertul dumneavoastra in evidenta salarizarii

ZPERSONAL C/S - Expertul dumneavoastra in evidenta salarizarii bugetare !


contabile. Calcul salarii - Angajati cu carte de munca : Incadrarea personalului... noapte . Evidentierea Salariului de baza si cel brut de incadrare . In rubricile... concediilor medicale in zile si valoare , ore suplimentare , ore de noapte, treiture ... »
Buyer Member 12 ani
Braila
 
4 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"calcul salarii ore noapte" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea