Inscrie firma »
ZPERSONAL C/S - Expertul dumneavoastra in evidenta salarizarii bugetare !

ZPERSONAL C/S - Expertul dumneavoastra in evidenta salarizarii bugetare !

Tip produs: soft | bugetar | salarizare
Producator: Zainea Com Serv SRL
 

Prezentare ZPERSONAL C/S - Expertul dumneavoastra in evidenta salarizarii bugetare !

Aplicatia ZPersonal C/S este conceputa sa fie independenta de un anumit ,,STAS , putandu-se mula aproape pe orice tip de activitate salariala din sectorul bugetar.
Aplicatia permite implementarea unor fluxuri informationale si procese functionale diverse , complexe, specifice organizatiei care le exploateaza (minister, agentie guvernamentala, prefectura , primarie, consiliu judeten , consiliu comunal etc.) .
Arhitectura tehnica si functionala permite prelucrarea informatiilor primare asigurand o implementare eficienta pentru o gama larga de institutii publice, pornind de la cele multilocatie cu structuri judetene sau regionale pana la cele de dimensiuni reduse, numarul de utilizatori fiind limitat doar de politica de licentiere a infrastructurii de sistem si a resurselor hardware.
Prin oferta noastra dorim sa va sprijinim in gestionarea resurselor umane din administratia publica centrala si locala , asigurand un nivel scazut al costurilor de implementare .

DATE GENERALE

Evidentierea personalului; Incadrarea personalului (Stat functii) ; Veniturile personalului de incadrare; Calculul concediilor medicale conform legislatiei in vigoare; Evidentierea retinerilor personalului; Note contabile; Calcul stat dupa pontaj; Lista pontaj dupa definitivare; Contributiile personalului (CAS,SOMAJ,CASS); Liste state de functii; Liste state de plata ( lichidare ); Fluturasi; Exporturi necesare pentru declaratii (CAS,SOMAJ,CASS,); Export card pentru banci(orice banca); Generare liste pentru diferite cereri sau situatii

MODULUL SALARII asigura:

Administrarea si gestionarea personalului : Se adauga si se modifica unitatile , compartimentele , functiile de incadrare , categoriile de personal. Judete si localitati necesare completarii adreselor angajatilor . Banci , case de sanatate , C.A.R., sindicate pe fiecare angajat. Personalul si persoanele in intretinere. Valori generale, unde se gestioneaza parametrii de lucru in luna ,contributiile angajatului si cotele de viramente ale unitatii .Configurarea notelor contabile.

Calcul salarii - Angajati cu carte de munca : Incadrarea personalului cu carte de munca , unde se evidentiaza urmatoarele : Salariu tarifar, Spor conducere, Spor salariu de merit, Spor fidelitate, Spor stres, Spor unitate , Spor vechime, Spor CFP, Spor loc munca, Spor conditii deosebite, Spor conditii vatamatoare, Spor noapte . Evidentierea Salariului de baza si cel brut de incadrare .

In rubricile , Date Generale, Contributii, Deduceri, Date raportari : se introduc date necesare pentru incadrarea angajatului, ore zi, norma, daca este pe post de A.S. , la plata si in stat de functii , pentru premieri si plata prin card.Contributiile care trebuiesc retinute de la angajat si daca unitatea plateste pentru angajat . Persoanele pe care le are in intretinere si calitatea acestuia . Capitolul de cheltuiala unde se vireaza si statutul angajatului .

Venituri : Zilele lucrate, invoite, nemotivate , diferenta de zile ramase neevidentiate, zile de CO si calculul concediului de odihna, evidentierea concediilor medicale in zile si valoare , ore suplimentare , ore de noapte, treiture , premieri cu calcul aferent in functie de categorie (10% sau 2%) , alte sume impozabile, restituiri, al 13-lea salariu si Venitul brut al angajatului.

Concedii Medicale : Rubrica de concedii medicale evidentiaza si calculeaza concediile suportate de angajator si cele din FNUASS, se introduce data de inceput , numarul de zile, codul bolii si se calculeaza automat perioada pentru baza de calcul , valoarea concediului medical, Se mai introduc in acelasi timp seria, numarul certificatului medical .

Retineri : Evidentierea si calculul automat al contributiilor angajatului referitor la 9,5% CAS , 1% Somaj, 6,5% CASS , 1% Sindicat, Venitul brut , deducerile in functie de persoanele in intretinere , impozitul si salariul net . Apoi in coloana din dreapta se evidentiaza pana la rest de plata sau card toate retinerile existente .

Pontajul : In functie de bifele din Valori Generale la Preluare date din pontaj si Pontaj finalizat se preiau automat datele din formular. Se poate lista independent formularul. Se pot modifica in functie de necesitati datele .

Angajati personal didactic: Sunt evidentiate aceleasi date ca si la Angajati cu carte de munca cu exceptia la incadrare a Sporului de Gradatie de merit si Sporul de zona. In rest formularele se completeaza la fel ca si la Angajati cu carte de munca .

Angajati cu conventie civila : Se adauga, se modifica angajatii cu regim mai special si se listeaza.

Angajati consilieri : Se adauga, se modifica angajatii consilieri si se listeaza .

Premieri : Se prelucreaza state de premieri independent de modulul Angajati cu carte de munca. Prin adaugarea a nenumarate state de premieri, listarea si preluarea in statele cu carte demunca.

C.A.R. : Prelucrarea statelor pentru diferite C.A.R.-uri , listarea si prelucrarea lor in carti de munca .La Angajati cu carti de munca, Angajati personal didactic, Angajati cu conventie civila, Angajati consilieri exista state pentru listele de plata, lichidare si fluturasi.

Proceduri externe: Aici exista proceduri externe ale aplicatiei configurate independent de program unde se pot executa : centralizatoare, export pentru declaratii ( C.A.S. , Somaj, C.A.S.S. si FNUASS ), export pentru diferite banci, state si liste pentru Case de Sanatate, Sindicate, si orice tip de stat la cererea clientului

Aplicatia poate efectua calcul salarial pentru angajati personal militar
PREZENTARE Z******************
MEMBRU
GRATUIT
Z******************
11 016 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
Z******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: contabilitate bugetara - personal - contabilitate

PRODUSE ASEMANATOARE CU ZPERSONAL C/S - EXPERTUL DUMNEAVOASTRA IN EVIDENTA SALARIZARII BUGETARE !

ZBUGET C/S - Expertul dumnavoastra in contabilitate bugetara !ZBUGET C/S - Expertul dumnavoastra in contabilitate bugetara !
ZBUGET C/S - Expertul dumnavoastra in co...
ZBUGET C/S este conceput sa fie independent de un anumit sistem contabil, putandu-se mula; pe orice tip de activitate ...
ZPERSONAL C/S - EXPERTUL DUMNEAVOASTRA IN EVIDENTA SALARIZARII BUGETARE ! - PRODUSE SIMILARE