Inscrie firma »

aparate de masurat umiditatea aerului - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre aparate de masurat umiditatea aerului
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Aparat de masurat umiditatea aerului

Aparat de masurat umiditatea aerului


Cu acest Aparat de masurat umiditatea |TermoHigrometru| se poate masura...Higrometru |aparat de masurat umiditatea| - Interval de masurare - Temperatura: de la -10°...Higrometru |aparat de masurat umiditatea| - Indicatoare luminoase in stare solida Celsius ... »

Pret: 62 RON
Oferit de:BREEZE HVAC SRL
Buyer Member 5 ani
Ilfov
 Set aparate pentru masurarea

Set aparate pentru masurarea umiditatii si temperaturii MO290-RK EXTECH


de umiditate/temperatura masoara umiditatea relativa, temperatura aerului si raportul... temperatura: -40°C - +70°Cdomeniu masura umiditate: 0 - 100 % RH...-ul are incluse toate accesoriile necesare pentru citirea nivelului de umiditate ... »

Pret: 4695.68 RON
Bronze Member 6 ani
Brasov
Comanda acum
 Aparat pentru masurarea ph-ului

Aparat pentru masurarea Ph-ului


Ph Metru - dispozitiv pentru masurarea valorii ph, a umiditatii din sol..., de umiditate a solului si pH-ul solului T, pentru plantele de interior si din aer liber... sunt necesare -Display Analog -Sonda aurie : pentru masurarea umiditatii -Sonda ... »

Pret: 65 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Aparat pentru masurarea calitatii

Aparat pentru masurarea calitatii aerului in spatii publice CO250 EXTECH


permite masurarea concentratiei de CO2, temperatura, umiditatea, punctul de roua...;F) cu rezolutie de 0.1°domeniu masurare umiditate: 0-99.9% cu rezolutie de 1%punctul...ideal pentru masurarea calitatii atmosferei in interiorul cladirilor mai ales ... »

Pret: 2231.23 RON
Bronze Member 6 ani
Brasov
Comanda acum
 Htco2.v2 - sistem de masurare

HTCO2.V2 - sistem de masurare temperatura,umiditate si CO2 in ciupercarii


grade Celsius; - 1 punct de masurare a umiditatii relative a aerului - domeniu... , umiditatea relativa a aerului si a concentratiei de bioxid de carbon in aer . Acest... aparat electronic a fost conceput ca un aparat de masura universal , capabil sa ... »

Pret: 1300 EUR
 Aparat de masurat grosime strat

Aparat de masurat grosime strat TG100


, plastic, sticlã, aur, omogene si fara bule de aer Domeniu: 0,8 ... 225mm Rezolutie: 0...,1 mm Precizie: ± 0.1 mm Ambient: 0 ... +40 °C , Umiditate  20 ... 90% RH Afisaj ... »

Pret: 3388.18 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Higrometru+termometru venta

Higrometru+Termometru Venta


Higrometrul Venta masoara gradul de umiditate a aerului din camera cu precizie... ISO 9001). Aparatul Venta - higrometru/termometru masoara nivelul de umiditate... uscata produce indispozitie, oboseala si dureri de cap. Gradul de umiditate optim ... »

Pret: 189 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Aparat pentru determinarea potentialului de suctiune

Aparat pentru determinarea potentialului de suctiune in medii poroase


pentru echilibrarea probelor cu mediul de masura). Aparatul WP4-T poate masura... de fapt umiditatea relativa a aerului ce inconjoara proba, care este direct... pana la cateva saptamani ca timp de masurare (datorita perioadei mari necesare ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Umidometru

Umidometru


Umidometru, masoara temperatura/ umiditate/ CO2; caliteatea aerului... temperatura, umiditatea si CO2-ul; Specificatii: -CO2: 0 - 2000ppm, -temperatura: -10C...; - 140C; -umiditatea: 0.0% - 99.9%; -Pachetul include 4 bateriiAA; Pentru mai multe ... »
Oferit de:info Med eXpert
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Termo-higrometru gann bl compact tf

Termo-higrometru Gann BL Compact TF


aerului, temperaturii aerului si a punctului de roua. Domeniul de masurare umiditate... aer: 5 pana la 95% umiditate relativa a aerului, Domeniul de masurare temperatura..., sonde de masurare integrate, afisaj LCD pentru afisarea simultana a umiditatii ... »

Pret: 130 EUR
Oferit de:CRAVCITECH SRL
Bronze Member 7 ani
Brasov
Comanda acum
 Aparat dezumidificare

Aparat dezumidificare


Higrometru CADOU !(Se poate masura temperatura ambientala si nivelul de umiditate din aer... a umiditatii (l/zi) 30 gr C-80%R.H.): 20 l/zi Debit de aer (m3/h) 135 Temperaturi operare...|Aparat dezumidificare| PLQ20C 20 litri/zi - PRET PROMOTIONAL ! Termo ... »

Pret: 990 RON
Oferit de:BREEZE HVAC SRL
Buyer Member 5 ani
Ilfov
 Aparat pentru determinarea confortului/stresului

Aparat pentru determinarea confortului/stresului termic HT30 EXTECH


temperatura reala a aerului precum si umiditatea relativafunctie intrare/iesire pentru...;C) cu precizie de ±4°F (±2°C)domeniu masurare temperatura aer (TA): 32...;C)domeniu masurare umiditate: 0-100% RH cu o precizie de ±3% RHdimensiuni: 254x48.7x29 ... »

Pret: 876.11 RON
Bronze Member 6 ani
Brasov
Comanda acum
 Dezumidificator de piscina aerial ap70

Dezumidificator de piscina Aerial AP70


sa fie dezumidificata in aceeasi masura. Aparatele au incorporat standard...C / 60% umid. rel.- 34,6 l/24 h * Consumul maxim : 1050 Watts * Volumul de aer... dezumidificatoare pentru piscine seria AP recircula volume mari de aer, ceea ce ii ofera o rata ... »

Pret: 16315 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Aparat 4 in 1 microclimat tip

Aparat 4 in 1 microclimat tip higro-termo-anemometru-luxmetru 45170 EXTECH


sistem 4-in-1 pentru masurarea parametrilor ambientali cum ar fi umiditatea... lichidepoate afisa simultan temperatura impreuna cu viteza aerului sau umiditatea... umiditate), termistor (masurare temperatura), senzor tip K (masurare temperatura foarte ... »

Pret: 1084.11 RON
Bronze Member 6 ani
Brasov
Comanda acum
 Termometru digital cu higrometru in/out hc-520

Termometru digital cu higrometru In/Out HC-520


:-limitele de temperatura masurate sunt: in aer liber intre -50 si +70 grade celsius, iar... de IN/OUTDOOR si are si functie de umiditate. Se poate monta foarte usor si este... in incapere   intre  -10 si +50 grade celsius-arata umiditatea cu valori intre 20%-99%RH ... »

Pret: 47 RON
Bronze Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Humiplus miniland 89011 b300263

HUMIPLUS Miniland 89011 B300263


higrometru (functie de masurare a umiditatii in aer) si functie de ionizare. Humiplus...Umidificatorul Humiplus de la Miniland este un aparat complex care include ... »

Pret: 471 RON
Buyer Member 5 ani
Ilfov
 Umidificator profesional brune b 250

Umidificator Profesional Brune B 250


electronic. Printr-o simpla setare a nivelului de umiditate, aparatul B250 regleaza... umiditate( % ),nivelul apei si viteza ventilatorului; -Filtrarea aerului in zona...: aerul este aspirat printr-un filtru, curatat si directionat printr-un filtru ... »
Oferit de:BREEZE HVAC SRL
Buyer Member 5 ani
Ilfov
 Microtherm wbgt

Microtherm WBGT


termic. Poate masura urmatorii parametrii: temperatura umeda si uscata a aerului...Aparat pentru determinarea si monitorizarea climatului intern si a stresului..., temperatura globului negru. Calculeaza automat umiditatea relativa, umiditatea naturala ... »
Oferit de:SC INCOTECH SRL
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Automat control clima in ciupercarie

Automat control clima in ciupercarie


si regleaza in timp real temperatura in compost, temperatura si umiditatea aerului... compost in teaca de inox; -1 senzor temperatura/umiditate aer intern tip psichrometric... (bulb umed/bulb uscat); -1 senzor masurare temperatura/umiditate mediu extern; -1 ... »
 Pet-661s alcooltest digital cu doua ecrane

PET-661S Alcooltest digital cu doua ecrane


produs Aparat pentru masurarea concentratiei de alcool din aerul expirat. Caracteristici...ºC - 40º C - Umiditatea aerului: 40ºC - 90º C Informatii: - Aparatul...: - Dublu ecran LCD - Alcooltest digital cu avertizare sonora - Masurare: 0 ... »

Pret: 69 RON
Buyer Member 5 ani
Buzau
 Summer infant -umidificator cu higrometru nursery humidifier set

Summer Infant -Umidificator cu Higrometru Nursery Humidifier Set


Umidificatorul imbunatateste calitatea aerului prin emanarea vaporilor. Este..., oboseala excesiva. Umidificatorul contine si Higrometru pentru masurarea valorii... umiditatii si a temperaturii asa incat, veti sti intotdeauna cat timp este nevoie sa ... »

Pret: 286.8 RON
 Umidificator digital cu ultrasunete  2 in 1 - bbba047003

Umidificator digital cu ultrasunete 2 in 1 - BBBA047003


/albastru (lumina care poate fi oprita) Aparatul include, de asemenea, higrometru(pentru masurarea... ultrasunete (care ajuta la purificarea aerului) Ofera posibilitatea de programare a umiditatii... nivelului umiditatii) sitermometru, estentiale pentu a stabili conditiile optime ... »

Pret: 459 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Umidificator cu higrometru summer infant

Umidificator cu Higrometru Summer Infant


contine si higrometru, pentru masurarea valorii umiditatii si a temperaturii astfel... calitatea aerului prin emanarea vaporilor. - Este conceput, in mod special, pentru... a aparatului.   ... »

Pret: 239 RON
Buyer Member 5 ani
Galati
 Summer  - umidificator cu higrometru nursery

Summer - Umidificator cu Higrometru Nursery


.Umidificatorul contine si Higrometru - pentru masurarea valorii umiditatii si a temperaturii - asa...Umidificatorul imbunatateste calitatea aerului prin emanarea vaporilor.Este conceput, in mod... a aparatului. ... »

Pret: 239 RON
Oferit de:ISACOMP S.R.L.
Buyer Member 4 ani
Ilfov
 Omron m 1 clasic-tensiometru m1clasic(422-e)

Omron M 1 Clasic-Tensiometru M1Clasic(422-E)


Masurarea tensiunii nu a fost niciodata mai simpla si aceasta datorita...: BratTip uz: CasnicAfisaj: LCDMetoda de masurare: OscilometricaDomeniul de masurare... Dezumflare automata, prin intermediul unei valve-butonEliberare rapida a aerului: Apasare ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 7 ani
Bucuresti
206 produse / 9 pagini
25 produse pe pagina.

"aparate de masurat umiditatea aerului" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea