Inscrie firma »

aparate de masurat umiditatea aerului - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre aparate de masurat umiditatea aerului
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Aparat de masurat umiditatea aerului

Aparat de masurat umiditatea aerului


Cu acest Aparat de masurat umiditatea |TermoHigrometru| se poate masura...Higrometru |aparat de masurat umiditatea| - Interval de masurare - Temperatura: de la -10°...Higrometru |aparat de masurat umiditatea| - Indicatoare luminoase in stare solida Celsius ... »

Pret: 62 RON
Oferit de:BREEZE HVAC SRL
Buyer Member 5 ani
Ilfov
 Set aparate pentru masurarea

Set aparate pentru masurarea umiditatii si temperaturii MO290-RK EXTECH


de umiditate/temperatura masoara umiditatea relativa, temperatura aerului si raportul... temperatura: -40°C - +70°Cdomeniu masura umiditate: 0 - 100 % RH...-ul are incluse toate accesoriile necesare pentru citirea nivelului de umiditate ... »

Pret: 4695.68 RON
Bronze Member 6 ani
Brasov
Comanda acum
 Aparat pentru masurarea ph-ului

Aparat pentru masurarea Ph-ului


Ph Metru - dispozitiv pentru masurarea valorii ph, a umiditatii din sol..., de umiditate a solului si pH-ul solului T, pentru plantele de interior si din aer liber... sunt necesare -Display Analog -Sonda aurie : pentru masurarea umiditatii -Sonda ... »

Pret: 65 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Aparat pentru masurarea calitatii

Aparat pentru masurarea calitatii aerului in spatii publice CO250 EXTECH


permite masurarea concentratiei de CO2, temperatura, umiditatea, punctul de roua...;F) cu rezolutie de 0.1°domeniu masurare umiditate: 0-99.9% cu rezolutie de 1%punctul...ideal pentru masurarea calitatii atmosferei in interiorul cladirilor mai ales ... »

Pret: 2231.23 RON
Bronze Member 6 ani
Brasov
Comanda acum
 Htco2.v2 - sistem de masurare

HTCO2.V2 - sistem de masurare temperatura,umiditate si CO2 in ciupercarii


grade Celsius; - 1 punct de masurare a umiditatii relative a aerului - domeniu... , umiditatea relativa a aerului si a concentratiei de bioxid de carbon in aer . Acest... aparat electronic a fost conceput ca un aparat de masura universal , capabil sa ... »

Pret: 1300 EUR
 Aparat de masurat grosime strat

Aparat de masurat grosime strat TG100


, plastic, sticlã, aur, omogene si fara bule de aer Domeniu: 0,8 ... 225mm Rezolutie: 0...,1 mm Precizie: ± 0.1 mm Ambient: 0 ... +40 °C , Umiditate  20 ... 90% RH Afisaj ... »

Pret: 3388.18 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Higrometru+termometru venta

Higrometru+Termometru Venta


Higrometrul Venta masoara gradul de umiditate a aerului din camera cu precizie... ISO 9001). Aparatul Venta - higrometru/termometru masoara nivelul de umiditate... uscata produce indispozitie, oboseala si dureri de cap. Gradul de umiditate optim ... »

Pret: 189 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Aparat pentru determinarea potentialului de suctiune

Aparat pentru determinarea potentialului de suctiune in medii poroase


pentru echilibrarea probelor cu mediul de masura). Aparatul WP4-T poate masura... de fapt umiditatea relativa a aerului ce inconjoara proba, care este direct... pana la cateva saptamani ca timp de masurare (datorita perioadei mari necesare ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Umidometru

Umidometru


Umidometru, masoara temperatura/ umiditate/ CO2; caliteatea aerului... temperatura, umiditatea si CO2-ul; Specificatii: -CO2: 0 - 2000ppm, -temperatura: -10C...; - 140C; -umiditatea: 0.0% - 99.9%; -Pachetul include 4 bateriiAA; Pentru mai multe ... »
Oferit de:info Med eXpert
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Termo-higrometru gann bl compact tf

Termo-higrometru Gann BL Compact TF


aerului, temperaturii aerului si a punctului de roua. Domeniul de masurare umiditate... aer: 5 pana la 95% umiditate relativa a aerului, Domeniul de masurare temperatura..., sonde de masurare integrate, afisaj LCD pentru afisarea simultana a umiditatii ... »

Pret: 130 EUR
Oferit de:CRAVCITECH SRL
Bronze Member 7 ani
Brasov
Comanda acum
 Aparat dezumidificare

Aparat dezumidificare


Higrometru CADOU !(Se poate masura temperatura ambientala si nivelul de umiditate din aer... a umiditatii (l/zi) 30 gr C-80%R.H.): 20 l/zi Debit de aer (m3/h) 135 Temperaturi operare...|Aparat dezumidificare| PLQ20C 20 litri/zi - PRET PROMOTIONAL ! Termo ... »

Pret: 990 RON
Oferit de:BREEZE HVAC SRL
Buyer Member 5 ani
Ilfov
 Aparat pentru determinarea confortului/stresului

Aparat pentru determinarea confortului/stresului termic HT30 EXTECH


temperatura reala a aerului precum si umiditatea relativafunctie intrare/iesire pentru...;C) cu precizie de ±4°F (±2°C)domeniu masurare temperatura aer (TA): 32...;C)domeniu masurare umiditate: 0-100% RH cu o precizie de ±3% RHdimensiuni: 254x48.7x29 ... »

Pret: 876.11 RON
Bronze Member 6 ani
Brasov
Comanda acum
 Dezumidificator de piscina aerial ap70

Dezumidificator de piscina Aerial AP70


sa fie dezumidificata in aceeasi masura. Aparatele au incorporat standard...C / 60% umid. rel.- 34,6 l/24 h * Consumul maxim : 1050 Watts * Volumul de aer... dezumidificatoare pentru piscine seria AP recircula volume mari de aer, ceea ce ii ofera o rata ... »

Pret: 16315 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Aparat 4 in 1 microclimat tip

Aparat 4 in 1 microclimat tip higro-termo-anemometru-luxmetru 45170 EXTECH


sistem 4-in-1 pentru masurarea parametrilor ambientali cum ar fi umiditatea... lichidepoate afisa simultan temperatura impreuna cu viteza aerului sau umiditatea... umiditate), termistor (masurare temperatura), senzor tip K (masurare temperatura foarte ... »

Pret: 1084.11 RON
Bronze Member 6 ani
Brasov
Comanda acum
 Termometru digital cu higrometru in/out hc-520

Termometru digital cu higrometru In/Out HC-520


:-limitele de temperatura masurate sunt: in aer liber intre -50 si +70 grade celsius, iar... de IN/OUTDOOR si are si functie de umiditate. Se poate monta foarte usor si este... in incapere   intre  -10 si +50 grade celsius-arata umiditatea cu valori intre 20%-99%RH ... »

Pret: 47 RON
Bronze Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Humiplus miniland 89011 b300263

HUMIPLUS Miniland 89011 B300263


higrometru (functie de masurare a umiditatii in aer) si functie de ionizare. Humiplus...Umidificatorul Humiplus de la Miniland este un aparat complex care include ... »

Pret: 471 RON
Buyer Member 5 ani
Ilfov
 Umidificator  ozonball - inb89026

Umidificator Ozonball - INB89026


a umiditatii in aer), functie de ozonizare, precum si termometru de camera incorporat... ajunge la un nivel al umiditatii dorit, aparatul se opreste automat si ramane...Umidificatorul Ozonball de la Miniland are higrometru (functie de masurare ... »

Pret: 402 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Umidificator profesional brune b 250

Umidificator Profesional Brune B 250


electronic. Printr-o simpla setare a nivelului de umiditate, aparatul B250 regleaza... umiditate( % ),nivelul apei si viteza ventilatorului; -Filtrarea aerului in zona...: aerul este aspirat printr-un filtru, curatat si directionat printr-un filtru ... »
Oferit de:BREEZE HVAC SRL
Buyer Member 5 ani
Ilfov
 Umidificator si ionizator  humiplus - inb89011

Umidificator si ionizator Humiplus - INB89011


higrometru (functie de masurare a umiditatii in aer) si functie de ionizare. Humiplus...Umidificatorul Humiplus de la Miniland este un aparat complex care include... atunci cand aerul este prea uscat. Are functie de control al fluxului aburului ... »

Pret: 471 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Microtherm wbgt

Microtherm WBGT


termic. Poate masura urmatorii parametrii: temperatura umeda si uscata a aerului...Aparat pentru determinarea si monitorizarea climatului intern si a stresului..., temperatura globului negru. Calculeaza automat umiditatea relativa, umiditatea naturala ... »
Oferit de:SC INCOTECH SRL
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Automat control clima in ciupercarie

Automat control clima in ciupercarie


si regleaza in timp real temperatura in compost, temperatura si umiditatea aerului... compost in teaca de inox; -1 senzor temperatura/umiditate aer intern tip psichrometric... (bulb umed/bulb uscat); -1 senzor masurare temperatura/umiditate mediu extern; -1 ... »
 Pet-661s alcooltest digital cu doua ecrane

PET-661S Alcooltest digital cu doua ecrane


produs Aparat pentru masurarea concentratiei de alcool din aerul expirat. Caracteristici...ºC - 40º C - Umiditatea aerului: 40ºC - 90º C Informatii: - Aparatul...: - Dublu ecran LCD - Alcooltest digital cu avertizare sonora - Masurare: 0 ... »

Pret: 69 RON
Buyer Member 5 ani
Buzau
 Summer infant -umidificator cu higrometru nursery humidifier set

Summer Infant -Umidificator cu Higrometru Nursery Humidifier Set


Umidificatorul imbunatateste calitatea aerului prin emanarea vaporilor. Este..., oboseala excesiva. Umidificatorul contine si Higrometru pentru masurarea valorii... umiditatii si a temperaturii asa incat, veti sti intotdeauna cat timp este nevoie sa ... »

Pret: 286.8 RON
 Umidificator digital cu ultrasunete  2 in 1 - bbba047003

Umidificator digital cu ultrasunete 2 in 1 - BBBA047003


/albastru (lumina care poate fi oprita) Aparatul include, de asemenea, higrometru(pentru masurarea... ultrasunete (care ajuta la purificarea aerului) Ofera posibilitatea de programare a umiditatii... nivelului umiditatii) sitermometru, estentiale pentu a stabili conditiile optime ... »

Pret: 459 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Umidificator cu higrometru summer infant

Umidificator cu Higrometru Summer Infant


contine si higrometru, pentru masurarea valorii umiditatii si a temperaturii astfel... calitatea aerului prin emanarea vaporilor. - Este conceput, in mod special, pentru... a aparatului.   ... »

Pret: 239 RON
Buyer Member 5 ani
Galati
207 produse / 9 pagini
25 produse pe pagina.

"aparate de masurat umiditatea aerului" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea