Inscrie firma »

aparate masurat umiditate lemn - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre aparate masurat umiditate lemn
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Aparat de masurat umiditatea

Aparat de masurat umiditatea lemnului Einhell 4501620


Aparat de masurat umiditatea lemnului Einhell  4501620Aparat de masurat... umiditate lemn12 unitati pe displayPentru masurarea uminitatii in lemn, ipsos, mortar ... »

Pret: 64.46 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Lh-b50 - aparat pentru masurarea

LH-B50 - Aparat pentru masurarea umiditatii din lemn 4 Pins Digital LCD Wood


Descriere Acest aparat de masura a umiditatii poate detecta compozitia de apa.... Are o gama larga de masurare de la 5% pana la 40% nivelul de umiditate. Acesta are 4... sonde ascutite din otel si este unul dintre cele mai bune aparate de masurare ... »

Pret: 99 RON
Buyer Member 8 ani
Buzau
 Aparat masurat umiditatea merlin

Aparat masurat umiditatea Merlin


de model, aparatele au adancimi de masurare intre 1,6 si 40 mm. Fiecare umidometru... din Austria. Umidometre pot fi folosite pentru lemn, tocatura, rumegus. In functie ... »

Pret: 275 EUR
Oferit de:CRAVCITECH SRL
Light Member 10 ani
Brasov
 Umidometru cherestea gann bl ht70

Umidometru cherestea Gann BL HT70


Domeniul de masurare: 4 pana la 70% umiditate a lemnului, cu afisaj digital LCD... si corector pentru tipul lemnului in 7 trepte. Masurare de precizie al cherestelei (cu... automata a temperaturii lemnului - Salvare ultimele 10 valori masurate - Salvare ... »

Pret: 510 EUR
Oferit de:CRAVCITECH SRL
Light Member 10 ani
Brasov
 Aparat de masurat umiditatea

Aparat de masurat umiditatea Einhell, Moisture Meter, 4501620


Einhell aparat masurat umiditatea in lemn, Moisture Meter, 4501620This portable ... »

Pret: 64.43 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Set aparate masurare umiditate pentru santier

Set aparate masurare umiditate pentru santier MO280-KW EXTECH


de masura umiditate lemn: 6 - 44 %acuratete umiditate lemn: ±1%domeniu masura...kit cu instrumente pentru masurarea umiditatii materialelor de constructii... de secundeacuratete ridicata de 2%, citire umiditatedomeniu masura umiditate relativa: 10 - 90 ... »

Pret: 2134.59 RON
Buyer Member 9 ani
Brasov
 Aparate de masura

Aparate de masura


- aparate de masura a umiditatii suprafetelor, a temperaturii acestora si a punctului...Aparate de masura ELEKTRO PHYSIK - lere pentru masurare strat... umed de vopsea - aparate de masura grosime strat vopsea si galvanizari ... »
Oferit de:SC ANTICOR SRL
Buyer Member 10 ani
Cluj
 G725 aparat digital pentru masurarea

G725 Aparat digital pentru masurarea umiditatii - Display LCD, Gama de masurare


Aparatul digital pentru masurarea umiditatii este cea mai usoara cale... sunt plasati pe suprafata unui obiect, detectorului de umiditate va masura... continutul de umiditate de la 5 la 40 % intr-o serie de obiecte din lemn, bambus, bumbac ... »

Pret: 79 RON
Buyer Member 8 ani
Buzau
 Set profesional masurare umiditate in materiale

Set profesional masurare umiditate in materiale Trotec T3000


trebuie se poata masura umiditatea in perete, podea sau din lemn.Masoara:Umiditatea... masurarea umiditatii lemnului la cherestea sau placi lemnoase (de ex. placi aglomerate...Set profesional masurare umiditate in materiale compus din masuratorul ... »

Pret: 2899 RON
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Set profesional masurare umiditate trotec t3000

Set profesional masurare umiditate Trotec T3000


poata masura umiditatea in perete, podea sau din lemn.Masoara:Umiditatea relativa...Set profesional masurare umiditate compus din masuratorul universal T3000... si temperatura aeruluiTemperatura suprafeteiUmiditatea lemnului si a constructiilor ... »

Pret: 3599 RON
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Lh-b50 - aparat pentru masurarea

LH-B50 - Aparat pentru masurarea umiditatii 4 Pins Digital LCD Wood Moisture


Descriere Acest aparat de masura a umiditatii poate detecta compozitia de apa....  Are o gama larga de masurare de la 5% pana la 40% nivelul de umiditate. Acesta... are 4 sonde ascutite din otel si este unul dintre cele mai bune aparate de masurare ... »

Pret: 89 RON
Buyer Member 8 ani
Buzau
 Umidometru lemn gann bl h40

Umidometru lemn Gann BL H40


Domeniul de masurare: 4 pana la 40% umiditate a lemnului, cu afisaj digital LCD... si corector pentru tipul lemnului in 7 trepte. Masurare de precizie al cherestelei (cu.... - Compensare automata a temperaturii lemnului - Salvare ultimele 5 valori masurate ... »

Pret: 390 EUR
Oferit de:CRAVCITECH SRL
Light Member 10 ani
Brasov
 Set aparate de masura pentru

Set aparate de masura pentru inspectarea locuintelor MO280-KH2 EXTECH


, masurarea umiditatii in diferite tipuri de lemnTermometru impermeabil cu senzor tija... umiditatea masurata in domeniul 0 - 99 %RHpentru masurarea umiditatii se pot selecta 10... masurare: 20 mmdomeniu de masura umiditate relativa: 0 - 60% RHdomeniu de masura ... »

Pret: 1193.06 RON
Buyer Member 9 ani
Brasov
 Masurator multifunctional profesional trotec t3000

Masurator multifunctional profesional Trotec T3000


trebuie se poata masura umiditatea in perete, podea sau din lemn.Aparatul... multifunctional profesional poate masura:Umiditatea relativa si temperatura aerului...Temperatura suprafeteiUmiditatea lemnului si a constructiilorAfisaj grafic al distributiei umiditatii ... »

Pret: 2599 RON
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Termobalanta ir 35 ck20.1

Termobalanta IR 35 CK20.1


Descriere generala: Potrivita pentru analiza umiditatii din substante organice... de constructii, lemn sau hartie). Poate fi utilizata in domenii cum ar fi: chimie, industria...: radiator cu infrarosu Interfata RS 232 Afisaj: % umiditate, % masa uscata, ATRO ° ... »
Oferit de:Global Step
Silver Member 12 ani
Bucuresti
 Sursa neintreruptibila ups 850va pentru cazane pe

Sursa neintreruptibila UPS 850VA pentru cazane pe lemne


, si la un acumulator auto de 12Vx40-120Ah.Principiul de functionare:cat timp aparatul primeste... de pe acumulator UPS-ul emite un beep la 3 sec. pe masura ce scade capacitatea acumulatorului... ca acumulatorul e gol! Aparatul e protejat prin sigurante fuzibile pentru scurtcircuit ... »

Pret: 610 RON
Buyer Member 7 ani
Bihor
 Umidometru cu electrozi de contact pentru lemn 6 - 44

Umidometru cu electrozi de contact pentru lemn 6 - 44 % si materiale


:domeniul de masurare a umiditatii pentru lemn: 6 - 44 %acuratete: ± 1%domeniu de masurare...aparat portabil cu baterii, ideal pentru masuratori direct pe terenprincipiul... de masurare este bazat pe valoarea rezistentei electriceaparatul masoara umiditatea ... »

Pret: 492.39 RON
Buyer Member 9 ani
Brasov
 Constructii case  structuri de lemn

Constructii case structuri de lemn


structura de rezistenta din lemn. Stilul lor constructiv imbina solutii simple... din lemn masiv. Alegerea acestui stil constructiv in SUA si Canada se bazeaza.... Umiditate interioara optima. Preturi avantajoase. Timp de executie foarte redus ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Umidometru pentru lemn trotec bm12

Umidometru pentru lemn Trotec BM12


Masurati in cateva secunde umiditatea in lemn si constructii. Electrozii... seta BM12 fie pe masurarea umiditatii in lemn la cherestea si lemn de foc... daca nu e utilizat, dupa ca. 2 minute.Pentru masurarea umiditatii din lemn ... »

Pret: 69 RON
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Umidometru pentru lemn trotec bm21

Umidometru pentru lemn Trotec BM21


Pentru masurarea umiditatii din lemn, in aparat se afla o curba de calibrare... de la functiunea de masurare a umiditatii in lemn, la masurarea umiditatii in materiale... umiditatii in lemn si materiale de constructie, cu un singur aparatScala dubla, pentru ... »

Pret: 299 RON
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Umidometru pentru lemn trotec bm22

Umidometru pentru lemn Trotec BM22


de constructie.Pentru masurarea umiditatii din lemn, in aparat se afla o curba de calibrare... de la functiunea de masurare a umiditatii in lemn, la masurarea umiditatii in materiale....Avantaje practice:Concept, design, productie: 100% TrotecMasurarea umiditatii in lemn ... »

Pret: 199 RON
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Umidometru pentru lemn trotec bm18

Umidometru pentru lemn Trotec BM18


reglarile, precum si alegerea intre modul de masurare a umiditatii in lemn... umiditatii din lemn, in aparat se afla o curba de calibrare, care corespunde sorturilor... in lemn nu sunt necesare reglari suplimentare.Masurarea umiditatii in lemn ... »

Pret: 99 RON
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Umidometru materiale 4310 control company

Umidometru materiale 4310 Control Company


Aparatul masoara umiditatea diverselor materiale, inclusiv lemn..., produse din lemn si hartie. Memoria aparatului contine noua grupe de materiale, ca de exemplu... stabili masuratori de referinta. Dupa programare, aparatul va afisa direct valoarea ... »

Pret: 392 USD
Oferit de:ECHIPOT SRL
Buyer Member 11 ani
Bihor
 Umidometru pentru rumegus pce-wt1n

Umidometru pentru rumegus PCE-WT1N


de cherestea, placi din rumegus,brichete din lemn etc. E usor de masurat si foarte ieftin... pe poza). Rumeguº, pelete de lemn 8 ...30% Paie, fan: 8...25% Umiditate rezoluþie 0...Umidometru pentru rumegus, aparat profesional utilizat in fabricile ... »

Pret: 2352.9 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Umidometru pentru rumegus pce-wt1

Umidometru pentru rumegus PCE-WT1


de cherestea, placi din rumegus,brichete din lemn etc. E usor de masurat si foarte ieftin...Umidometru pentru rumegus, aparat profesional utilizat in fabricile... si se apasa pe buton. Se va afisa automat umiditatea absoluta asa ca in poza ( click ... »

Pret: 1926.51 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 12 ani
Iasi
48 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

Folositi cautarea