Inscrie firma »

aparate de masura apa potabila - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre aparate de masura apa potabila
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Aparat masurare fluoruri

APARAT MASURARE FLUORURI


-INGEN LABORATORY, ofera APARAT MASURARE FLUORURI intr-un catalog complex... fluoruri in apa potabila pentru a mentine o concentratie de aproximativ 1,0 mg... cunoscute pentru efectul lor benefic asupra dintilor - Furnizorii de apa, adesea adauga ... »
Buyer Member 8 ani
Timis
 Aparat masurare claritate apa /

Aparat masurare claritate apa / Turbidimetru portabil TB400 EXTECH


in suspensie in apa potabila, lichidele alimentare (sucuri, bauturi alcoolice etc... afisate (HOLD), masurare valoare minima sau maxima, inregistrare pentru vizualizare... de calibrare (valori fixe de 0 NTU si 100 NTU), solutie de spalare (apa distilata), laveta ... »

Pret: 3460.31 RON
Bronze Member 6 ani
Brasov
Comanda acum
 Aparat determinare oxigen dizolvat

APARAT DETERMINARE OXIGEN DIZOLVAT


, temperaturi scazute, praf) - Aparatul a fost proiectat pentru masuratori de oxigen... dizolvat si temperatura in apa potabila, apa reziduala sau apa din bazinele...-INGEN LABORATORY, ofera APARAT DETERMINARE OXIGEN DIZOLVAT intr-un catalog ... »
Buyer Member 8 ani
Timis
 Instalatie de clorinare

Instalatie de clorinare


Instalatii de dozare de hipoclorit de sodiu pentru conducte de apa potabila, pentru... Milton Roy 2 Debitmertu cu semnal de iesire 3 Aparat de masura si control 4 Sonda... proportionl cu consumul de apa Confectionare robusta cu manipulare simpla ... »
Gold Member 8 ani
Harghita
 Grupuri de pompare

Grupuri de pompare


de supape de siguranta, supape de retinere, aparate de masurat presiune, vas...Grup de pompare apa curata DP-PUMPS HYDRO-UNIT este o statie de intensificare... a presiunii apei potabile programabil in functie de diferite pretentii. Aceste unitati ... »
Gold Member 8 ani
Harghita
 Oxigenometru portabil  pentru aplicatii de teren

Oxigenometru portabil pentru aplicatii de teren


masuratori de oxigen dizolvat si temperatura in apa potabila, apa reziduala sau apa... si functie de compensare termica automata (ATC). Aparatul a fost proiectat pentru... din bazinele crescatoriilor de pesti. Masuratorile de oxigen dizolvat pot fi afisate ... »
Silver Member 10 ani
Iasi
 Tds-metru pentru controlul calitatii si puritatii apei, total

TDS-metru pentru controlul calitatii si puritatii apei, Total Dissolved Solids


, cu precadere in apa definita ca potabila. Surse primare ale solidelor dizolvate in apa... din apa pot aparea dizolvate (TDS) si in suspensie (TSS a... ca valoarea TDS de 50 ppm indica o apa cu calitati de potabilitate. Aceasta limita a fost ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Bronze Member 7 ani
Bucuresti
 De ce sisteme de dedurizare?

De ce sisteme de dedurizare?


;Duritatea" este data de continutul de calciu si magneziu din apa Dvs. si unitatea de masura... certificat ISO 9001, NSF (pentru apa potabila) si are marca CE. Este ambalat individual... De ce un aparat pentru dedurizarea apei? Mai mult ca sigur ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Ph-mv-orp-temp metru hi991003, hanna instruments

pH-mV-ORP-TEMP metru HI991003, Hanna Instruments


Aparat de masura multifunctional , masoara 4 parametri Fata de alte modele..., apa din piscine si in procesul de igienizare a apelor potabile.  HI991003 se ... »

Pret: 2050.84 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Sitemul de instalatii pipe in pipe-israel

Sitemul de instalatii Pipe in Pipe-ISRAEL


utilizate pentru echiparea instalatiilor cu apa potabila, rece si calda, de incalzire... este, practic, exclusa Deformare mica Imposibilitatea aparitiei depunerilor.... Durabilitate excelenta in medii corozive dure: - industriale - canalizare - apa marina ... »
Oferit de:SC El-Mont Grup
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Modifilan 90 capsule w&w alscard

Modifilan 90 capsule W&W Alscard


radioactive, ele pot aparea in timp si peste 10 – 20 ani. Persoanele care absorb... conditii este imperativ sa luam masuri suplimentare de protectie si profilaxie..., iar de aici impreuna cu aerul contaminat ihalat sau impreuna alimentelor si apa ... »

Pret: 35.8 RON
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 
11 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"aparate de masura apa potabila" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea