Inscrie firma »

ace pentru aparate glicemie - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre ace pentru aparate glicemie
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Aparat de masurare a glicemiei gl42

Aparat de masurare a glicemiei GL42


Descriere: Aparat de masurare a glicemiei - Easy to use Display XXL Benzi... al diabetului Testat clinic Set de start : aparat de masurare, dispozitiv pentru intepare... : 480 ( data, ora ) Valoarea medie a glicemiei pentru : 7, 14, 30 sau 90 de zile ... »

Pret: 162 RON
Oferit de:M3 Digital SRL
Light Member 3 ani
Satu Mare
 Aparat pentru masurarea glicemiei,

Aparat pentru masurarea glicemiei, BIOPTIK EasyMate


celelalte accesorii necesare determinarii glicemiei: pistol de prelevare, teste, ace... in zaharuri, masurarea glicemiei fiind o necesitate in urmarirea evolutiei bolii.... Determinarea glicemiei se poate face simplu, precis si usor cu glucometrul EasyMate, care ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
Aparat pentru masurare glicemie
Tip produs: aparat masurare glicemie - glucometru easytouch g - sanatate EasyTouch G - este un aparat special conceput pentru masurarea glicemiei, ideal... contine: - aparatul pentru masura - stiloul pentru intepatura - 25 ace de unica... folosinta - 10 teste ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 119
Comanda acum »
 Aparat glicemie si colesterol easytouch gc

Aparat glicemie si colesterol EasyTouch GC


EasyTouch GC este un aparat special conceput pentru masurarea glicemiei... intepatura - 10 ace de unica folosinta - 10 teste pentru glicemie - 2 teste pentru... de sange. Cutia aparatului contine: - aparatul pentru masura - stiloul pentru ... »

Pret: 189 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Aparat glicemie colesterol si hemoglobina easytouch

Aparat glicemie colesterol si hemoglobina EasyTouch GCH


Aparat pentru masurarea glicemiei, a colesterolului si a hemoglobinei. Afisaj... intepatura - 25 ace de unica folosinta - 10 teste pt glicemie, 2 teste pentru colesterol... - colesterol: 150sec Pachetul contine: - aparatul pentru masura - stiloul pentru ... »

Pret: 229 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Easytouch gc aparat de masurat

EasyTouch GC aparat de masurat glicemie si colesterol


un aparat special conceput pentru masurarea glicemiei si a colesterolului, ideal pentru... buc. ace de unica folosinta- 10 buc. teste pt glicemie- 2 buc. teste pentru...EasyTouch GC aparat de masurat glicemie si colesterol -EasyTouch GC este ... »

Pret: 199 RON
Gold Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Aparat de masurat glicemia si

Aparat de masurat Glicemia si Hemoglobina EasyTouch GHb


EasyTouch GHb - este un aparat special conceput pentru masurarea glicemiei... de sange.Timp de raspuns la masurare:- glicemie: 10sec- hemoglobina: 6sec Aparatul Easy... singur glicemia si colesterolul- este un aparat modern, digital, iti ofera rezultatul ... »

Pret: 155 RON
Gold Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Aparat pentru masurarea glicemiei si

Aparat pentru masurarea glicemiei si colesterolului, BIOPTIK EasyTouch


bogate in zaharuri, masurarea glicemiei fiind o necesitate in urmarirea evolutiei... bolii. Masurarea parametrilor colesterol si glicemie se poate face simplu, precis... si usor cu aparatul EasyTouch, un produs de ultima generatie, dezvoltat de divizia ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Aparat pentru masurarea glicemiei,

Aparat pentru masurarea glicemiei, colesterolului si ureei BIOPTIK EasyTouch


, colesterol si glicemie se poate face simplu, precis si usor cu aparatul Easy... determinarii glicemiei si colesterolului: pistol de prelevare, teste, ace sterile, proba..., una dintre cele mai importante companii de cercetari medicale din TAIWAN. Aparatul ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Aparat pentru masurarea glicemiei,

Aparat pentru masurarea glicemiei, colesterolului si hemoglobinei BIOPTIK EasyTouch


hemoglobina, colesterol si glicemie se poate face simplu, precis si usor cu aparatul Easy... determinarii glicemiei colesterolului si hemoglobinei: pistol de prelevare, teste, ace..., una dintre cele mai importante companii de cercetari medicale din TAIWAN. Aparatul ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Multifunctional pentru testarea

Multifunctional pentru testarea glicemiei, acidului uric si colesterolului


; NU contine ace, si nici teste pentru glicemie, acid uric si colesterol. Timpi... cu un singur aparat in mai putin de 40 de secunde; volum mic al esantionului de testat ... »

Pret: 250 RON
Buyer Member 6 ani
Bacau
Aparat pentru masurare glicemie si colesterol
Tip produs: aparat glicemie colesterol - glucometru easytouch gc - aparatura medicala EasyTouch GC - este un aparat special conceput pentru masurarea glicemiei... intepatura - 25 ace de unica folosinta - 10 teste pentru glicemie - 2 teste pentru... de sange. Cutia ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 214
Comanda acum »
 Set 25 ace pentru glucometre

Set 25 ace pentru glucometre


Set 25 de ace pentru aparate ce masoara glicemia si colesterolul modelele...Smart, GlucoSmartPlus, Betacheck G5, eBsensor. Pachetul contine: 25 de ace. ... »

Pret: 8 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Aparat glicemie colesterol si acid uric easytouch gcu

Aparat glicemie colesterol si acid uric EasyTouch GCU


Aparat pentru masurarea glicemiei, a colesterolului si a acidului uric... uric: 20sec - colesterol: 150sec Cutia aparatului contine: - aparatul pentru... masura - stiloul pentru intepatura - 25buc ace de unica folosinta - 10 buc teste ... »

Pret: 229 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Easy touch gch-aparat masura

Easy Touch GCH-aparat masura glicemie,colesterol,hemoglobina


EasyTouch GCH - Aparat pentru masurarea glicemiei, a colesterolului...:- aparatul pentru masura- stiloul pentru intepatura- 25 buc ace de unica folosinta- 10...: 6 sec- colesterol: 150 sec EasyTouch GCH este un aparat de masurat glicemie ... »

Pret: 249 RON
Gold Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Aparat masurat glicemie, colesterol,

Aparat masurat glicemie, colesterol, acid uric EasyTouch GCU


Touch GCU - este un aparat special conceput pentru masurarea glicemiei, colesterolului...EasyTouch GC - aparat de masurat glicemia, colesterolul si acidul uric... doresti, iti poti masura singur glicemia si colesterolul- este un aparat modern ... »

Pret: 249 RON
Gold Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Testere glicemie, glucometru cadou

Testere glicemie, glucometru CADOU


: Varianta (A), (B, (C) (A) Oferta UNICA IN ROMANIA pentru SPITALE, Policlinici... singura data. 0,84 lei / 1 test glicemic. Glucometru foarte performant, Dia...(2x25)= 42 lei (cu TVA inclus) 2. Oferta noastra pentru sfarsitul anului ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Aparat de masurat glicemia easytouch

Aparat de masurat glicemia EasyTouch G


: - aparatul pentru masura EasyTouch G- stiloul pentru intepatura- 10 buc. ace de unica...Aparat de masurat glicemia EasyTouch G -Glucometru EasyTouch G - este un aparat... special conceput pentru masurarea glicemiei, ideal pentru a-ti monitoriza sanatatea ... »

Pret: 105 RON
Gold Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Glucometru si trusa de masurare glicemie gm 100

Glucometru si trusa de masurare glicemie GM 100 Bionime


conceput pentru masurarea glicemiei, ideal pentru a-ti monitoriza sanatatea. Usor... masurari cu data si ora cu posibilitatea calcularii mediei glicemiei pentru 7,14, 30..., dispozitiv suplimentar intepare. Glucometrul GM 100 Bionime, este un aparat special ... »

Pret: 94 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Teste glicemie accu chek performa

TESTE GLICEMIE ACCU CHEK PERFORMA


vizuala iti ofera o acoperire pentru valorile glicemiei tale. Compara culoarea... o bandeleta din flacon, asigura-te ca il inchizi imediat dupa aceea pentru... fac parte din sistemul conceput pentru persoanele ce doresc un mod de lucru rapid ... »

Pret: 139 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Teste glicemie accu chek active

TESTE GLICEMIE ACCU CHEK ACTIVE


ca il inchizi imediat dupa aceea pentru a pastra calitatea acestora. Redozarea....,Elvetia DETERMINAREA GLICEMIEI : Masurarea. Dupa inserarea bandeletei in fanta pentru teste... Accu-Chek Active. Impreuna reprezinta un sistem de testare conceput pentru ... »

Pret: 69 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Teste glicemie accu chek go

TESTE GLICEMIE ACCU CHEK GO


Optiunea de verificare vizuala iti ofera o acoperire pentru valorile glicemiei tale... dupa aceea pentru a pastra calitatea benzilor. DESCRIEREA PRODUSULUI...este glicemie Accu Chek Go Toate glucometrele din familia Accu-Chek folosesc ... »

Pret: 69 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Glucometru digital glucosmart plus

Glucometru digital GlucoSmart Plus


Este o metoda inovativa in masurarea glicemiei! Are benzi de testare usor... de folosit, cu un capilar de absortie pe lateral, pentru evitarea contaminarii cu sange... de starea pacientului in momentul testarii. Afiseaza valoarea medie a glicemiei ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Glucometru digital glucosmart

Glucometru digital GlucoSmart


Este o metoda usoara de masurare a glicemiei, in doar doi pasi. Usor... si compact, acest glucometru foloseste ultimele tehnologii pentru a masura cu o mare..., pentru a evita contaminarea cu sange. Rezultatele sunt afisate in mg/dl sau mmol ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
Aparat de masurat glicemia si colesterolul EasyTouch GC
Tip produs: glucometru aparat de glicemie - aparat glicemie si colesterol - masurare pentru intepatura - 10 buc. ace de unica folosinta - 10 buc. teste pt glicemie - 2...Descriere: EasyTouch GC - este un aparat special conceput pentru masurarea... glicemiei si a colesterolului, ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 199
Comanda acum »
132 produse / 6 pagini
25 produse pe pagina.

"ace pentru aparate glicemie" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea