Inscrie firma »

testere aparat masurat glicemia - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre testere aparat masurat glicemia
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Teste de glicemie glucosmart

Teste de glicemie GlucoSmart


50 de teste de glicemie compatibile cu aparatul GlucoSmart (AGM2100). Pachetul... contine 2 flacoane a cite 25 de teste fiecare. ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Teste glicemie optium xceed-

TESTE GLICEMIE OPTIUM XCEED-


Metoda electrochimica de masurare-cea mai moderna si sensibila metoda... . Noile teste nu mai necesita calibrare la schimbarea cutiei. Noul tip de teste... Free Style se pot utiliza pentru toate tipurile de aparate optium Puteti comanda ... »

Pret: 65 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Aparat de masurare a

Aparat de masurare a glicemiei GL42


Descriere: Aparat de masurare a glicemiei - Easy to use Display XXL Benzi... de test late Verificarea cantitatii de sange : masurare numai in cazul unei probe... al diabetului Testat clinic Set de start : aparat de masurare, dispozitiv pentru intepare ... »

Pret: 162 RON
Oferit de:M3 Digital SRL
Light Member 3 ani
Satu Mare
 Teste glicemie accutrend glucose

Teste glicemie Accutrend Glucose


Teste pentru determinarea glicemiei Sistemul de analiza Accutrend Plus este... - glucoza - acid lactic din singele capilar. Testele strip folosite pentru determinarea... de aproximativ 15 ani permitind obtinerea de rezultate exacte legate de paramentrii masurati ... »

Pret: 119 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Prima teste glicemie

PRIMA Teste Glicemie


masurate se afiseaza pe ecran. Dupa ce indepartati testul, aparatul se inchide automat....PRIMA Teste Glicemie Mod ambalare:50 buc/set Cantitate pe bax: 24... set Utilizarea Teste Glicemie Introduceti un test de glicemie ... »

Pret: 49.47 RON
Buyer Member 2 ani
Giurgiu
Aparat pentru masurare glicemie
Tip produs: aparat masurare glicemie - glucometru easytouch g - sanatate EasyTouch G - este un aparat special conceput pentru masurarea glicemiei, ideal... contine: - aparatul pentru masura - stiloul pentru intepatura - 25 ace de unica... folosinta - 10 teste pentru ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 119
Comanda acum »
 Teste de glicemie glucosmart plus

Teste de glicemie GlucoSmart Plus


50 de teste de glicemie compatibile cu aparatul GlucoSmart Plus (AGM2200...). Pachetul contine 2 flacoane a cite 25 de teste fiecare. ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Aparat pentru masurarea glicemiei,

Aparat pentru masurarea glicemiei, BIOPTIK EasyMate


in zaharuri, masurarea glicemiei fiind o necesitate in urmarirea evolutiei bolii... celelalte accesorii necesare determinarii glicemiei: pistol de prelevare, teste, ace.... Determinarea glicemiei se poate face simplu, precis si usor cu glucometrul EasyMate, care ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Benecheck duo: testare colesterol si

BENECHECK DUO: testare COLESTEROL SI GLICEMIE


tehnologie electrochimica de masurare rapida si precisa; 2 teste diferite...; NU contine teste pentru glicemie si colesterol.... cu un singur aparat in mai putin de 40 de secunde; volum mic al esantionului de testat ... »

Pret: 160 RON
Buyer Member 6 ani
Bacau
 Easytouch gc aparat de masurat

EasyTouch GC aparat de masurat glicemie si colesterol


EasyTouch GC aparat de masurat glicemie si colesterol -EasyTouch GC este... un aparat special conceput pentru masurarea glicemiei si a colesterolului, ideal pentru...-3 analize). EasyTouch GC aparatul de masurat glicemia si colesterolul, 2 in 1, este ... »

Pret: 199 RON
Gold Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Aparat de masurat glicemia si

Aparat de masurat Glicemia si Hemoglobina EasyTouch GHb


EasyTouch GHb - este un aparat special conceput pentru masurarea glicemiei... de sange.Timp de raspuns la masurare:- glicemie: 10sec- hemoglobina: 6sec Aparatul Easy... din 2-3 analize). EasyTouch GH aparatul de masurat glicemie si hemoglobina 2 in 1 ... »

Pret: 155 RON
Gold Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Testere glicemie, glucometru cadou

Testere glicemie, glucometru CADOU


singura data. 0,84 lei / 1 test glicemic. Glucometru foarte performant, Dia... glicemic. * 1 cutie testere = 2x25 = 50 Testere (vezi imaginea atasata) 2... 1,20 lei / 1 test glicemic. Retineti: CALITATEA face DIFERENTA ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Multifunctional pentru testarea glicemiei, acidului

Multifunctional pentru testarea glicemiei, acidului uric si colesterolului


tehnologie electrochimica de masurare rapida si precisa; 3 teste diferite...; NU contine ace, si nici teste pentru glicemie, acid uric si colesterol. Timpi... cu un singur aparat in mai putin de 40 de secunde; volum mic al esantionului de testat ... »

Pret: 250 RON
Buyer Member 6 ani
Bacau
Aparat pentru masurare glicemie si colesterol
Tip produs: aparat glicemie colesterol - glucometru easytouch gc - aparatura medicala EasyTouch GC - este un aparat special conceput pentru masurarea glicemiei... de sange. Cutia aparatului contine: - aparatul pentru masura - stiloul pentru... intepatura - 25 ace de unica folosinta - 10 ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 214
Comanda acum »
 Aparat pentru masurarea glicemiei,

Aparat pentru masurarea glicemiei, colesterolului si ureei BIOPTIK EasyTouch


, colesterol si glicemie se poate face simplu, precis si usor cu aparatul Easy... determinarii glicemiei si colesterolului: pistol de prelevare, teste, ace sterile, proba... de etalonare. Optional, se pot cumpara separat teste suplimentare : TESTE glicemie ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Aparat pentru masurarea glicemiei si

Aparat pentru masurarea glicemiei si colesterolului, BIOPTIK EasyTouch


bogate in zaharuri, masurarea glicemiei fiind o necesitate in urmarirea evolutiei... bolii. Masurarea parametrilor colesterol si glicemie se poate face simplu, precis... teste suplimentare : TESTE glicemie compatibile TESTE colesterol compatibile ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Teste glicemie accu chek performa

TESTE GLICEMIE ACCU CHEK PERFORMA


de bandelete. Simbolul bandeletei si al picaturii de sange ( ) apare pe ecran. Masurarea... vizuala iti ofera o acoperire pentru valorile glicemiei tale. Compara culoarea... cu 50 teste strip pentru Glucometru ACCU CHEK PERFORMA 1 cip control Instructiuni ... »

Pret: 139 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Teste glicemie accu chek go

TESTE GLICEMIE ACCU CHEK GO


Producator : Roche Diagnostics Ltd.,Elvetia DETERMINAREA GLICEMIEI : Masurarea...este glicemie Accu Chek Go Toate glucometrele din familia Accu-Chek folosesc... Optiunea de verificare vizuala iti ofera o acoperire pentru valorile glicemiei tale ... »

Pret: 69 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Teste glicemie accu chek active

TESTE GLICEMIE ACCU CHEK ACTIVE


.,Elvetia DETERMINAREA GLICEMIEI : Masurarea. Dupa inserarea bandeletei in fanta pentru teste...Toate glucometrele din familia Accu-Chek Active folosesc benzile de testare... Accu-Chek Active. Impreuna reprezinta un sistem de testare conceput pentru ... »

Pret: 69 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Aparat pentru masurarea glicemiei,

Aparat pentru masurarea glicemiei, colesterolului si hemoglobinei BIOPTIK EasyTouch


hemoglobina, colesterol si glicemie se poate face simplu, precis si usor cu aparatul Easy... determinarii glicemiei colesterolului si hemoglobinei: pistol de prelevare, teste, ace... : TESTE glicemie compatibile TESTE colesterol compatibile TESTE hemoglobina ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Teste glicemie (cutie 25 buc.) pentru

Teste glicemie (cutie 25 buc.) pentru aparat BIOPTIK (test testere strip


. ATENTIE! Aceste teste se utilizeaza impreuna cu: Aparat pentru masurarea glicemiei... BIOPTIK EasyMate sau Aparat pentru masurarea glicemiei si colesterolului BIOPTIK ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Aparat de masurat glicemia easytouch

Aparat de masurat glicemia EasyTouch G


Aparat de masurat glicemia EasyTouch G -Glucometru EasyTouch G - este un aparat... aparatului se amortizeaza practic din 2-3 analize. Aparatul de masurat glicemia Easy...Touch G aparatul de masurat glicemia (glucometru) este avizat si certificat CE, avizat ... »

Pret: 105 RON
Gold Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Glucometru si trusa de masurare glicemie gm 100

Glucometru si trusa de masurare glicemie GM 100 Bionime


conceput pentru masurarea glicemiei, ideal pentru a-ti monitoriza sanatatea. Usor... Glucometru si trusa de masurare rapida a concentratiei de glucoza in sangele... uman GM 100 Bionime, flacon 10 teste, plic 10 lancete, dispozitiv intepare ... »

Pret: 94 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Easy touch gch-aparat masura

Easy Touch GCH-aparat masura glicemie,colesterol,hemoglobina


EasyTouch GCH - Aparat pentru masurarea glicemiei, a colesterolului... si aplicata apoi pe bandeleta de test. -Glicemie: - Interval de masurare 200 ~ 600mg/dL (1...: 6 sec- colesterol: 150 sec EasyTouch GCH este un aparat de masurat glicemie ... »

Pret: 249 RON
Gold Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Aparat masurat glicemie, colesterol, acid uric

Aparat masurat glicemie, colesterol, acid uric EasyTouch GCU


EasyTouch GC - aparat de masurat glicemia, colesterolul si acidul uric...Touch GCU - este un aparat special conceput pentru masurarea glicemiei, colesterolului... doresti, iti poti masura singur glicemia si colesterolul- este un aparat modern ... »

Pret: 249 RON
Gold Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
121 produse / 5 pagini
25 produse pe pagina.

"testere aparat masurat glicemia" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea