Inscrie firma »

testere aparat masurat glicemia - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre testere aparat masurat glicemia
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Teste glicemie optium xceed-

TESTE GLICEMIE OPTIUM XCEED-


Metoda electrochimica de masurare-cea mai moderna si sensibila metoda . Noile... teste nu mai necesita calibrare la schimbarea cutiei. Noul tip de teste Free... Style se pot utiliza pentru toate tipurile de aparate optium Puteti comanda online ... »

Pret: 65 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Aparat de masurare a

Aparat de masurare a glicemiei GL42


Descriere: Aparat de masurare a glicemiei - Easy to use Display XXL Benzi... de test late Verificarea cantitatii de sange : masurare numai in cazul unei probe... al diabetului Testat clinic Set de start : aparat de masurare, dispozitiv pentru intepare ... »

Pret: 162 RON
Oferit de:M3 Digital SRL
Bronze Member 3 ani
Satu Mare
Comanda acum
 Teste glicemie accutrend glucose

Teste glicemie Accutrend Glucose


Teste pentru determinarea glicemiei Sistemul de analiza Accutrend Plus este... - glucoza - acid lactic din singele capilar. Testele strip folosite pentru determinarea... de aproximativ 15 ani permitind obtinerea de rezultate exacte legate de paramentrii masurati ... »

Pret: 119 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Prima teste glicemie

PRIMA Teste Glicemie


masurate se afiseaza pe ecran. Dupa ce indepartati testul, aparatul se inchide automat....PRIMA Teste Glicemie Mod ambalare:50 buc/set Cantitate pe bax: 24... set Utilizarea Teste Glicemie Introduceti un test de glicemie ... »

Pret: 49.47 RON
Buyer Member 2 ani
Giurgiu
 Aparat pentru masurarea glicemiei,

Aparat pentru masurarea glicemiei, BIOPTIK EasyMate


in zaharuri, masurarea glicemiei fiind o necesitate in urmarirea evolutiei bolii... celelalte accesorii necesare determinarii glicemiei: pistol de prelevare, teste, ace.... Determinarea glicemiei se poate face simplu, precis si usor cu glucometrul EasyMate, care ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Benecheck duo: testare colesterol si

BENECHECK DUO: testare COLESTEROL SI GLICEMIE


tehnologie electrochimica de masurare rapida si precisa; 2 teste diferite... contine teste pentru glicemie si colesterol.... cu un singur aparat in mai putin de 40 de secunde; volum mic al esantionului de testat; NU ... »

Pret: 160 RON
Buyer Member 6 ani
Bacau
 Easytouch gc aparat de masurat

EasyTouch GC aparat de masurat glicemie si colesterol


EasyTouch GC aparat de masurat glicemie si colesterol -EasyTouch GC este... un aparat special conceput pentru masurarea glicemiei si a colesterolului, ideal pentru...-3 analize). EasyTouch GC aparatul de masurat glicemia si colesterolul, 2 in 1, este ... »

Pret: 199 RON
Gold Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Aparat de masurat glicemia si

Aparat de masurat Glicemia si Hemoglobina EasyTouch GHb


EasyTouch GHb - este un aparat special conceput pentru masurarea glicemiei... de sange.Timp de raspuns la masurare:- glicemie: 10sec- hemoglobina: 6sec Aparatul Easy... din 2-3 analize). EasyTouch GH aparatul de masurat glicemie si hemoglobina 2 in 1 ... »

Pret: 179 RON
Gold Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Multifunctional pentru testarea glicemiei, acidului

Multifunctional pentru testarea glicemiei, acidului uric si colesterolului


contine ace, si nici teste pentru glicemie, acid uric si colesterol. Timpi de masurare...tehnologie electrochimica de masurare rapida si precisa; 3 teste diferite... cu un singur aparat in mai putin de 40 de secunde; volum mic al esantionului de testat; NU ... »

Pret: 250 RON
Buyer Member 6 ani
Bacau
 Aparat pentru masurarea glicemiei,

Aparat pentru masurarea glicemiei, colesterolului si ureei BIOPTIK EasyTouch


, colesterol si glicemie se poate face simplu, precis si usor cu aparatul Easy... determinarii glicemiei si colesterolului: pistol de prelevare, teste, ace sterile, proba... de etalonare. Optional, se pot cumpara separat teste suplimentare : TESTE glicemie ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Aparat pentru masurarea glicemiei si

Aparat pentru masurarea glicemiei si colesterolului, BIOPTIK EasyTouch


bogate in zaharuri, masurarea glicemiei fiind o necesitate in urmarirea evolutiei... bolii. Masurarea parametrilor colesterol si glicemie se poate face simplu, precis... accesorii necesare determinarii glicemiei si colesterolului: pistol de prelevare, teste ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Aparat pentru masurarea glicemiei,

Aparat pentru masurarea glicemiei, colesterolului si hemoglobinei BIOPTIK EasyTouch


, colesterol si glicemie se poate face simplu, precis si usor cu aparatul Easy... aparatul propriu-zis si toate celelalte accesorii necesare determinarii glicemiei.... Optional, se pot cumpara separat teste suplimentare : TESTE glicemie compatibile TESTE ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Teste glicemie (cutie 25 buc.) pentru

Teste glicemie (cutie 25 buc.) pentru aparat BIOPTIK (test testere strip


. ATENTIE! Aceste teste se utilizeaza impreuna cu: Aparat pentru masurarea glicemiei... BIOPTIK EasyMate sau Aparat pentru masurarea glicemiei si colesterolului BIOPTIK Easy ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Teste hemoglobina (set 25 buc.) pentru

Teste hemoglobina (set 25 buc.) pentru aparat BIOPTIK (test testere strip


se utilizeaza impreuna cu: Aparat pentru masurarea glicemiei, colesterolului... si hemoglobinei BIOPTIK EasyTouch sau Aparat pentru masurarea glicemiei si hemoglobinei...) sterile, de mare acuratete, pentru determinarea hemoglobinei. ATENTIE! Aceste teste ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Easy touch gch-aparat masura

Easy Touch GCH-aparat masura glicemie,colesterol,hemoglobina


EasyTouch GCH - Aparat pentru masurarea glicemiei, a colesterolului... si aplicata apoi pe bandeleta de test. -Glicemie: - Interval de masurare 200 ~ 600mg/dL (1...: 6 sec- colesterol: 150 sec EasyTouch GCH este un aparat de masurat glicemie ... »

Pret: 249 RON
Gold Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Aparat masurat glicemie, colesterol, acid uric

Aparat masurat glicemie, colesterol, acid uric EasyTouch GCU


EasyTouch GC - aparat de masurat glicemia, colesterolul si acidul uric...Touch GCU - este un aparat special conceput pentru masurarea glicemiei, colesterolului... doresti, iti poti masura singur glicemia si colesterolul- este un aparat modern ... »

Pret: 249 RON
Gold Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Sistem dual de masurare a glicemiei

Sistem dual de masurare a glicemiei si colesterolului EasyMate GC


- aparatul de mãsurã EasyMate® GC; 1 test... de control; 10 teste de glicemie; 2 teste de cholesterol; 25 lancete pentru î... memorii pentru colesterol - timp testare glicemie: 6 secunde / timp testare colesterol ... »
Oferit de:TOTALMED
Buyer Member 9 ani
Brasov
 Aparat glicemie colesterol si hemoglobina easytouch

Aparat glicemie colesterol si hemoglobina EasyTouch GCH


Aparat pentru masurarea glicemiei, a colesterolului si a hemoglobinei. Afisaj... de test. Glicemie: - Interval de masurare 200 ~ 600mg/dL (1.1~33.3mmol... rezultate Timp de raspuns la masurare: - glicemie: 6sec - hemoglobina: 6sec ... »

Pret: 229 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Aparat glicemie si colesterol easytouch gc

Aparat glicemie si colesterol EasyTouch GC


EasyTouch GC este un aparat special conceput pentru masurarea glicemiei... de sange. Cutia aparatului contine: - aparatul pentru masura - stiloul pentru... intepatura - 10 ace de unica folosinta - 10 teste pentru glicemie - 2 teste pentru ... »

Pret: 189 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Aparat de masurare a glucozei din

Aparat de masurare a glucozei din sange


. Glucometrul Sannuo este usor de utilizat, dandu-va posibilitatea de a va masura glicemia... de masura - glucometru -Flacon cu 5 lacete -Dispozitiv de intepare -Flacon cu 5... teste -Gentuta pentru depozitare si transport Caracteristici  Glucometru ... »

Pret: 270 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Glucometru digital glucosmart plus

Glucometru digital GlucoSmart Plus


Este o metoda inovativa in masurarea glicemiei! Are benzi de testare usor... face prin simpla introducere a benzii de testare. Timp de masurare: 10 secunde... de starea pacientului in momentul testarii. Afiseaza valoarea medie a glicemiei ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Aparat glicemie colesterol si acid uric easytouch gcu

Aparat glicemie colesterol si acid uric EasyTouch GCU


Aparat pentru masurarea glicemiei, a colesterolului si a acidului uric... apoi pe bandeleta de test. Timp de raspuns la masurare: - glicemie: 10sec - acid... masura - stiloul pentru intepatura - 25buc ace de unica folosinta - 10 buc teste ... »

Pret: 229 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Teste colesterol (cutie 10 buc.)  pentru

Teste colesterol (cutie 10 buc.) pentru aparat BIOPTIK (test testere strip


. ATENTIE! Aceste teste se utilizeaza impreuna cu: Aparat pentru masurarea glicemiei ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Easymate sistem dual de monitorizare glicemie si

EasyMate SISTEM DUAL de Monitorizare Glicemie si Colesterolul


automata a testelor- ecran de mare vizibilitate- interval de masurare glicemie: 20... mai prejos fata de analizele de laborator. Trusa contine:- aparatul de masura Easy...Mate® GC- 1 test de control- 10 teste de glicemie- 2 teste de colesterol- 25 lancete ... »

Pret: 275.9 RON
Buyer Member 4 ani
Ilfov
 Easymate gc - sistem monitorizare glicemie si

EasyMate GC - sistem monitorizare glicemie si colesterol


de laborator. .Trusa conþine:- aparatul de mãsurã EasyMate® GC- 1 test de control- 10... a testelor- ecran de mare vizibilitate- interval de mãsurare glicemie: 20 &ndash 600 mg... teste de glicemie- 2 teste de colesterol- 25 lancete pentru î nþepare ... »

Pret: 215 RON
Bronze Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
120 produse / 5 pagini
25 produse pe pagina.

"testere aparat masurat glicemia" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea