Inscrie firma »
Apartament pretabil cabinet /sediu firma

Apartament pretabil cabinet /sediu firma

Tip produs: apartament | pretabil | cabinet
Telefon: click aici0733092093
Producator: startimob.ro
Pret: 89000.00 EUR
Persona Contact:
Popa Elena Aura
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Apartament pretabil cabinet /sediu firma

Agentia Startimob va propune spre achizitie un apartament situat in zona Spitalului Judetean cu acces facil la servicii : statie de transport in comun, complexe comerciale si supermarket-uri, cabinete particulare, unitati de invatamant mediu/superior, spitale, farmacii si banci, etc.


Apartamentul are o suprafata construita de 87 mp si o arie utila de 70 mp, este compus din living open space cu bucataria, camara, hol, baie cu aerisire cu geam, 2 dormitoare decomandate si balcon deschis.


Apartamentul se vinde utilat si mobilat complet cu dotarile aferente ( masina de spalat automata, frigider, cuptor electric, plita , hota, mobilier, dressinguri , etc), fiind liber spre vanzare.


Blocul este de tip vila multi apartament ( 10 apartamente in total) si a fost construit in 2008 din caramida (interior/exterior), cu parcare privata, izolat termic si fonic ceea ce genereaza costuri mici de intretinere.


Apartamentul este situat la etajul 1/4 cu o pozitionare sud-estica fiind insorit tot timpul zilei, dispune de utilitati separate , finisaje de calitate, spatii vitrate mari ce asigura multa lumina naturala, instalatii sanitare si electrice noi, decoratiuni si mobilier realizate in nuante calde si primitoare, incalzire cu centrala termica proprie, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, video interfon, usa metalica.


Pret vanzare apartament mobilat si dotat : 89.000 Euro.


Apartamentul este intabulat ca si spatiu comercial si se poate folosi ca si cabinet particular, sediu firma sau locuinta .


Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, 0740.81.33.68, persoana de contact -Aura Popa , sau pe e-mail : [email protected] .

PREZENTARE STARTIMOB EXPERT SRL
LIGHT
MEMBER
STARTIMOB EXPERT SRL
36 944 accesari
Persoana de contact: Popa Elena Aura
Adresa postala: Brasov, str. Verii
Localitate: Brasov, Brasov
Telefon: click aici 0733092093
Contact Yahoo Messenger:
Website:

Activitate firma: startimob - agentie imobiliara brasov - inchirieri spatii industriale

APARTAMENT PRETABIL CABINET /SEDIU FIRMA ESTE LISTAT IN: