Inscrie firma »

contract comodat sediu firma - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre contract comodat sediu firma
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Gazduire sediu social

GAZDUIRE SEDIU SOCIAL


gratuit prin semnarea unui contract de comodat sau cu titlu oneros prin semnarea unui...Servicii Profesionale De Gazduire Sediu Social La Sediul Cabinetului Nostru... De Avocatura: O cerinta imperativa pentru infiintarea unei firme este detinerea unui ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Infiintare firma

Infiintare firma


Constitutiv; Redactarea Contractului de Comodat sau de inchiriere pentru sediul... a spatiului cu destinatie de sediu social la Administratia Finantelor Publice; Depunerea ... »
 Servicii juridice si administrative pentru firme

Servicii juridice si administrative pentru firme


in relatia cu ONRC Reprezentare juridica Redactari acte firme, contracte, acte... constitutive, contracte comodat, contracte inchiriere, contracte de munca, fisa postului...Infiintari firme S.R.L., S.A. Infiintare PFA, II, IF Infiintare/inchidere punct ... »

Pret: 50 EUR
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Infiintari de societati

infiintari de societati


de cesiune, contracte de comodat precum si orice alte modificari ale actelor constitutive... cu numerar sau natura; - schimbare de sediu; - schimbare de administrator, cenzori... de parti sociale (intrarea sau iesirea unui asociat sau actionar din firma); - fuziuni ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Registrul comertului infiintare firma 7.800.000 lei

REGISTRUL COMERTULUI INFIINTARE FIRMA 7.800.000 lei un SRL


constitutive, acte aditionale, contracte de cesiune, contracte de comodat, precum si orice...); - schimbare de denumire de firma; - cesiune de parti sociale ( intrarea sau iesirea unui... asociat sau actionar din firma ); - numirea sau revocarea unui administrator in cadrul ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Infiintare firma registrul comertului 7.800.000 lei

INFIINTARE FIRMA REGISTRUL COMERTULUI 7.800.000 lei un SRL


, acte aditionale, contracte de cesiune, contracte de comodat, precum si orice alte...); - schimbari de denumire de firma; - preschimbari certificate de inmatriculare; - cesiune... de parti sociale ( intrarea sau iesirea unui asociat sau actionar din firma ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Infiintam societati comerciale, acte, autorizatii, recodificari caen,

Infiintam Societati Comerciale, acte, autorizatii, recodificari CAEN, contracte


448/16.05.2002 ) schimbare de sediu social al unei firme; infiintare de puncte... constitutive, acte aditionale, contracte de cesiune, contracte de comodat, precum si orice... la constituirea unei societati comerciale Intocmire contracte comerciale (contract de comodat ... »
Buyer Member 9 ani
Constanta
 Deschidere de puncte de lucru

Deschidere de puncte de lucru


. reglementarilor cuprinse in HG 448/16.05.2002 ) schimbare de sediu social al unei firme... constitutive, acte aditionale, contracte de cesiune, contracte de comodat, precum si orice... la constituirea unei societati comerciale Intocmire contracte comerciale (contract de comodat ... »
Buyer Member 9 ani
Constanta
 Servicii  rezervare denumire asociatie

Servicii rezervare denumire asociatie


vor incheia un contract de vanzare-cumparare, de comodat, de inchiriere... alta operatiune importanta in procesul de infiintare a unei firme este alegerea... denumirii societatii reprezinta o etapa importanta in procesul de constituire firma ... »
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"contract comodat sediu firma" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea