Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
CHELATIN Forte  Procedura de Chelatinare

CHELATIN Forte Procedura de Chelatinare

Tip produs: chelatin forte procedura de che
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare CHELATIN Forte Procedura de Chelatinare


Procedura CHELATIN-Forte™ de 30 zile

CHELATINAREA ARTERIALA= DECALCEFIEREA CARDIO-VASCULARA

CHELATINAREA ARTERIALA= ELIMINAREA AGREGARII PLACHETARE

CHELATINAREA ARTERIALA= ELIMIAREA RISCULUI FORMARII DE CHEAGURI DE SANGE IN SISTEMUL CARDIO-VASCULAR

Acum imbunatatit: Cu EDTA Disodium Chelate Micronic Gastro-rezistent si adaos de Acid Malic

900 mg/capsula

Contine R ALA: forma de Acid Alfa Lipoic bioactiv, din sursa naturala

Rezultata din cercetarile recente effectuate de NASA

Conform cu dozajele de baza practicate in America de Nord Stiati ca: Potrivit OMS, Romania ocupa in lume un nefericit loc intai, in ceea ce priveste rata deceselor cauzate de bolile cardiovasculare" EFICIENTA ORICARUI TRATAMENT ALTERNATIV DEPINDE DE CALITATEA INGREDIENTELOR FOLOSITE CHELATIN-Forte INCORPOREAZA CELE MAI PURE SI BIOACTIVE INGREDIENTE











ESTE ASA DE USOR SA FII SANATOS si LONGEVIV

REGLEAZA METABOLISMUL CALCIULUI

ELIMINA METALELE GRELE DIN ORGANISM

*

Specialistii americani sustin ca:

EDTA

TRATEZI sau PREVII un INFARCT sau o CONGESTIE CEREBRALA

TRATEZI sau PREVII ATERIOSCELROZA (CALCEFIEREA VASELOR SANGUINE)

Cu EDTA AI GRIJA de INIMA si DE CREIERUL TAU

REGLEAZA COLESTEROLUL

TRATEAZI sau PREVII OSTEOPOROZA, ARTRITA, REUMATISMUL, DURERILE DE OASE, ARTICULATII, COLOANA

Chelatinarea este adjuvanta in preventia si tratamentul cancerului

Vei Simti Diferenta!!!!


Detoxificare, Decalcinare artere, Eliminare Nano-Bacterii, Eliminare Metale Grele. Preventie si tratare: infarct miocardic, atac de cord, congestii cerebrale. Tratare si preventie: hipertensiune arteriala, boli de inima, impotenta, ateroscleroza, colesterol, vene varicoase, osteoporoza. Rejuvenare organe si tesuturi vitale

VEI SIMTI DIFERENTA!

Garantat te vei simti alt om!

.

CE ACTIUNE DIRECTA ARE:

Dizolva si elimina calciul depus pe peretii vaselor de singe Regleaza metabolismul calciului Dizolva si elimina cochiliile nano-bacteriilor care ne omoara treptat Elimina toxine acumulate in organism Intareste sistemul imunitar Elimina metalele grele acumulate pe vasele de sange si in organele vitale

CE EFECTE ARE

Regleaza metabolismul Calciului pentru cei cu Osteoporoza, Artrita, Reumatism Regleaza tensiunea arteriala Imbunatateste semnificativ colesterolul (pentru cei cu colesterol foarte marit se recomanda continuarea cu CHOLESTATIN pentru normalizarea totala) Imbunatateste metabolismul zaharului la diabetici Imbunatateste circulatia sanguina a creierului Imbunatateste erectia Efecte vizibil pozitive asupra prostatei, rinichilor, ficatului, circulatiei sanguine periferice

ELIMINA METALELE GRELE

CaNa2EDTA mareste excretia Zincului din locurile nedorite (Perry & Perry, 1959),

si este activa in marirea biodisponibilitatii acestuia pentru metabolizare (Kratzer et al., 1959).

CaNa2EDTA accelereaza excretia metalelor grele: Cupru, Fier, Cobalt, Mercur, Mangan, Nichel,Plumb, si Tugsten (Foreman,1961).

Tratrea otravirii cu metale grele folosind EDTA a devenit o metoda asa de bine stabilita incat de exemplu utilizarea lui in eliminarea Plumbului nici nu mai are nevoie de mentiuni in revistele de specialitate (Foreman, 1961).

EDTA nu este insa eficienta in eliminarea izotopilor 90Sr, 106Ru, 141Ba and 226Ra din schelet. In schimb izotopii 91Y, 239Pu and 238U raspund destul de bine la EDTA printr-o excretie accelerata (Catsch, 1961).

ELIMINA CALCIUL DEPUS PE ARTERE SI IN ORGANELE VITALE fara insa a afecta CALCIUL METABOLIC de care organismul are nevoie


In sistemele biologice, ionii de Calciu sunt cei mai accesibili chelatinarii si eliminarii lor prin intermediul EDTA iar dupa ei urmeaza Fierul. Cu toate acestea administrarea de EDTA nu schimba metabolismul calciului sau fierului calciu metabolic ramane neschimbat (Hawkins, et al., 1962).

CUM SUNT POSIBILE ATITEA EFECTE POZITIVE"

FOARTE SIMPLU. Curatind arterele si eliminind metalele grele, toate organele sunt mai curate, mai bine irigate cu singe (deci mai bine alimentate cu nutrienti si oxigen). Asemanator cu motorul unui autoturism cind ii cureti bujiile, injectoarele, carburatorul, supapele etc. Pur si simplu, motorul merge mai bine, consuma mai putin, se uzeaza mai incet. VI SE PARE LOGIC"

CINE ARE NEVOIE"

Practic, toate persoanele de la virsta de 18-20 ani in sus au organismul intoxicat cu Calciu si metale grele (in special mercur, plumb si cadmiu). Dar, Procedura CHELATIN-ForteTM este strict necesara pentru toate persoanele care sufera de, sau sunt predispuse la: infarct miocardic, atac de cord, congestii cerebrale, hipertensiune arteriala, impotenta, ateroscleroza, colesterol marit, vene varicoase, osteoporoza, oboseala mintala, artoza, reumatism.

Pe masura ce imbartanim colesterolul, metalele grele si calciul se acumuleaza pe peretii interiori ai sistemului circulator. Aceste depuneri se diagnosticheaza sub diferite denumiri: ateroscleorza, intarirea arterrelor, arterioscleroza etc. Cu timpul aceste depuneri obtureaza partial sau chiar total circuitul sanguin. Tesuturile organelor interne nu mai primesc suficient oxigen si nutrienti conducind la o functionare defecuoasa sau chiar incetarea functionarii organului respectiv. Daca obturatia este la inima atunci se produce infarctul sau atacul de cord. Daca obturatia este la creier se produce congestia cerebrala. Dar organele afectate nu sunt numai inima si creierul. Si celelalte organe sunt afectate in aceeasi masura ca de exemplu ficat, rinichi, organele sexuale, etc.

In toamna anului 2004 NASA a dezvaluit ca toti astronautii Americani sufera de probleme de calcefiere in intreg organismul si ca aceata calcefiere se datoreaza unor microorganisme extrem de mici care au fost denumite nano-bacterii (nanobacterium). Cercetarile efectualte la Universitatea din British Columbia, Vancouver, Canada au aratat ca nano-bacteriile, desi foarte mici (sub 90 nanometri) se divid in mod continuu si normal in interiorul organismului uman in conditii terestre iar in conditii de imponderabilitate se inmultesc uimitor de repede. De aici calcefierea mai rapida a cosmonautilor. Iata unde se constata aglomerari de calcefieri in organismul uman. Practic toate organele si articulatiile sunt afectate de nano-bacterii si depuneri de calciu cu efecte degeneratorii cronice si acute.

Nano-bacteriile sunt micro-organisme de peste 100 de ori mai mici decit bacteriile obisnuite care se imbraca intr-o cochilie calcinoasa, rezistind astfel tuturor tratamentelor medicale conventionale. Ele trec neobservate in analizele de laborator obisnute. Nano-bacteriile se ataseaza tuturor organelor interne, in special pe peretii vaselor sanguine, fiind responsabile astfel pentru deteriorarea continua a starii de sanatate prin afectarea organelor respective. Nano-bacteriile au o afinitate deosebita pentru peretii vaselor sanguine unde formeaza micro-placi calcinoase. Totodata, organismul uman modern contine depozite de metale grele si alte chimicale acumulate prin ingerare ca urmare a poluarii mediului, chimizarii agriculturii si a industrializarii productiei de alimente. Acestea au un efect degnerativ si carcinogen asupra organelor in care se acumuleaza.


Cunoscuta in Statele Unite si Canada drept procedura de “Chelation”,varianta orala CHELATIN-Forte™ este o procedura eficienta de ultima ora pentru a elimina din organism elementele poluante, depunerile arteriale precum si nano-bacteriile. Procedura se administreaza pe cale orala deci fara introducerea intra-venoasa. Practic, componenta EDTA (acid disodictetraacetiletilendiamina) elimina depunerile din interiorul arterelor prin reactia de chelatinare (atasare).

Forma noastra farmaceutica ultrapura de EDTA Disodium Chelate tablete gastro-rezistente fabricat conform specificatiei noastre are o bio-absorbtie foarte ridicata si in 30 de zile asigura un aport de EDTA pur in sange egal sau superior supozitoarelor Americane NANOBAC dar la o fractiune de pret.

* EDTA are proprietatea de a lega ioni metalici di- si trivalenti formand o structura inelara stabila. EDTA folosit in aceasta procedura este 100% solubil in apa si cheleaza numai ioni metalici care la randul lor se dizolva si ei in apa.


PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
57 561 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse naturiste - tratamente naturiste - remedii naturiste

PRODUSE ASEMANATOARE CU CHELATIN FORTE PROCEDURA DE CHELATINARE

PROTOCOL CURATIRE ARTERIALAPROTOCOL CURATIRE ARTERIALA
PROTOCOL CURATIRE ARTERIALA
NOTA: Nu adaugati in cosul de cumparaturi acest protocol. Este doar o descriere a Protocolului. Produsele din ...
Formula FLOW (fost FLW )-Bypass/Stent Nutritional 300 tableteFormula FLOW (fost FLW )-Bypass/Stent Nutritional 300 tablete
Formula FLOW (fost FLW )-Bypass/Stent Nu...
Formula FLOW (fost FLW )-Bypass/Stent Nutritional 300 tablete ...
RON 306.37
HEPATOX: Detox. Ficat-Celula HepaticaHEPATOX: Detox. Ficat-Celula Hepatica
HEPATOX: Detox. Ficat-Celula Hepatica
HEPATOX™ ...
RON 100.82
HEPATOX  Detoxifiere Celula HepaticaHEPATOX  Detoxifiere Celula Hepatica
HEPATOX Detoxifiere Celula Hepatica
HEPATOX™ ...
RON 104
N-Acetil-Cisteina (NAC) 500mg/90 caps: Super Amino-AcidN-Acetil-Cisteina (NAC) 500mg/90 caps: Super Amino-Acid
N-Acetil-Cisteina (NAC) 500mg/90 caps: S...
N-Acetil-Cisteina (NAC) ...
RON 101.62

CHELATIN FORTE PROCEDURA DE CHELATINARE ESTE LISTAT IN: