Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
PROTOCOL CURATIRE ARTERIALA

PROTOCOL CURATIRE ARTERIALA

Tip produs: protocol curatire arteriala
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare PROTOCOL CURATIRE ARTERIALA

NOTA: Nu adaugati in cosul de cumparaturi acest protocol. Este doar o descriere a Protocolului. Produsele din Protocol se comanda individual pe site

PROTOCOL CURATIRE ARTERIALA

Un protocol complet pentru curatirea si refacerea sistemului circulator si a muschiului cardiac bazat pe studiile laureatului dublu la Premiul Nobel Prof. Linnus Pauling, cercetarilor Dr. David Rowland, a studiilor efectuate de NASA privind nanobacteriile si calcefierile arteriale precum si experienta acumulata din cazuistica de catre cadrele medicale asociate cu Provita Nutrition.

Multi dintre noi nu realizam cat de extins si complex este sistemul circulator si cat de important este sa mentinem o circulatie constanta a sangelui prin miriadul de artere is vene.

Placa aterosclerotica apare prin deounerea de ateroame pe peretii arterelor care \"stranguleaza\" circuitul sanguin. Netratate, ateroamele pot conduce la blocarea curgerii sangelui cu consecinte mortale. Ateroamele sunt formate din depuneri de calciu, minerale, metale grele si colesterol. Conform a numeroase studii recente, CAUZA FORMARII ATEROAMELOR NU ESTE NIVELUL RIDICAT DE COLESTEROL!!! Cauza este inflamarea peretilor arteriali prin deteriorarea acestora ca urmare a agresiunii radicalilor liberi si a metalelor grele conducand la defecte structurale si la pierderea colagenului (cel care mentine elasticitatea arterelor). Pierderea elasticitatii (prin pierderea colagenului si prin depunerile dure de calciu) este principala cauza a aparitiei hipertensiunii arteriale (vasele nu se mai pot dilata la cresterea fluxului sanguin). Acesta este unul din motivele pentru care multi pacienti raspund greu sau chiar de loc la medicatia alopata vaso-dilatatoare, necesitand medicamente pentru modificarea INR-ului (fluidizarea sangelui).

O alta cauza a deteriorarii peretilor arteriali poate fi aparitia unui sindrom autoimum (sistemul imunitar ataca vasele sanguine).

Depunerile de calciu si inflamatia pot de asemenea conduce la deteriorarea valvelor inimii si la marirea volumului acesteia (cord marit).

Aceleasi elemente cauzative pot de asemena conduce la asa zisa \"ingrosare a sangelui\" fie ca urmare a prezentei in cantitate mare a fibrinogenului (un by-produs al inflamatiei), fie prin cresterea homocisteinei sanguine, fie prin cresterea agregarii plachetare (coagularea sangelui).

Proasta circulatie conduce si la deteriorarea muschiului cardic prin lipsa de oxigenare suficienta, conducand la aparitia anginei pectorale (mai evidenta la efort fizic).

Prin urmare, abordarea tratarii bolii aterosclerotice si a recuperarii bolnavului trebuie sa contina urmatoarele elemente:

Eliminarea inflamatiei si a by-produselor acesteia Reglarea sistemului imunitar Curatirea peretilor arteriali prin dizolvarea ateroamelor (eliminerea calcefierilor si a depunerilor de colesterol) Elasticizarea peretilor arteriali prin stimularea sintetizarii colagenului si a lubrefierii tisulare (cu acid Hialuronic) Refacerea integritatii sistemului circulator si a muschiului cardiac prin stimularea productiei de celule stem si directionarea lor pentru \"repararea defectelor\"

Motivarea optarii pentru Protocolul de Curatire Arteriala:

1. Are mari sanse sa conduca la rezolvarea afectiunilor cardio-vasculare

2. Poate conduce la evitarea unor interventii chirurgicale agresive, costisitoare si riscante

3. Poate conduce la o refacere si rejuvenare a sistemului circulator si a muschiului cardiac

4. Nu se cunosc efecte secundare care ar putea sa apara in urma efectuarii Protocolului

5. Este stiut faptul ca stent-urile si bypass-urile sunt doar remedii temporare si ca in majoritatea cazurilor se re-stenozeaza, uneori destul de rapid, intru-cat nu s-a inlaturat cauza afectiunii

6. Este stiut faptul ca medicatia alopata curenta nu trateaza cauza ci doar reuseste intr-o oarecare masura si pentru un timp limitat sa mentina in viata un organism tot mai bolnav

7. Desi acest protocol in aparenta nu este ieftin (in termeni relativi), costul unui tratament complet este cu mult mai mic chiar si decat montarea unui singur stent de calitate

Din protocolul pentru curatirea arteriala 2 elemente sunt obligatorii: Formula FLOW si EDTA - capabile sa \"dizolve\" ateroamele

PROTOCOL DE BAZA:

Se efectueaza cate o luna de protocol pentru fiecare zece ani de viata plus inca o luna

Formula FLOW 10 tablete/zi (3-4-3) in timpul meselor principale EDTA 3/zi (toate 3 tabletele seara inainte de culcare, pe stomacul gol cu o cana de apa sau 2 tablete seara + 1 tableta dimineata la sculare). Nu trebuie administrate medicamente de tip Warfarina pe perioada cat se administreaza EDTA. SERRA PLUS 3/zi timp de 1 luna (1-1-1) cu 30-40 minute inainte de mesele principale. Din luna a 2-a se poate reduce la 2/zi (1-1) pe stomacul gol intre mese. Se va administra timp de minimum 3 luni consecutive COENZIMA Q10 Forte 200 mg 1/zi dimineata la sculare SUPER IMMUNE 2/zi (1-1) pe stomacul gol intre mese. Se va administra cel putin in primele 2 luni ale protocolului. LIVER Hepato Protect 1/zi pe stomacul gol asociat cu 1 capsula de BIOPIPERINA. Se va administra minimum 1 flacon pe parcursul protocolului de preferinta in luna a 2-a STEMULIN 3 capsule/zi toate 3 capsulele seara inainte de culcare cu 20-30 minute inainte de EDTA. Se va administra incepand cu luna a 3-a si se va continua neintrerupt timp de 6 luni. STEMULIN este necesar pentru regenerrarea inimii si a intregului sistem cardio-vascular in special pentru bolnavii care au suferit un infarct miocadic Daca inca sunt probleme cu tensiunea arteriala se va administra si TENSOPRIL 1-2 capsule/zi. Se poate administra de asemenea in cazurile in care de doreste reducerea sau eliminarea medicatiei hipotensive alopate. IMPORTANT: Daca se administreaza medicamente alopate pe baza de statine sintetice pentru COLESTEROL precum Crestor, Simvastin, Lipitor, Lipantril etc. se vor inlocui cu produsul natural CHOLESTATIN 10 mg in dozajul de 1capsula/zi dimineata (cazuri usoare si medii) sau 2 capsule pe zi (cazuri de displipdemie grava) timp de 1 luna dupa care se reduce doza la 1 capsula/zi

Cel putin in prima luna se recomanda a se administra suplimentar HERBAL DIURETIC 3 capsule/zi. Daca aveti in continuare probleme cu eliminarea apei, consultati medicul pentru a se prescrie FUROSEMID sau Tertensif.

Dupa efectuarea Protocolului complet pentru refacerea elasticitatii peretilor vasculari se vor administra timp de 2-3 luni:

COLAGEN DIN SOMON SALBATIC 3 capsule/zi (1-1-1) cu 30 minute inainte de mese HYA-300 ACID HYALURONIC 3 capsule/zi (1-1-1) cu 30 minute inainte de mese VITAMINA C Cristale solubile cu Acerola 5-6 grame/zi in timpul meselor

INTRETINERE PE TERMEN LUNG:

Formula FLOW 2 tablete pe zi in timpul mesei EDTA 1 tableta pe zi cu 1 ora inainte de culcare Aproximativ 2 grame pe zi de VITAMINA C Cristale solubile cu Acerola Optional: Coenzima Q10 200 mg 1 capsula/zi dimineata la sculare Optional: SERRA PLUS 1/zi pe stomacul gol intre mese

RECOMANDARE UTILA:

Tot dupa terminarea Protocolului sau incepand cu luna a 3-a, pentru refacerea completa a circuitului cardiovascular precum si a muschiului cardiac se recomanda sa se administreze timp de minimum 6 luni consecutive:

STEMULIN 3 capsule/zi (toate 3 seara cu 30-40 minute inainte de culcare)

NOTA: Pe parcursul protocolului va apare necesitatea reducerii pana la eliminare a medicatiei alopate. Intru-cat fiecare pacient raspunde in mod diferit, aceasta reducere sau eliminare a medicatiei alopate se va face in functie de evolutia tensiunii arteriale, frecventa crizelor de angina pectorala, cresterea rezistentei la efort, etc.. Se recomanda a se consulta si medicul inainte de a lua o decizie radicala in privinta medicatiei alopate.

ATENTIONARE: Pe perioada Protocolului nivelul glicemiei va incepe sa se regleze. In consecinta trebuie monitorizata glicemia in special de catre diabeticii care administreaza insulina caci va apare nevoia reducerii trepatate a dozajului zilnic de insulina. Idem si in cazul administrarii altor medicamente hipoglicemice

REGIMUL ALIMENTAR


Se va consuma zilnic 1 banana si 1 mar (de preferinta nu din soiuri foarte dulci)

In rest, nu este necesar un regim alimentar strict. Este stiut ca incercarile de a reduce colesterolul prin regim alimentar nu dau rezultatele scontate. Mai mult, organismul bolnavului cardiovascular are nevoie de nutrienti esentiali care nu pot fi obtinuti printr-un regim alimentar saracit. Unul dintre alimentele interzise este oul. S-a dovedit faptul ca oul nu influenteaza nici colesterolul nici nu agraveaza boala cardiovasculara. Dimpotriva, oul este unul dintre cele mai complexe alimente continand minerale, vitamine si in special aminoacizi strict necesari organismului. Este deci chiar recomandabil sa se consume oua, chiar si 2 oua pe zi. Bune sunt legumele si vegetalele dar nu trebuie evitata in totalitate carnea (in cantitati ponderate). Este insa preferabila carnea de peste. (proteina animale este necesara si este cea mai compatibila cu organismal uman)

Se vor evita insa adevaratii daunatori ai sanatatii: mancarurile prajite, mancarurile mult prea grase, margarina, alcolul, daca se poate se reduce si tutunul si in cele din urma dar nu lipsit de importanta, se reduce pe cat posibil consumul de zahar si dulciuri in general.

FOARTE IMPORTANT: cand cumparati alimente cititi cu atentie ingredientele mentionate pe eticheta. Evitati alimentele care contin: Monoglutamat de sodiu (unori ascuns sub denumirea de “potentator de aroma”), nitriti, sorbati, benzoati, sulfiti.



PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
57 187 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse naturiste - tratamente naturiste - remedii naturiste

PRODUSE ASEMANATOARE CU PROTOCOL CURATIRE ARTERIALA

Formula FLOW (fost FLW )-Bypass/Stent Nutritional 300 tableteFormula FLOW (fost FLW )-Bypass/Stent Nutritional 300 tablete
Formula FLOW (fost FLW )-Bypass/Stent Nu...
Formula FLOW (fost FLW )-Bypass/Stent Nutritional 300 tablete ...
RON 306.37
Hipertensiune arterialaHipertensiune arteriala
Hipertensiune arteriala
TENSOPRIL - Hipertensiune Arteriala 60 capsule 100% Natural, Fara efecte secundare 60 Capsule Fabricat in Canada ...
RON 65.23
CHOLESTATIN 10 mg 30 cpsCHOLESTATIN 10 mg 30 cps
CHOLESTATIN 10 mg 30 cps
CHOLESTATIN 10 mg Monacolin K Cu extract standardizat din Red Yeast Rice ...
RON 60
STEMULIN- Stem Cell Activator Celule Stem 90 caps.STEMULIN- Stem Cell Activator Celule Stem 90 caps.
STEMULIN- Stem Cell Activator Celule Ste...
STEMULINTM ACTIVATOR DE CELULE STEM STEM CELL ACTIVATOR ...
RON 205

PROTOCOL CURATIRE ARTERIALA ESTE LISTAT IN: