Inscrie firma »
GANOZHEOLYTH 60cpr

GANOZHEOLYTH 60cpr

Tip produs: ganozheolyth
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare GANOZHEOLYTH 60cpr

Zeolitul, sau „piatra care fierbe“, este un minereu care reprezinta aluminosilicati naturali hidratati de calciu, strontiu, sodiu, potasiu, bariu, magneziu. Are structura reticulara, avand capacitatea de a pierde si a castiga reversibil apa, de a-si schimba cationii constituenti, fapt ce ii confera capacitati specifice de absorbtie, desorbtie si schimb ionic. Aceste proprietati pot fi folosite pentru reducerea bolilor intestinale, bolilor metabolice, infectii virale sau bacteriene si cancer.

Zeolitul se gaseste in natura sub forma de depozite de tuf vulcanic. Acest mineral a fost descris pentru prima data de chimistul Axel Fredrik Cronstedt in 1756. In natura, zeolitii s-au format prin depunerea cenusii vulcanice in lacurile cu apa sarata. Tuful zeolitic mineralizat se obtine din roci vulcanice bogate in zeoliti naturali.

Zeolitii au extrem de multe aplicatii practice, in cosmetica, medicina, inginerie nucleara, petrochimie, agricultura, dedurizarea apei, purificarea apei si separarea metalelor grele.

In Romania depozite importante de zeoliti se afla in judetul Cluj.

GANODERMA (Ganoderma lucidum)
De mii de ani, Ganoderma (sau „Lingzhi”, in denumirea traditionala) a fost considerata de catre medicina chineza un remediu miraculos, care creste longevitatea si vindeca multe boli.

Ganoderma face parte din marea familie a ciupercilor si, datorita faptului ca este dificil de recoltat, se cultiva. Cele mai eficiente sunt ciupercile tinere, in crestere, cu gust dulce-amarui.

Ganoderma contine substante active dintre cele mai valoroase: alcaloizi, enzime, vitamine, polizaharide, albumine vegetale si germaniu organic. De exemplu, conform studiilor efec­tuate, Ganoderma contine o cantitate de 4-6 ori mai mare de germaniu organic decit cea prezenta in Ginseng. Germaniul organic imbunatateste circulatia sangelui, mareste capacitatea de oxigenare corporala, imbunatateste metabolismul si previne degenerescenta celulara. Polizaharidele sunt imunostimulatoare. Albumina vegetala din ganoderma are o valoare biologica exceptionala, similara albuminei animale, fiind o sursa eficienta de proteine.

ACTIUNI:
Zeolitul nu are efecte toxice sau reactii adverse. Este un antioxidant si imunomodulator foarte eficient. Zeolitul folosit in acest produs, este micronizat si prelucrat tribomecanic pentru a i se imbunatati proprietatile fizice si chimice. Astfel ii creste suprafata activa si puterea de absorbtie si de transfer ionic.

Antibacter­ian, antiinflamator, antitusiv, antispastic, analgezic, antitumoral, antioxidant, antireumatic, antistres, antitrombotic, diuretic, detoxifiant, protector hepatic, expectorant, eupeptic, imunomodulator, imunostimulator, tonic cardiac, hepatotonic, hepatoprotector, regleaza tensiunea arteriala, circulatia sanguina si functia respiratorie, regleaza tranzitul intestinal, functia pancreasului, creste rezistenta la frig, stimulent imunitar, vitalizant, mareste longevitatea, confera protectie contra reactiilor adverse din tratamentele cu citostatice si de radioterapie.


INDICATII
Intoxicatii cu metale grele, intoxicatii cu pesticide, intoxicatii cu xenoestrogeni, iradiere, gastrita hiperacida, infectii intestinale, diaree, guta, infectii virale si bacteriene, afectiuni ale pielii (in tratamentul ranilor si arsurilor datorita actiunii bacteriostatice, dezinfectante, detoxifiante si cicatrizante); favorizeaza vindecarea diferitelor micoze, herpesului, neurodermitelor si psoriazisului.

Datorita proprietatii de absorbtie ale toxinelor, comprimatele cu tuf zeolitic sunt recomandate persoanelor care sufera de cancer.

In cazul persoanelor sanatoase, este recomandat in scopul imbunatatirii calitatii vietii: eliminarea toxinelor, indepartarea stresului oxidativ, scaderea gradului de imbatranire a celulelor si tesuturilor, marirea randamentului fizic si psihic. In cazul sportivilor, reduce febra musculara.

MOD DE ADMINISTRARE:
1-3 comprimate/zi

CONTRAINDICATII:
Gravide, femei care alapteaza si copii sub 7 ani. Celor care iau medicamente pe baza de litiu si de alte metale, deoarece le elimina din organism, fara ca acestea sa exercite actiunea terapeutica.

MOD DE PREZENTARE:
Flacon cu 60 capsule


PREZENTARE F**************
MEMBRU
GRATUIT
F**************
168 181 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse naturiste - suplimente naturiste - cosmetice naturiste

PRODUSE ASEMANATOARE CU GANOZHEOLYTH 60CPR

BIOZHEOLYTH 60cprBIOZHEOLYTH 60cpr
BIOZHEOLYTH 60cpr
Zeolitul, sau „piatra care fierbe“, este un minereu care reprezinta aluminosilicati naturali hidratati de ...
RON 31
GANODER MAX 60cprGANODER MAX 60cpr
GANODER MAX 60cpr
GANODERMA (Ganoderma lucidum) De mii de ani, Ganoderma (sau Lingzhi in denumirea traditionala) a fost considerata de ...
RON 30.09
GANODERMA 60cprGANODERMA 60cpr
GANODERMA 60cpr
GANODERMA 60comprimate Regina plantelor Ganoderma (Ganoderma lucidum) De mii de ani, Ganoderma (sau Lingzhi in ...
RON 25.08
SPIRULINA SI GANODERMA 60cprSPIRULINA SI GANODERMA 60cpr
SPIRULINA SI GANODERMA 60cpr
Spirulina: Algele sunt organisme aflate la granita dintre regnul vegetal si cel animal, au fost primele forme de ...
RON 16.28
GINSENG MAX 60cprGINSENG MAX 60cpr
GINSENG MAX 60cpr
GINSENG (Panax ginseng) In chineza cuvantul ginseng inseamna chintesenta unui barbat (gin-barbat; seng-esenta) fiind ...
RON 30.09
FLUXXTEM - CHEMOPROTECT 80cps HERBAGETICAFLUXXTEM - CHEMOPROTECT 80cps HERBAGETICA
FLUXXTEM - CHEMOPROTECT 80cps HERBAGETIC...
Actiuni: Stimuleaza productia de celule stem adulte Chemoprotector protector ...
RON 62
IMUNITATE CU 7 CIUPERCI 60cps FARESIMUNITATE CU 7 CIUPERCI 60cps FARES
IMUNITATE CU 7 CIUPERCI 60cps FARES
IMUNITATE CU 7 CIUPERCI " F163, cps Creste rezistenta organismuluiIngrediente/capsula:Extract total 10:1 de Reishi ...
RON 34.67
FLUXXTEM - RADIOPROTECT 80cps HERBAGETICAFLUXXTEM - RADIOPROTECT 80cps HERBAGETICA
FLUXXTEM - RADIOPROTECT 80cps HERBAGETIC...
ACTIUNI: Stimuleaza productia de celule stem adulte Radioprotector previne mutatiile celulare ...
RON 62
DETOXICOLON 240gDETOXICOLON 240g
DETOXICOLON 240g
Detoxicolon este un produs 100% natural, cu efecte intense, utilizat pentru purificarea intestinala. Formula sa ...
RON 56.51

GANOZHEOLYTH 60CPR ESTE LISTAT IN: