Inscrie firma »
GINSENG MAX 60cpr

GINSENG MAX 60cpr

Tip produs: ginseng
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare GINSENG MAX 60cpr

GINSENG (Panax ginseng)
In chineza cuvantul ginseng inseamna chintesenta unui barbat (gin-barbat; seng-esenta) fiind denumit si „radacina vietii” sau „chintesenta lumii”.

Ginsengul este o planta perena, originara din Estul Asiei (China), Siberia si America de Nord, fiind utilizata de peste 5.000 de ani. In China, aproape ca nu se gaseste reteta prescrisa de medic care sa nu contina si ginseng. Amerindienii cunosteau proprietatile vindecatoare ale ginsengului si s-a dovedit ca atunci cand parcurgeau o distanta mare, mestecau radacina de ginseng ca sa reziste oboselii.

Ginsengul fortifica organismul, mareste vitalitatea si rezistenta la oboseala.

GANODERMA (Ganoderma Luccidum)
De mii de ani, Ganoderma (sau Lingzhi in denumirea traditionala) a fost considerata de catre medicina chineza un remediu miraculos, care creste longevitatea si vindeca multe boli. Ganoderma face parte din marea familie a ciupercilor si datorita faptului ca este dificil de recoltat, se cultiva. Cele mai eficiente sunt ciupercile tinere, in crestere, cu gust dulce-amarui.

Ganoderma contine substante active dintre cele mai valoroase: alcaloizi, enzime, vitamine, polizaharide, albumine vegetale si germaniu organic. Conform studiilor efec­tuate, Ganoderma contine o cantitate de 4-6 ori mai mare de germaniu organic decit cea prezenta in Ginseng. Germaniul organic imbunatateste circulatia sangelui, mareste capacitatea de oxigenare corporala, imbunatateste metabolismul si previne degenerescenta celulara. Polizaharidele sunt imunostimulatoare. Albumina vegetala din ganoderma are o valoare biologica exceptionala, similara albuminei animale, fiind astfel o sursa eficienta de proteine.

CATINA (Hippophae rhamnoides)
Catina este una din cele mai eficiente plante din flora medicinala romaneasca si mondiala. Fructul de catina contine de doua ori mai multa vitamina C decat macesul si de 10 ori mai mult decat citricele. In fructele coapte continutul depaseste 400-800 mg la 100 g suc proaspat. Alte vitamine prezente in fruct sunt A, B1, B2, B6, B9, E, K, P, F. Mai regasim celuloza, betacaroten (intr-un procent net superior celui din pulpa de morcov), microelemente ca fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier si sodiu, uleiuri complexe, etc.

POLEN
Se prezinta sub forma de pulbere fina granulata si constituie elementul masculin, fertil al florilor. Polenul cules de albine provine de la o multitudine de specii de flori. Este putin probabil ca o albina sa adune numai de la o singura specie florala. Aceasta caracteristica poliflora a polenului ii confera o vasta arie de actiune in tratarea multor deficiente si boli. Polenul contine multe principii active: proteine, aminoacizi esentiali si neesentiali, glucide, minerale, vitamine, grasimi si enzime, anevrina, hormoni, arome etc.

De exemplu, din 100g polen se obtine aceeasi cantitate de aminoacizi cat din 7 oua sau ½ kg carne. In plus, cercetari recente au evidentiat in compozitia polenului peste 150 de substante active similare cu cele din florile din care acesta provine, avand astfel o multitudine de efecte fitoterapeutice. Polenul este folosit cu rezultate foarte bune in anemii, in tulburari si boli digestive si intestinale, in boli hepatice in carente proteice, vitaminice si de minerale. Actioneaza in nevroze, depresii si neuroastenii. Este un puternic detoxifiant, prin aceast efect producand reactii neplacute la unele persoane la inceputul administrarii. Remediu pentru copiii astenici, rahitici, anemici, cu apetit capricios si cu recurente infectioase respiratorii. Intr-un kilogram de polen se contin atatea doze zilnice de ritin (vitamina P), cate ar fi necesare catorva zeci de oameni pentru a preveni un accident vascular la nivelul creierului.

Este un stimulent al poftei de mancare, inlesneste digestia, imbunatateste tonusul, alunga oboseala, previne rahitismul, caderea parului si chiar face sa creasca mai bine parul, hranindu-i radacinile.


ACTIUNI:
Antibacter­ian, antiinflamator, antitusiv, antispastic, analgezic, antitumoral, antioxidant, afrodisiac tonic, virilizant, vitalizant, vitaminizant, remineralizant, regenerator si stimulent hormonal, adaptogen, amplifica rezistenta la stress, tonic si stimulent digestiv, calmeant, reduce tensiunea arteriala. Prin stimularea glandelor endocrine favorizeaza utilizarea vitaminelor si mineralelor indiferent de varsta sau sex, stimuleaza functia pulmonara, vigilizant.

Amplifica performanta sportiva, reduce semnificativ nivelul de acid lactic din sange, raportat la consumul de oxigen ( atletul oboseste mai putin).


INDICATII:
Intern: astenie fizica si psihica, convalescenta, deficit de memorie, anxietate, , nevroze nivele ridicate de stres, diabet zaharat, disfunctiile sexuale masculine si feminine, disfunctie erectila (impotenta), hipertensiune arteriala, reumatism cronic degenerativ, artrita, tulburarile digestive, insomnia, oboseala, stari de rau de masina, de mare si de avion, previne senilitatea, stimulent al fortei mentale si fizice, stimulent al activitatea cerebrala.


MOD DE ADMINISTRARE:
PENTRU ADULTI SI COPII PESTE 14 ANI: 1 comprimat de 3 ori pe zi inainte de mese (adultii pot lua si de 3 ori pe zi cate 2 comprimate pe perioade scurte, de 2-3 saptamani, in situatii solicitante).

PENTRU COPII INTRE 10 SI 14 ANI: ½ comprimat de 3 ori pe zi, inainte de mese.

PENTRU COPII SUB 10 ANI GRAVIDE SI LEHUZE: cu avizul medicului.

Comprimatele se iau cu putina apa sau se pot suge (absorbtia este mult mai rapida si efectul mai intens).


CONTRAINDICATII:
Hipoglicemie, nervozitate, iritabilitate.

Prudenta in caz de hipertensiune arteriala, si de intoleranta la lactoza(comprimatele contin lactoza).

MOD DE PREZENTARE:
Flacon cu 60 capsule


PREZENTARE F**************
MEMBRU
GRATUIT
F**************
167 221 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse naturiste - suplimente naturiste - cosmetice naturiste

PRODUSE ASEMANATOARE CU GINSENG MAX 60CPR

GANODER MAX 60cprGANODER MAX 60cpr
GANODER MAX 60cpr
GANODERMA (Ganoderma lucidum) De mii de ani, Ganoderma (sau Lingzhi in denumirea traditionala) a fost considerata de ...
RON 30.09
GANODERMA 60cprGANODERMA 60cpr
GANODERMA 60cpr
GANODERMA 60comprimate Regina plantelor Ganoderma (Ganoderma lucidum) De mii de ani, Ganoderma (sau Lingzhi in ...
RON 25.08
GANOZHEOLYTH 60cprGANOZHEOLYTH 60cpr
GANOZHEOLYTH 60cpr
Zeolitul, sau „piatra care fierbe“, este un minereu care reprezinta aluminosilicati naturali hidratati de ...
RON 31
SPIRULINA SI GANODERMA 60cprSPIRULINA SI GANODERMA 60cpr
SPIRULINA SI GANODERMA 60cpr
Spirulina: Algele sunt organisme aflate la granita dintre regnul vegetal si cel animal, au fost primele forme de ...
RON 16.28
GINSENG 60cprGINSENG 60cpr
GINSENG 60cpr
In chineza cuvantul ginseng inseamna chintesenta unui barbat (gin-barbat; seng-esenta), dar mai este denumit si ...
RON 25.08
ANTIASTENIC 60cprANTIASTENIC 60cpr
ANTIASTENIC 60cpr
ANTIASTENIC 60comprimate Optimist si fericit Astenia este acea stare de slabiciune generalizata, cauzata de ...
RON 12.54
SIBERIAN GINSENG 500MG.30CPS COSMOPHARMSIBERIAN GINSENG 500MG.30CPS COSMOPHARM
SIBERIAN GINSENG 500MG.30CPS COSMOPHARM
GINSENG SIBERIAN 30 capsule Considerat si planta minune a lumii, tonic, energizant, afrodisiac, antiaging. ...
RON 10.85
TINCTURA BRANCA URSULUI 200mlTINCTURA BRANCA URSULUI 200ml
TINCTURA BRANCA URSULUI 200ml
TINCTURA DE BRANCA-URSULUI (Heracleum sphondylium) TINCTURA DE BRANCA-URSULUI este o solutie hidroalcoolica ...
RON 24.8
MACCA 60cprMACCA 60cpr
MACCA 60cpr
Este o planta anuala cultivata in tinutul muntos din centrul statului Peru, America de Sud. Radacina de Macca ...
RON 25.08

GINSENG MAX 60CPR ESTE LISTAT IN:

GINSENG MAX 60CPR - PRODUSE SIMILARE