Inscrie firma »
ALOE 60cpr

ALOE 60cpr

Tip produs: aloe
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare ALOE 60cpr

Numele de 'aloe vera' provine de la cuvantul arab 'aloeh', care inseamna 'seva cristalina si amara', iar 'vera' semnifica in limba latina “adevarata”, denumire sugestiva pentru efectul terapeutic foarte puternic al plantei. Cea mai veche referire la aceasta “planta-miracol”, o gasim incrustata pe o tablita sumeriana datand din anul 2100 I.C., ceea ce arata ca Aloe vera este cunoscuta si folosita ca planta de leac de peste 4000 de ani. Primul tratat medical antic in care este mentionata aloe vera, precum si efectele sale vindecatoare, se numeste 'Papyrus Ebers' (aprox. 1553-1550 l.C.). Vechii egipteni o numeau „ planta nemuririi” si o puneau in mormintele faraonilor pentru a le asigura sanatatea spiritului dupa moarte.

In Egiptul Antic, regina Cleopatra folosea gel proaspat de aloe pentru a-si mentine pielea moale si catifelata, iar in Japonia, planta era folosita de catre familia imperiala.

Conform ultimelor cercetari medicale in domeniu, exista aproximativ 400 de specii de aloe. Aloe vera este specia cu cea mai mare eficienta terapeutica si contine peste 150 de substante bioactive, dintre care, mai importante sunt: aloina A (barbaloina), aloina B (izobarbaloina), antranol, acid crizofanic; aloerezina A si aloerezina B; polizaharide, steroli, auxine, gibbereline si cinamoil-C-glucozil-cromona; aloe-emodina si aloe-lectina; polipeptide; saponine; glicoproteine; antrachinone.

Planta mai contine acid salicilic, vitamine (A, B1, B2, B6, B12, C, E), minerale (Ca, Mn, Na, Cu, Mg, K, Zn, Cr, Fe), 20 de aminoacizi (dintre care 7 esentiali) si enzime.

Actiuni:
Antiinflamator, detoxifiant, ajuta la curatarea tractului digestiv, reechilibrant al florei intestinale, hepatoprotector, laxativ, imunostimulent, antioxidant, antibacterian, antifungic, antiviral, hipocolesterolemiant, hipoglicemiant (in diabetul zaharat de tip II), antihelmintic, emenagog, analgezic, remineralizant, regenerant celular, antitumoral, prezinta efecte radioprotectoare (la pacientii care fac radioterapie), stimulent al secretiei de interferon, cicatrizant, antireumatic, vitaminizant.

Indicatii:
Se utilizeaza ca adjuvant in: afectiuni hepato-biliare: hepatite acute si cronice, hepatite cu virus B sau C, hepatite toxice (etanolica), ciroza hepatica, diskinezie biliara, colecistita cronica; pancreatita, ulcer gastric si duodenal, gastrita hiperacida, diabet zaharat tip II, hipercolesterolemie, obezitate, constipatie, hemoroizi, anemie, alergii, vaginite, amenoree, dismenoree, astm, bronsite, sinuzite, depresie, epilepsie, lupus eritematos, artrite, artroze, entorse, reumatism, scleroza multipla, alergii si tumori.

Administrare:
Adulti si copii peste 14 ani: cate 1 cpr. pe zi, inainte de mese.
In situatii solicitante, adultii pot lua cate 1 cpr. de 2 ori pe zi, pe perioade scurte de 2-3 saptamani).
Copii sub 14 ani: cu avizul medicului.

Contraindicatii:
Obstructie intestinala, inflamatii intestinale acute (boala Crohn, colita ulceroasa), abdomen chirurgical acut, apendicita, dureri abdominale si alergie la aloe vera.

Precautii:
A se consuma cu prudenta si numai la recomandarea medicului in caz de sarcina si alaptare, precum si in caz de administrare concomitenta de medicamente antiaritmice, diuretice, antidiabetice, digitalice (glicozide cardiotonice).



PREZENTARE F**************
MEMBRU
GRATUIT
F**************
168 181 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse naturiste - suplimente naturiste - cosmetice naturiste

PRODUSE ASEMANATOARE CU ALOE 60CPR

TINCTURA ALOE 50mlTINCTURA ALOE 50ml
TINCTURA ALOE 50ml
TINCTURA DE ALOE (Aloe vera) TINCTURA DE ALOE este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece ...
RON 7.52
ROSTOPASCA 60cprROSTOPASCA 60cpr
ROSTOPASCA 60cpr
Datorita proprietatilor sale curative, rostopasca este considerata a fi una dintre cele mai puternice plante de leac ...
RON 15.04
DRENOR HEPATIC 60cprDRENOR HEPATIC 60cpr
DRENOR HEPATIC 60cpr
Ficatul este cel mai mare organ intern al corpului uman, fiind o anexa a tubului digestiv. El indeplineste peste 500 ...
RON 17.52
ANGHINARE 60cprANGHINARE 60cpr
ANGHINARE 60cpr
ANGHINARE 60CPR ANGHINARE (Cynara scolymus) Ficat sanatos Anghinarea este una din cele mai ...
RON 12.54
GANODER MAX 60cprGANODER MAX 60cpr
GANODER MAX 60cpr
GANODERMA (Ganoderma lucidum) De mii de ani, Ganoderma (sau Lingzhi in denumirea traditionala) a fost considerata de ...
RON 30.09
ARMURARIU 60cprARMURARIU 60cpr
ARMURARIU 60cpr
ARMURARIU (Silybum marianum) Armurariul face parte din familia Asteraceae, fiind o planta care ...
RON 12.54
GANODERMA 60cprGANODERMA 60cpr
GANODERMA 60cpr
GANODERMA 60comprimate Regina plantelor Ganoderma (Ganoderma lucidum) De mii de ani, Ganoderma (sau Lingzhi in ...
RON 25.08
COACAZ NEGRU 60cprCOACAZ NEGRU 60cpr
COACAZ NEGRU 60cpr
Coacazul negru (Ribes nigrum) este un arbust de 1-2 m inaltime, cultivat de aproximativ 400 de ani in Europa, mai ...
RON 24.8
GINSENG MAX 60cprGINSENG MAX 60cpr
GINSENG MAX 60cpr
GINSENG (Panax ginseng) In chineza cuvantul ginseng inseamna chintesenta unui barbat (gin-barbat; seng-esenta) fiind ...
RON 30.09

ALOE 60CPR ESTE LISTAT IN: