Prezentare PIPOTE SI INIMI DE PUI
Pipotele si Inimile de Pui este un produs ce face parte din gama de produse Provit. Provine din materie prima de calitatea I corect extrase din viscere si se preteaza atat pentru consum familial, cat si in zona Horeca. Pipotele si Inimile de Pui sunt un produse bio obtinute din pui, in urma hranirii acestora numai cu furaje naturale fara hormoni de crestere si alti ajuvanti. Fata de alte produse din piata Pipotele si Inimile de Pui Provit se deosebeste prin gustul deosebit, textura carnii si timpul scurt de preparare. Produsul se gaseste in reteaua de desfacere a partenerilor nostri.
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
LoginS*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
PRODUSE ASEMANATOARE CU PIPOTE SI INIMI DE PUI
SPATE DE PUI CU ARIRI
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,Reprezinta portiunea anatomica rezultata dupa detasarea jumatatilor ...
ARIPI DE PUI
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,sectionata sus la nivelul claviculei si humerus.Reprezinta aripa ...
PIEPT PUI CU OS
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,prin sectionare circulara in jurul regiunii pectorale asfel incat ...
PULPE PUI CU OS
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, in urma sectionarii pulpei intregi la nivelul ligamentului ...
FICAT PUI
Se obtine prin prelucrarea manuala a ficatului de pui.Sortimentul reprezinta ficatul de pasare curatat bine,se inlatura ...
PULPE PUI SUPERIOARE
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpei cu os, sectionata la nivelul articulatiei rezultand femurul impreuna cu ...
PULPE INFERIOARE (ciocanele)
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpei cu os, sectionata la nivelul articulatiei rezultand tibia si fibula impreuna ...
PULPE PUI CU SPATE (jumatati posterioare...
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,sectionata sus la nivelul ultimei vertebre lombare,jos la nivelul ...
PIEPT PUI DEZOSAT FARA PIELE
Se obtine prin prelucrarea manuala a pieptului cu os, intreg sau portionat in jumatati ,fara os desprinzanduse masa ...