Inscrie firma »
PIPOTE SI INIMI DE PUI

PIPOTE SI INIMI DE PUI

Tip produs: pipote | carne pui | distributie carne
Producator: PROVIT 2001
 

Prezentare PIPOTE SI INIMI DE PUI

Se obtine prin prelucrarea manuala a inimii si pipotei de pui. Sortimentul reprezinta inima si pipota de pasare in amestec, curatate bine, in cazul inimii se inlatura sau nu sacul pericardic iar in cazul pipotei cuticula si continutul acesteia. Acest produs poate fi ambalat la casoleta sau la punga.Temperatura de pastrare se realizeaza in functie de tipul produsului.Pentru produs in stare refrigerata temperatura de pastrare este de la 0 oC pana maxim + 4 oC determinata inprofunzime, timp de 5 zile de la data fabricatiei, iar pentru produs in stare congelata temperatura de pastrare este de minim -12 oC determinata in profunzime timp de 12 luni de data fabricatiei.Produsul poate fi ambalat in gramaje cuprinse intre 0.7 kg si 0.9 kg pentru casoleta si 0.7kg si 2 kg pentru punga.La cererea clientului, dar numai pentru unitatile de procesare a carnii de pasare (restaurante ,shaormerii,chatering-uri, fabrici de preparate, etc) ,ambalarea poate fi facuta si in unitati de ambalare ce depasesc cantitatile mai sus mentionate.
Pipotele si Inimile de Pui este un produs ce face parte din gama de produse Provit. Provine din materie prima de calitatea I corect extrase din viscere si se preteaza atat pentru consum familial, cat si in zona Horeca. Pipotele si Inimile de Pui sunt un produse bio obtinute din pui, in urma hranirii acestora numai cu furaje naturale fara hormoni de crestere si alti ajuvanti. Fata de alte produse din piata Pipotele si Inimile de Pui Provit se deosebeste prin gustul deosebit, textura carnii si timpul scurt de preparare. Produsul se gaseste in reteaua de desfacere a partenerilor nostri.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
8 706 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: carne pasare - distributie carne pasare - vanzare carne pui

PRODUSE ASEMANATOARE CU PIPOTE SI INIMI DE PUI

SPATE DE PUI CU ARIRISPATE DE PUI CU ARIRI
SPATE DE PUI CU ARIRI
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,Reprezinta portiunea anatomica rezultata dupa detasarea jumatatilor ...
ARIPI DE PUIARIPI DE PUI
ARIPI DE PUI
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,sectionata sus la nivelul claviculei si humerus.Reprezinta aripa ...
PIEPT PUI CU OSPIEPT PUI CU OS
PIEPT PUI CU OS
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,prin sectionare circulara in jurul regiunii pectorale asfel incat ...
PULPE PUI CU OSPULPE PUI CU OS
PULPE PUI CU OS
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, in urma sectionarii pulpei intregi la nivelul ligamentului ...
FICAT PUIFICAT PUI
FICAT PUI
Se obtine prin prelucrarea manuala a ficatului de pui.Sortimentul reprezinta ficatul de pasare curatat bine,se inlatura ...
PULPE PUI SUPERIOAREPULPE PUI SUPERIOARE
PULPE PUI SUPERIOARE
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpei cu os, sectionata la nivelul articulatiei rezultand femurul impreuna cu ...
PULPE INFERIOARE (ciocanele)PULPE INFERIOARE (ciocanele)
PULPE INFERIOARE (ciocanele)
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpei cu os, sectionata la nivelul articulatiei rezultand tibia si fibula impreuna ...
PULPE PUI CU SPATE (jumatati posterioare)PULPE PUI CU SPATE (jumatati posterioare)
PULPE PUI CU SPATE (jumatati posterioare...
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,sectionata sus la nivelul ultimei vertebre lombare,jos la nivelul ...
PIEPT PUI DEZOSAT FARA PIELEPIEPT PUI DEZOSAT FARA PIELE
PIEPT PUI DEZOSAT FARA PIELE
Se obtine prin prelucrarea manuala a pieptului cu os, intreg sau portionat in jumatati ,fara os desprinzanduse masa ...

PIPOTE SI INIMI DE PUI ESTE LISTAT IN: