Inscrie firma »
Mezoterapia fara ace

Mezoterapia fara ace

Tip produs: Tratament celulita | tratament mezoterapie | cost tratament mezoterapie
Producator: COSMEDICA
 

Prezentare Mezoterapia fara ace

Mezoterapia fãrã ace reprezintã o alternativã modernã la mezoterapia clasicã care utilizeazã injecþiile în tratarea afecþiunilor specifice. Mezoterapia fãrã ace utilizeazã impulsuri electrice special concepute pentru decongestionarea þesutului.

1. TRATAMENTUL FAT-DISSOLVE

Fat-dissolve (dizolvarea þesutului adipos ) reprezintã alternativa inovatoare non-invazivã a mezoterapiei clasice sau a liposucþiei. Ingredientul principal al cocktail-ului de substanþe active destinate tratamentului Fat-dissolve este fosfatidilcolina (PPC ) – un produs natural descoperit în corpul uman. Rolul principal al PPC-ului în corp este de a distruge grãsimea ºi colesterolul, reprezentând un element component al membranei celulare ºi al creºterii densitãþii lipoproteinelor (colesterolul bun). PPC poate fi derivat din soia ºi are aceeaºi structurã molecularã precum PPC-ul regãsit în corpul uman. Este focalizat pentru dizolvarea zonelor mici de grãsime, a vergeturilor ºi a reducerii celulitei, tratamentul poate îmbunãtãþi tonusul pielii, elasticitatea ºi contribuie la creºterea producþiei de colagen care încetineºte procesul natural de îmbãtrânire, chiar dacã nu îl opreºte.

2. TRATAMENTUL ȊMPOTRIVA CELULITEI

Peste 80% din femeile mature suferã de probleme legate de celulitã. Celulita sau încreþirea pielii de pe coapse, fese ºi abdomen par sã aibã puþine legãturi cu stilul de viaþã – chiar ºi persoanele care fac exerciþii regulat nu sunt imune la aceasta problemã. Celulita afecteazã în mod special femeile, bãrbaþii fiind mai rar afectaþi. Pielea femeii este mai finã, orientarea colagenului ºi fibrelor elastice este mai diferitã iar schimbãrile hormonale joacã un rol important.

3. TRATAMENTUL ȊMPOTRIVA RIDURILOR

Apariþia ridurilor este un rezultat natural al procesului de îmbãtrânire uman – proces care provoacã deshidratarea pielii ºi scãderea producþiei de colagen ºi elastinã. Acest tratament este recomandat aproape tuturor afecþiunilor pielii apãrute în cursul procesului de îmbãtrânire. Aquaphoresis mãreºte radical nivelul de hidratare al þesutului facial, creºte vascularizarea þesutului care la rândul lui stimuleazã producerea fibroblaste. Fibroblastele reprezintã un factor iniþiator important pentru colagen ºi elastina – vitale pentru menþinerea calitãþii pielii ºi a aspectului delicat.

4. TRATAMENTUL ȊMPOTRIVA HIPERPIGMENTᾸRII

Hiperpigmentarea poate apãrea ca un rezultat al predispoziþiei genetice sau ca rezultat al expunerii la lumina ultravioletã, infecþie, hormoni, medicamente, acnee sau aplicarea de produse chimice pe piele. Ȋn mod semnificativ, aplicarea incorectã a produselor destinate exfolierii poate cauza hiperpigmentarea în special când se utilizeazã pe tipurile de piele sensibilã sau mai închisã la culoare.

La clinica Cosmedica tariful pentru orice tratament cu mezoterapie fãrã ace (fat-dissolve, celulitã, riduri) costã 500 euro (10 ºedinþe).
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
2 843 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: chirurgie estetita - tratament celule stem autologe - rejuvenare faciala

PRODUSE ASEMANATOARE CU MEZOTERAPIA FARA ACE

Liposuctia la nivelul feteiLiposuctia la nivelul fetei
Liposuctia la nivelul fetei
Intervenþia de liposucþie facialã are scopul de a remodela depozitele nedorite de grãsime de ...
EUR 300
Rejuvenare faciala cu celule stem autologe (proprii)Rejuvenare faciala cu celule stem autologe (proprii)
Rejuvenare faciala cu celule stem autolo...
Procedura este simpla si fara riscuri pentru pacient/pacienta, fiind o metoda naturala, aceasta facandu-se cu celule ...
EUR 300
Tratamentul ridurilor fara operatieTratamentul ridurilor fara operatie
Tratamentul ridurilor fara operatie
Daca va ganditi cum sa va improspatati infatisarea fara o interventie chirurgicala, la Clinica COSMEDICA gasiti sistemul ...
EUR 50
Marire de saniMarire de sani
Marire de sani
Aceasta procedura se practica de catre chirurgul estetician persoanelor care nu sunt multumite de marimea sanilor si ...
EUR 1700
AbdominoplastiaAbdominoplastia
Abdominoplastia
Abdominoplastia este operatia prin care chirurgul estetician va reduce si va intari peretele abdominal. Astfel, operatia ...

MEZOTERAPIA FARA ACE ESTE LISTAT IN:

MEZOTERAPIA FARA ACE - PRODUSE SIMILARE