Inscrie firma »
Tratamentul ridurilor fara operatie

Tratamentul ridurilor fara operatie

Tip produs: tratament riduri | Pelleve | pret tratament Pelleve
Producator: COSMEDICA
 

Prezentare Tratamentul ridurilor fara operatie

Daca va ganditi cum sa va improspatati infatisarea fara o interventie chirurgicala, la Clinica COSMEDICA gasiti sistemul de reducere a ridurilor care ar putea fi potrivit pentru dumneavoastra. Pelleve trateaza ridurile faciale eficient si in siguranta, fara durere, fara anestezie si timp minim de recuperare. Un astfel de tratament va poate deschide calea spre o piele mai ferma, mai intinsa si o infatisare mult mai tanara.


Va trebui sa tineti cont de faptul ca la Clinica COSMEDICA dr. Chertif este singurul care poate decide daca sistemul de reducere a ridurilor prin Pelleve este potrivit pentru dumneavoastra, in functie de tipul pielii, de varsta si de asteptarile dumneavoastra. Spuneti doctorului despre orice produs de intretinere a pielii pe care il utilizati sau l-ati utilizat in trecut, orice tratament cosmetic si orice medicatie pe care o luati.

Studiile clinice au demonstrat ca Pelleve este o metoda sigura si eficienta de reducere a ridurilor, fara interventie chirurgicala. Efectele secundare si disconfortul sunt minime si nu necesita medicatie sau anestezice pe durata procedurii.

Pentru rezultate extraordinare, recomandam un tratament care sa cuprinda aproximativ 8 sedinte, dar asta depinde de la pacient la pacient. Fiind o tehnica non-invaziva, efectele sunt subtile si naturale. Din experienta noastra am constatat ca primele efecte apar dupa aproximativ doua saptamani iar adevaratele rezultate ale acestui tratament se vad in timp, chiar si la 4-6 luni dupa prima sedinta. Pacientii/pacientele incep sa observe o imbunatatire generala in tonusul pielii si o reducere a ridurilor din jurul ochilor si a cutelor nazolabiale. Pielea ajunge sa arate mult mai tanara si mai ferma, cu un aspect odihnit.

La clinica Cosmedica tariful pentru o sedinta Pelleve costa 50 euro. Numarul de sedinte il stabileste medicul in cadrul consultatiei.
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
2 814 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: chirurgie estetita - tratament celule stem autologe - rejuvenare faciala

PRODUSE ASEMANATOARE CU TRATAMENTUL RIDURILOR FARA OPERATIE

Rejuvenare faciala cu celule stem autologe (proprii)Rejuvenare faciala cu celule stem autologe (proprii)
Rejuvenare faciala cu celule stem autolo...
Procedura este simpla si fara riscuri pentru pacient/pacienta, fiind o metoda naturala, aceasta facandu-se cu celule ...
EUR 300
Mezoterapia fara aceMezoterapia fara ace
Mezoterapia fara ace
Mezoterapia fãrã ace reprezintã o alternativã modernã la ...
EUR 500
Marire de saniMarire de sani
Marire de sani
Aceasta procedura se practica de catre chirurgul estetician persoanelor care nu sunt multumite de marimea sanilor si ...
EUR 1700
RinoplastiaRinoplastia
Rinoplastia
Rinoplastia este o operatie de chirurgie estetica a nasului, care are rolul de da o forma si o marime nasului in ...
EUR 800
AbdominoplastiaAbdominoplastia
Abdominoplastia
Abdominoplastia este operatia prin care chirurgul estetician va reduce si va intari peretele abdominal. Astfel, operatia ...
Liposuctia la nivelul feteiLiposuctia la nivelul fetei
Liposuctia la nivelul fetei
Intervenþia de liposucþie facialã are scopul de a remodela depozitele nedorite de grãsime de ...
EUR 300

TRATAMENTUL RIDURILOR FARA OPERATIE ESTE LISTAT IN: