Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Anglia – Franta - Benelux Classic Tour

Anglia – Franta - Benelux Classic Tour

Tip produs: anglia franta | circuit 2012
Producator: Agentia Vacanta de Vis -CONSTANTA
 

Prezentare Anglia – Franta - Benelux Classic Tour

Ziua 1. BUCURESTI – ANWERP - ROTTERDAM - HAGA
Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni si zbor Bucuresti - Bruxelles ora 07.20 ( pentru zboruri in conexiune din alte orase vezi supliment ). Sosire ora 09.10 si deplasare spre Olanda. En route vom face un popas la Anwerp, al doilea oras ca marime al Belgiei, in centrul caruia vom descoperi frumusetea arhitecturala flamanda, intruchipata in cladiri monumentale ca cea a Primariei sau a Catedralei, care adoposteste si picturi celebre ale pictorului baroc Rubens. Ajungem la Rotterdam, cel mai mare oras portuar din Europa, unde vom putea admira Primaria, Coolsingel ( principala artera comerciala), centrul vechi Delfshaven, construit intr-un autentic stil danez. Urmatoarea oprire va fi la Haga pentru un tur pietonal, vizitand Muzeul Regal Mauritshuis si Palatul Pacii (exterior). Seara cazare Amsterdam - Schiphol.
Ziua 2. AMSTERDAM
Dupa micul dejun, vizitam Amsterdam, supranumit ‘Venetia Nordului’: Leidseplein ( squar larg si deosebit de animat, cu numeroase cafenele si terase ) Rijkmuseum, Muzeul Van Gogh, Fabrica de diamante ‘Costa Diamonds’ iar apoi ne imbarcam intr-o mini croaziera cu vaporasul pe canale pentru un tur panoramic. Timp liber in Amsterdam. Cazare.
Ziua 3. GENT – BRUGGE - LONDRA ( 550 km)
Mic dejun. Plecare spre Anglia. In drumul nostru prima oprire o vom face la Gent, un veritabil oras muzeu, unde vom putea admira bogatiile flamande medievale din centrul vechi: Catedrala St. Bavo, Primaria, Turnul Belfry, Aleea cu Grafitti. Continuam cu vizitarea orasului Brugge, oras flamand de o frumusete unica, al carui centru istoric, unul din cele mai bine conservate din Europa, este parte din patrimoniul cultural UNESCO. In interiorul impresionantei Catedrale este pastrat, potrivit legendei, un flacon cu Sfantul Sange, care este scos in public cu ocazia Invierii, intr-o procesiune fastuasa cu caracter medieval, desfasurata anual din 1291. Traversam Canalul Manecii de la Calais la Dover. Sosire la Londra si transfer la hotel. Cazare in Londra.
Ziua 4. LONDRA
Mic dejun. Incepem vizitarea capitalei anglo-saxone: Big Ben (simbolul metropolei, Turnul cu Ceas al Palatului Westminster), Abatia gotica Westminster ( locul de incoronare, casatorie si inmormantare a monarhilor Marii Britanii ), Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Hyde Park. Continuam cu Palatul Buckingham, St. James Park, Tower Bridge, Tower of London, Catedrala St. Paul. Dupa-amiaza vom putea vizita British Museum ( intrarea libera ). Seara plimbare optionala cu vaporasul pe Tamisa. Cazare Londra.
Ziua 5. WINDSOR, STONEHENGE, SALISBURY ( 350 km )
Mic dejun. Excursie optionala la Windsor, resedinta familiei regale britanice, continuand apoi spre Stonehenge, pentru vizitarea monumentalului complex megalitic. Urmatorul popas va fi in Salisbury, a carui catedrala gotica, construita incepand cu anul 1220, este o capodopera desavarsita a arhitecturii englezesti medievale. Catedrala se mandreste cu cel mai inalt turn din Marea Britanie si cea mai mare manastire din Anglia. Intoarcere la Londra via Southampton, districtul Hampshire, unul din cele mai importante orase maritime din Europa, din al carui port a plecat celebrul vapor Titanic in prima si ultima sa calatorie. Seara nu ratati o vizita la celebrul megastore Harrods sau o plimbare pe renumita Oxford street, cea mai populara artera comerciala a metropolei. Cazare Londra.
Ziua 6. OXFORD, CASTELUL WARWICK & STRADFORD
Mic dejun. Astazi va sugeram o excursie optionala de exceptie, plecand mai intai spre Oxford, cel mai mare centru universitar, dupa care vom continua cu vizitarea faimosului Castel Warwick, datand din vremea lui William Cuceritorul, unde, potrivit legendelor, poti intalni fantomele celor care au locuit aici de-a lungul vremii. Ultimul popas va fi in pitorescul orasel Stradford-upon-Avon, locul de nastere al Marelui Shakespeare, prilej de a vizita Casa Memoriala si Holy Trinity Church, unde a fost botezat si unde se afla astazi inmormantat celebrul dramaturg. Intoarcere seara la Londra si cazare.
Ziua 7. LONDRA – BRUXELLES ( 370 km )
Mic dejun. Plecare spre Belgia, traversand inapoi Canalul Manecii cu ferry-boat-ul. Sosim la Bruxelles si tur de oras, vizitand Palatul Regal, Grand Place, Primaria, Manneken Pis, Atomium, Mini-Europa. Cazare Bruxelles.
Ziua 8. BRUXELLES & LUXEMBURG ( 425 km )
Mic dejun. Timp liber in Bruxelles pentru continuarea explorarii orasului pe cont propriu. Optional, excursie la Luxemburg, oras cosmopolit si modern, sediul parlamentului Uniunii Europene si important centru bancar, unde vom vizita Piata Constitutiei, Catedrala si Palatul Ducal. Intoarcere seara in Bruxelles si cazare.
Ziua 9. BRUXELLES - WATERLOO - PARIS ( 315 km )
Mic dejun. Plecare spre Paris. Scurt popas la Waterloo pentru a vizita cel mai grandios monument ridicat in memoria lui Napoleon. Sosire la Paris si incepem explorarea ‘Orasului Luminilor’ intr-un tur panoramic: Place de la Concorde, L’Arc de Triomphe, Champs Elysees, Grand Palais si Petit Palais ( ambele construite in stilul Art Nouveau ), Trocadero & Palais de Chaillot, Tour Eiffel, Defense. Dupa-amiaza vizita individuala la Muzeul Luvru. Cazare Paris.
Ziua 10. PARIS
Mic dejun. Continuam explorarea Parisului cu Les Invalides, cartierul Montmartre, Biserica Sacre Coeur, Place de la Bastille, Centrul Pompideau, Opera. In a doua parte a zilei turul ne poarta prin L’Ile de la Cite, unde ne va incanta maretia Cathedralei Notre Dame, a Palatului Conciergerie si Sainte Chapelle, dupa care vom vizita Montparnasse, Jardin du Luxembourg, Pantheonul, Sorbona, Cartierul Latin. Seara sugeram o plimbare cu ‘bateaux mouches’ pe raul Sena, prilej de a admira ‘by night’ o parte din monumentele grandioase ale Parisului in toata splendoarea lor. Cazare Paris.
Ziua 11. VERSAILLES & VALEA LOIREI
Mic dejun. Timp liber in Paris. Optional, excursie la Versailles, pentru vizitarea grandiosului Palat al lui Ludovic al XIV-lea, Continuam excursia plecand spre Valea Loirei, unde vom putea admira doua dintre cele mai marete castele ale Frantei, Chambord si Cheverny. Seara intoarcere in Paris si cazare.
Ziua 12. PARIS - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber, in care vom putea explora marile bulevarde pariziene, cu celebrele Galerii La Fayette sau Place Vendome. Dupa-amiaza transfer la aeroportul din Bruxelles, imbarcare si zbor spre tara ora 19.05. sosire in Bucuresti Otopeni ora 22.45.

SERVICII INCLUSE:

• transport avion Bucuresti – Bruxelles – Bucuresti si autocar modern 3*-4* pe durata traseului;
• 11 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*: 2 nopti in Amsterdam-Schiphol, 4 nopti Londra, 2 nopti Bruxelles, 3 nopti Paris ( vezi detalii despre hoteluri );
• vizitele cuprinse in program;
• bilete de ferry-boat Calais-Dover-Calais ;
• ghid din partea agentiei pe traseu.


NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:

• asigurarea medicala;
• intrarile la obiectivele turistice;
• taxele de aeroport si securitate, taxe autostrazi, parcari si intrari in orase 165 €;
• supliment zboruri in conexiune din alte orase din tara 85 € (functie de disponibilitati si orar de zbor );
• excursiile optionale:
• plimbarea cu vaporasul ( Londra, Amsterdam, Brugge);
• alte servicii decat cele mentionate.


PLECARI
10 iul, 25 aug
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
41 575 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: VACANTE

PRODUSE ASEMANATOARE CU ANGLIA – FRANTA - BENELUX CLASSIC TOUR

Benelux Turul ClasicBenelux Turul Clasic
Benelux Turul Clasic
Ziua 1. BUCURESTI – ANWERP - ROTTERDAM - HAGA Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni si zbor Bucuresti - ...
RON 550
Franta – Benelux  Tour PassionFranta – Benelux  Tour Passion
Franta – Benelux Tour Passion
Ziua 1. BUCURESTI – ANWERP - ROTTERDAM - HAGA Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni si zbor Bucuresti - ...
EUR 670
Anglia - Benelux Classic TourAnglia - Benelux Classic Tour
Anglia - Benelux Classic Tour
Ziua 1. BUCURESTI – ANWERP - ROTTERDAM - HAGA Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni si zbor Bucuresti - ...
EUR 598
Paris - Londra – Bruxelles  Triunghiul de  AurParis - Londra – Bruxelles  Triunghiul de  Aur
Paris - Londra – Bruxelles Tr...
program avion 10 zile Ziua 1. BUCURESTI – BRUXELLES - PARIS Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni ...
RON 645
Anglia – Franta - Benelux  Marele TurAnglia – Franta - Benelux  Marele Tur
Anglia – Franta - Benelux Mar...
program autocar 15 zile Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre ...
EUR 695
Franta - Benelux & GermaniaFranta - Benelux & Germania
Franta - Benelux & Germania
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre ...
EUR 635
Franta – Le Grand Voyage  Paris, Normandie, Côte d’Azur, Mont Blanc, ElvetiaFranta – Le Grand Voyage  Paris, Normandie, Côte d’Azur, Mont Blanc, Elvetia
Franta – Le Grand Voyage Pari...
Ziua 1. BUCURESTI - LUGANO – LUCERNA – ZURICH ( 550 km ) Intalnire ora 06.30 in aeroportul Baneasa ...
EUR 635
Circuit Anglia - Benelux  & GermaniaCircuit Anglia - Benelux  & Germania
Circuit Anglia - Benelux & Germania
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre ...
EUR 670
Anglia – Scotia - Irlanda & BeneluxAnglia – Scotia - Irlanda & Benelux
Anglia – Scotia - Irlanda &...
program autocar 20 zile Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre ...
EUR 998

ANGLIA – FRANTA - BENELUX CLASSIC TOUR ESTE LISTAT IN: